Jun. 30, 2012

Blev inget kubbspelande igår för vi tyckte det regnade för mycket men fika och mycket prat blev det. Idag är det grått och trist och regn i luften. Men ikväll blir det grillat innan det bär av mot Storuman. Då är det bara den eviga frågan, vilka kläder ska jag ha? hmm. Får fundera på det!
Lite kladdigt!
 
älskade unge!

Jun. 29, 2012

Veckan har gått sjukt fort. Har varit skit kul på jobbet nu när alla sommarvikarier är i farten. Alltid trevligt att träffa nya människor och att dom är så grymt duktiga är ju inte helt fel det heller! Men nu är helgen här och vi har stökat på lite här hemma. Nu sitter jag och väntar på Sandra och Mia, det blir efter många om och men kubb spel och mingel. Väldigt trevligt! Imorgon kväll bär det av till Storuman och äntligen ska jag få dansa på riktigt! Söndag blir det promenad med Sandra på drottningleden med hundarn, så länge det inte har tänkt spöregna. Så vi får hoppas på fint väder! Onsdag blir det till att åka till Mo med Sandra och ossian.

Min underbara söta syster fyller år idag! Stort grattis till dig siss!

Hard work work

Ja nu har första semesterperioden dragit igång och jag har vinkat av dom första semesterfirarna. Känns lite tungt att bara ha en och en halv veckas semster i sommar. Men jag har valt det själv, dessutom är det riktigt roligt med alla nya vikarier som inskolats på jobbet. Många trevliga nya och gamla människor som kommit för att jobba sommaren. Sen så har jag det ganska bra för jag har fått ledigt dom flesta helgerna undersommaren när det händer nått, så jag ska inte klaga.
Nu i helgen blir det inte det traditionsenliga stadsfesten i Skellefteå för oss utan nu blir det storumandagarna på lördagen med dans och kanske träffa på Anders vänner från skola osv. Känns lite tråkigt att inte åka till Skell men samtidigt är det Anders tur att välja och att träffa hans kompisar sen så får jag ju dansa!! Det kan man inte göra på samma sätt på stadsfesten så jag tror det blir bra, bara vi slipper regn som alla pratar om.... Aja nu ska jag börja bege mig mot jobbet!

midnattstravet med B-rudarna! ♥
 

Midsommar

Midsommar helgen blev väldigt lyckad! Har fått äta gott, dricka gott, sola och umgås med underbara familjen och träffat vänner jag saknat! Synd bara att helgerna är så korta och alltid fullspäckade! Helgen i bilder!
 
Sill lunch med familjen!
 
Bastuexpressen ställdes i ordning.
 
     
 
  
Olika lekar.
 
  
Grillning!
Mingel, dans spel och lekar!
 
 
Festen i grannhuset
 
   
 
Sen bar det av ner mot bastun!
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Packa!

Har nyss kommit hem efter en sväng över på andra sidan sjön. Nu sitter jag och gruvar mig för att packa inför helgen och sen måste jag duscha. Ursh, nu blev jag lat! Vet inte riktigt vad jag har tänkt ha för kläder på midsommar och när man inte vet vad det blir för väder heller så det blir väl att ta praktiskt taget ta med hela garderoben. Men nått kanske man ska kunna ha.

Har pratat med underbara bästaste Elin som är på svensk mark och inte bara det hon är ju hemkommen till Sjöbotten! Åååå, vad jag längtar tills jag får träffa henne. Imorgon är det jobb 7-13 sen bär det av hem för att kasta in sig i bilen och åka till Sjöbotten. Känns helt underbart med tanek på att hela familjen kommer att vara samlad och det kommer att bli en underbar midsommar med härligt folk, go mat, go dricka, fint väder,(?) lekar, bastu och bad och allt detta ska ju då självklart avnjutas i SJÖBOTTEN!

Nä nu ska jag ta mig i kragen och börja med att klippa klorna på min lilla prinsessa. Låt kampen börja!

Juni 19, 2012

Har snott en bild av Sandra från gårdagens lek med Ossian och Eli. Och inte att glömma Sigge!


Underbara ungar! ♥ ♥

Juni 18, 2012

Började min lediga dag med att tvinga mig själv till att skriva ner några rader på skolarbetet. I brist av motivation så åkte jag till Sandra och umgicks med henne och barnen istället. Förövrigt mycke roligare! Sandra hade ärende till Tärna så hon frågade om jag kunde passa hennes två prinsar medans hon åkte och gjorde bort det. Självklart sa jag! Med en lite ledsen treåring som inte riktigt uppskattade att mamma åkte iväg så fick jag slå på charmen. Men det gick bra, med en liten Ossian i famnen så lekte jag och Eli för fullt! Vi åkte båt och "köpte" pizza. Sen åkte vi och "fiskade", spela fotboll och cykla hann vi också med. Kanske inte värdens lättaste när man har en som tycker att vi ska leka för fullt när den andra inte är helt nöjd att sitta ifamnen. hihi Men oj vad roligt vi hade. Dom är så underbara dom där två! När Sandra kom tillbaka hade hon med sig en fin ute blomma till mig. Hon klagar jämt på att jag har så lite blommor. Jag tror hon tycker om att jävlas lite, det är därför hon envisas med att köpa blommor till mig. Dom stackars blommorna som kommer in i vårat hus brukar ah det halv kämpigt att överleva. Men hör och hämpna så lever faktiskt alla blommor jag fått av Sandra. (3st)


Blomman jag fick av Sandra.

Nu ikväll har jag nördat framför tvn tills det blev en lång promenad med Nikita. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det soffan tills det senare blir sängen. Kastar in en bild på den nya ytterdörren.


Bitter och inåtvänd?

Bitter och inåtvänd?..... beror på vem man frågar men jag skulle nog säga att, nej inte än. haha. Solen har tittat fram och lite värme har vi faktiskt haft. I fredags efter jag jobbat bar det av upp till Stintbäcken för lite pjamasparty med några arbetskolegor. God mat, lite go dricka, sumba, kubb och en massa prat. Väldigt trevligt hade vi.



Lördagen när jag kom hem så sov jag en stund sen grejsade vi ute på gården. Anders klippte gräset och jag har rensat ogräs osv. Börjar mer och mer känna av sommaren nu faktiskt så det är skönt. Idag har Anders städat upp på bron och ställt iordning våran uteplats. Så nu är utemöblerna framme. Jag har hunnit vara förbi hos världens bästa Marie och surrat en massa idag också. Väldigt trevlig som vanligt. Ikväll har vi suttit ute i solen och fikat. Mysigt! Nu ska jag klippa gubben min så han är fin inför midsommar.


Juni 11, 2012

Tro det eller ej men jag har faktiskt fått ner några rader på mitt plugg idag. Men flytet tog slut så det blev en promenad med Nikita i stället. Nu är jag åter igen tillbaka här och nördar. Jobb idag 12-21. Men imorgon är jag ledig och då är det tisdag, vilket betyder SKOLA! Ja så imorgon måste jag ta mig i kragen på allvar.
Jaha, mulet, regn och 10,4 grader. 11 Juni. Känner ni taggen på sommaren? Inte jag.... Men midsommar i Sjöbotten och Pipen kommer att vara där och det har aldrig varit annat än sol i Sjöbotten när han varit där, så varför bryta trenden? Ne så vi säger att solen och värmen kommer till Sjbotten på midsommar. Om någon skulle undra vart den tagit vägen.


Enligt min källa är det över 35 grader i Alanya idag.....behöver jag säga mer?


Helgen.

I fredags var jag och Anders lediga tillsammans vilket var underbart. Vi åkte till Hemavan för att köpa lite grejjer för att börja fixa inför hundhus/friggebo bygget som ska få ta form i sommar. Anders har börjat lägga ut markskivor osv inför bygget och jag sprang och plockade lite. Sen blev det go middag och mys. Lördagen var det till att tvätta bilarna med den nya högtryckstvätten Anders har shoppat. Den funkade fint och bilarna blev skiinande...(en liten stund i alla fall) Sen böjd vi på kladdkaka hos farmor och farfar. Lördagkvällen bestod av lite film och städning..


Idag har jag jobbat 7-12 sen satt jag i en och en halv timma och försökte lägga schema till Januari, ja ni hörde rätt. Det ska vara lagt imorgon. Så nu är det gjort. Har lagt mig att jag ska jobba både jul och nyår. Men det är lika bra att göra bort det....nån gång måste man ju och jag slapp ju förra året så det är väl inte mer än rätt. Jag ska tydligen vara STOR nu så jag måste väl bete mig så också. Första gången i mitt liv jag kommer att jobba på julafton, som förövrigt alltid varit helig för mig!


ledig

Igår var jag ledig så dagen spenderades hos Sandra, hon försökte städa medans jag tog hand om Ossian. Tyvärr så var det ingen vidare fart på någon av oss så det var som bara häng. haha. Men det kan ju vara mysigt det med. Idag är jag och Anders ledig tillsammans så nu sitter vi och fikar sen blir det till att göra lite ärenden i Hemavan osv. Så idag ska det snickras och grejas. Eller markarbetet eller va det nu var. Han drog listan igår men jag har glömt. Haha.


Hade!


Juni 4, 2012

Helgen spenderades i Sjöbotten, vilket var välbehövligt för att ladda lite ny energi. Jag och mamma har städat och grejat lite ute på altanen också så den är redo för midsommar. Sen hjälpte underbara pappa och Patrik oss att laga bilen medans Anders var och spikade på ett av alla miljoner projekt han ska hjälpa till med i sommar. Guld värda är i alla fall pappa och Patrik och bilen går som en klocka! Söndagen åkte Anders hem tidigare med hans lillebrors. Jag stannade längre för att invänta att få träffa hela familje skaran. Ja ni hörde rätt, HELA. Hämtade Jonas på flyget vi fyra och när vi komme hem så hade även Johanna och Nils letat sig hem. Helt underbart! Även om det varade kort. För sen var det bara att packa in lillan i bilen och börja köra hemmåt mot Tärnamo. Det gick fint, men det var lite kruksigt. Anders hade glömt hus nyckel i min bil så när han komme hem kunde han inte ta sig in. Lugn och harmonisk som min man är så tog han sågen och sågade sönder dörren.... För visso skulle vi ändå byta dörr men jag tror att han var rätt så upprörd. Tur inte jag och Nikita var hemma i alla fall.



Var en smula tungt att ta sig upp på jobbet idag men som tur var så hade jag ett kort pass. Har varit och handlat och nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska börja med maten.


Hade

RSS 2.0