22 Maj

Hemma och har hunnit landa efter helgens fullspäckade schema hemma i Sjöbotten. Som jag skrev tidigare så har helgen mest bestått av en massa shopping inför den lillas ankomst men jag hann även med lite tidigt Morsdagsfirande i Luleå med god middag och trevligt sällskap. Även lite surr med underbara Erika och tro det eller ej lite volleyboll, som är så himla kul!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma

Hemma på snabbvisit i helgen för lite shopping osv för att kunna stöka och fixa iordning det mesta inför bebisens ankomst. Även om de är lite mer än fem veckor kvar så har vi börjat inse att tiden rinner på nå vis mellan fingrarna. Och de sjuka är att den kan ju faktiskt komma tidigare också, även senare så klart. 






8 maj

Gravidledigheten gör verkligen gott med tanke på att energinivån inte riktigt är på topp och kroppen blir tyngre. Men jag måste säga att jag mår som en Gud. Jag passar på att njuta så mycket jag bara kan, räknar med att de ska bli tyngre. Än är de ju säkert minst sju veckor kvar som jag ska växa. Men så länge alla graviditeter ska vara som den här varit hittills så finns de stor chans att de blir många fler om man får önska. 
Det enda jag skulle kunna klaga på är att en dag som denna när vi är utan täckning på telefonen för andra dagen i rad och jag känner mig lagom uppretad så uppskattas inte när bäbisen sparkar som en tok mot mina revben. Jag menar, fattar att de är trångt men snälla kan man få sitta två sekunder utan att bli sönder sparkad. Ja som ni ser lyxproblem! <3 Dessutom kom Anders hem med en torktumlare igår så nu är lyckan gjord och vi börjar vara redo för den lillakrabaten. 

RSS 2.0