Slutet av januari

Dagarna rullar på.lillebror har fått två kindtänder uppe så nu är allt upp å ner.  Vill inte sova på nätterna och grinig på dagen.... en bättre dag idag ändå så hoppas de vänder!


Vilhelm fick ett trummsett av Sandra med familj, hmm, spännande minst sagt. 


Annars består dagarna av bus och mys. 



Nu ser vi framemot helgen! För då kommer Erika, David och Hedvig. Jonas och Andre! Oj så kul!!!!! 


Utebus!


Babyshower för Camilla!

I går hade vi Babyshower för en kompis som bor här i byn som väntar en liten guldklimp! Så lyckat och trevligt. 




Sjöbotten

Vi hade helt underbara dagar i sjöbotten hos "mormor och morfar". Min mamma hade semester måndag till onsdag och OJ! vad lyxigt de är att vara två hemma. Vi har hunnit med badhuset, kalas för Vilhelm och kalas för finaste Alma, jag har varit på stan, Lilly har fått rida! Och självklart en massa bus och mys med familj och vänner. Helt underbart! 




Tunga dagar, mot nya äventyr.

Förkylningen härjar fortfarande i huset och lillebrors näsa rinner och rinner. Efter en fartfylld helg som gjort att hela familjen är helt tömd på energi men ändå en lycklig känsla efter en enormt rolig helg så blir de bra för hela familjen att jag och barnen blir hämtade av morfar på lördag och åker hem till sjöbotten en vecka. Pappan blir hemma och får en chans att vila upp sig innan han ska på kurs och hämta oss i Skellefteå. 


De kommer bli skönt att komma hem ett tag och Vilhelm fyller ju ettår på tisdag och mormors har tagit ledigt för att kunna fira hans dag så vi får en massa tid ihop vilket känns väldigt skönt. Lilly är taggad att åka till "mommo, moffa." 






Trettondagshelgen

Långhelg och vi fick finbesök i form av min kära bror Jonas. Han kom torsdag efter jobbet. Skoterkörning för grabbarna stod på listan. Fredagen körde dom hela dagen men dagen avslutade med att Anders skoter inte ville funka som den ska. Som tur var så kunde Jonas följa Alfred, Louise och Kristoffer ut så han fick köra resten av helgen ändå.


På lördagkväll bjöd vi allihop på middag och vi spelade sällskapsspel. Väldigt trevligt måste jag säga. 

På söndagen var de inte roligt väder då de föll snöblandatregn och blåste riktiga il till och från. Vi var ute en stund och blev blöta sen gav vi upp å gick in. 







Önskelista

Vilhelm blir snart 1år. Närmare bestämt den 17 januari. Mormodern har frågat vad han vill ha i födelsedagspresent. Svårt tyckte vi då dom har väldigt mycket leksaker osv. Men nu mormor kom jag på lite olika förslag. Helt utan rangordning. 



Peltorkåpor!



Vattenflaska till barn liknande märket "camelbak".

En bob av något slag och färg. 

haklapp helkropps liknande Ikeas. Eller en helt mjuk. 

Barntallrikar med kant som inte går sönder av att ramla i backen. 

Barnbestick liknande dessa. 


Mormor och morfar

Söndagmorgon kom efterlängtade mormor och morfar. Lilly har varit så nöjd att ha dom här. Ledsna miner när dom åkte hem i dag men tröstande ord om att vi snart ska åka ner till Sjöbotten hjälpte. 


Lilly har blivit så himlastor på sista tiden... hon pratar nu mera sjustugorfull och det mesta faktiskt ändå helt begripligt och sen så fick mormor berätta att Lilly kan nu mera räkna till femton själv helt utan hopp, alltså hjälp vad de går undan nu?! Våran lilla tös! 


Tråkigt nog så har båda barnen åkt på förkylning men vi hoppas att den fort ska gå över! 


Nyårsafton

Nyårsafton var en väldigt lugn och "snöstorms" fylld dag. På morgonen var de mysfrukost med världens bästa Elin och Oscar som komförbi och åt middag med oss och sovöver till nyårsaftonen för att sedan åka och fira uppe i Klippen.


Helt underbart att hinna ses om än för en kort stund! 

Sen blev de fika hos gammelfarmor och gammelfarfar. Åkte hem och började laga mat och förberedde för en mysig kväll bara lilla familjen. Vi hade så tur att farfar Ove kom och åt med oss och han hade också med sig raketer till barnens glädje! Både Vilhelm och Lilly tyckte de var jättekul. Vi eldade massa tomtebloss och farfar gjorde snölyckta med barnen. 






RSS 2.0