En stor dag!

Elin ellan,erlino Wiklund fyller 20 jordsnurr idag och det hoppas jag firas med buller och bång! Tyvärr så är ju jag ganska långt borta men jag hoppas att hennes andra vänner tar tag i det hela och gör hennes dag till den bästa! Stort grattis på dig älskade vännen!


Idag har jag och broder varit i tärna och hemavan och kollat på kläder och fikat på Wärsan och inhandlat mat för helgen. Sen när vi kom hem så tog vi en promenad i det underbara vädret! Nu håller anders på att göra palt! Han är så duktig han. Ikväll blir det att se hockey sen in vänta resten av den tappra truppen som kommer upp ihelgen.




Hoppas ni får en toppen kväll! 


Livet leker, och vars är du.....?

Ja idag är det onsdag och det betyder att världens bästa bror Jonas kommer! Flyget landra 21.10 i hemavan och jag längat så mycket när vi får en heldag att "chilla" i morgon! Kommer bli toppen. Blir nog en fika på Wärsan också så han får se vars jag jobbar.



Detta inlägg blev konstigt datorn hängde sig så nu får ni lossas att jag publiserat det tidigare.

Jonas är här nu i alla fall och det gillas starkt! Nu ska vi fika, prata och se lite på tvn!

Middag på wärsan!

Ja idag har det varit jobb som vanligt men efter jobbet så åkte jag hem och sen bar det av till "jobbet" igen men den här gången blev det med Anders, Ove, Stellan och Rigmor. Stellan fyller år idag (lika så Anders mamma, Grattis till Marie!) så vi åkte för att äta en fin födelsedags middag på Wärldshuset, vilket var väldigt trevligt och godmat fick vi. Nu är vi hemma och tittar lite på SAIK - LHF. Jag är verkligen inte insatt i hockeyn men har börjat lära mig att jag måste försöka hänga med på vad som händer eftersom att det är väldigt mycket snack om hockeyn på jobbet och då är det väldigt pinsamt att inte kunna säga att man vet hur AIk ligger till. Men som ni förstår så försöker jag hålla reda på resultaten ändå, trotts allt måste man ju försvara Saiks stolthet?

Imorgon är det onsdag och jag skulle egentligen vara ledig men var tvungen att välja mellan onsdag och torsdag vilken dag jag ville jobba, så blev det imorgon eftersom att min käre bror kommer hit från trollhettan imorgon kväll. Så nu när jag då får vara ledig på torsdag så får vi en heldag att prata av oss osv innan "grabbhelgen" börjar som killarna ska ha. Det kommer alltså upp ett gäng grabbar från Sjöbotten torsdag och fredag så det blir skoter körning och öl drickande? hela helgen för dom. Och för mig blir det jobb. Men det går bra det med, ger mig mer pengar och jag trivs väldigt bra på mitt jobb! Nämen se på tusan AIK har säkrat segern för matchen ikväll! 3-2 i matcher till AIK. Heja heja!

Nä nu säger jag hade!

Vill inte mer nu!!

Har varit snöstorm till och från hela veckan och nu är jag LESS!! Jag har inget emot att det kommer snö så länge jag får sitta hemma och inte behöver åka någon stans. MEN så är inte fallet, snön vräker ner och det blåser som attan och jag måste åka till jobbet fast man knappt får sig fram längs vägen. Okej jag kanske är tjollrig men jag tycker det är obehagligt, Jag gör det! Men tycker det kan vara väldigt obehagligt. För er som har varit hem till oss och vet vilken hemsk väg jag måste köra varje dag i alla väder. Den är smal, krokig och lång..... Till och med Andre Larsson har erkänt att han är ganska imponerad att jag klara att köra den. (Sen kan ju det vara för att han tycker att jag kör dåligt och ändå lever idag.) Jag ville i alla fall bara spy av tanken att jag skulle köra hem från jobbet idag. För när jag tittade ut genom fönstrerna på Hemavans världshus så såg jag ingenting....Såg inte ens bilarna som stod på parkeringen just utanför... Men tillslut tog jag mig i kragen och bestämde mig att jag skulle köra hem för solen hade börjat titta fram och det blåste lite mindre. Hann inte långt innan jag stod helt still på vägen utan minsta aning var på vägen jag befann mig... Det var först när jag höll på att få en bil in i fronten jag insåg att jag vara lite för MITT PÅ VÄGEN. Blev att slicka plogkanten resten av vägen till jag svängde upp på vägen mot Tärnamo, där tackade jag gudarna för solen sken och det blåste nästan ingenting. Känner att man har mycket kvar att lära men det viktigaste är väl kanske att man försöker?

Galtis -08

Ja ja, det var min dag det. Imorgon ska jag då få åka med Anders både till och från jobbet. Han jobbar i hemavan då och jag är ju på förskolan så det blir bra det. Sen så är det dans på Högfjällshotellet i hemavan så Anders har frågat om vi ska åka dit. Jag jobber hela helgen men Dorran sa att det skulle vara en lugn helg och hon tyckte jag skulle åka ändå. Jag har frukost på Wärsan på lördag morgon så jag börjar 07.00 dagen efter och jobbar tills på onsdag när jag har min lediga dag.

Järn spisen i Piteå

Nä nu har bloggen varit död i vecka så nu är det på tiden att ta tag i den. I helgen har jag och Anders varit hemma i Sjöbotten vilket har varit helt underbart. Fredagkvällen så var det hockey och jag fick mysa med lilla Alma som har blivit så stor! Lördagen var vi i stan och gjorde en massa ärenden osv sen så bar det av hemmåt för en lång och härlig promenad i solen. Och resten av kvällen spenderades i Piteå med ett härligt gäng på Järn spisen, min systers nystartade resturang. Det blev trerätters vilket jag aldrig har ätit ute på en sån fin resturang, maten var väldigt god och kvällen kunde inte blivit bättre!

 



De här åt jag.


Förrätt: Forell, Gurka och Mandelpotatis

Varmrätt: Oxe, Blåbär och Rödlök

Dessert: Choklad, Havtorn och Lakrits






Tack mamma och pappa för middagen!

Helgen

Ja det blev skoter körning i går i vad jag trodde skulle bli det fina vädret, men när vi väl var uppe på fjället så snöade det ganska bra och det blev ganska så snöblint på vägen hem. Anders gjorde en jätte god middag med älgkött fyllt med persiljesmör inlindat i bacon och klyftpotatis. Sen blev det film, Kick-Ass en väldigt konstig film om jag får säga det själv. I morse klev jag upp vid halv 8 för att åka till jobbet, och självklart så har det varit jätte fint väder idag bara för att jag har jobbat. Men jag ska inte klaga jag har ändå varit ute nästan hela dagen. Ikväll blir det en lugn kväll med film och mys. Imorgon är det förskolan i vanlig ordning. 





Hade! 

fredag kväll

Har jobbat hela veckan och min enda lediga dag är i morgon (lördag). Vet inte vad vi ska hitta på då......I och med att Anders är sjuk, han har feber och snuva så han ligger i sängen och halvsover redan så vet jag inte om det blir så mycket till skoterkörning heller. Är less, vill hitta på nått kul...men det är lite svårt, Sandra ska bort i morgon på morgonen och sambon är ju då sjuk, då finns det inte så där jätte mycket annat att göra... Just nu tycker jag synd om mig själv, imorgon är det bättre. Nu går jag och lägger mig och kommer tillbaka trevligare och gladare i morgon! Hade!

Ingen magsjuka!

Har än så länge klarat mig från magsjukan och det är jag väldigt lycklig över! Så nu har jag bestämt att jag ska skippa den! Härligt tycker jag! Idag har jag haft en lung dag på jobbet och blivit bjuden på fika hos "farmor" och "farfar". Alfred har letat fram pjäxor åt mig idag, han har bestämt att vi ska ut och åka skidor någon dag och duktig som jag är har jag tänkt lyda hans order. Nu sitte jag och grublar på vad jag ska göra till middag med en sovande liten tjej bredvid mig i soffan. Ikväll har Sandra bestämt att vi ska åka och träna och som sagt så är jag duktig och lyder order.



Saknar min underbara familj, men snart får jag träffa dom flesta av dom i alla fall!

Magsjuka?

Idag har jag jobbat på dagis och ja, jag satt med en stackars liten unge som spydde på dagis. Kunde ju inte lämna den stackarn....Jag kommer att bli som min mor, sitta och hålla håret när mina barn spyr. Så nu är det bara att vänta och se om det blir till att ligga med magsjuka i veckan...Har verkligen inte tid med det men... Senast onsdag ska den väl komma om den har tänkt överta min kropp. Har ätit 15 vitpepparkorn, tagit en stor Whiskey och bunkrat upp med en massa coca-cola. Nån som har något annat bra tipps mot magsjuka?

Har jobbat hela helgen och det har varit fullt upp men det har ändå gått bra. Och är fullbokad av jobb hela veckan men är ledig på lördag. Har också lyckats få ledigt helgen vecka 11. Så då bär det av hem till Sjöbotten för att fixa och planera en massa och även förhoppningsvis ett besök med middag på systers nystartade företag, Järnspisen i piteå! Det kommer nog bli toppen.


Saknar den här lilltjejen! Alma ♥!



Hoppas ni får en toppen kväll.
Hade!


Snöstorm och strömavbrott!

Igår var det soligt och fint hela förmiddagen men sen mot kvällen kom snön och framför allt vinden. Det blåste och stormade en massa och vid 18.00 så for strömmen. Jag och Anders skulle bjuda anders farmor och farfar, Ulla och K-Ö och Ove på fika 18.30. Men som tur var så hann vi koka kaffe osv så jag fick tända en massa ljus i huset och vi fick en trevlig kväll även om vi inte hade nån ström. Sen så är det ju så roligt att vi tappade täckning på mobilen ungefär efter att det varit strömavbrott i en timma, det känns bra att veta att man kan bli hyfsat strand satt när det blir så där.. Strömmen var tillbaka nån gång vid 22.00. Men det stormade och small hela natten. Det var först där vid 5-6 nån gång som det slutade blåsa. Fönsterbläcket på det stora fönstret i hallan small som tusan under natten men tillslut blev det tyst, japp fönster bläcket är nu borta. När Anders åkte till jobbet i morse halv sju så hann han just tänka "vad bra att dom har plogat." Han kom inte så långt innan han hittade plogbilen i diket... Nu på morgon har det snöat en massa men hör och häpna, just i detta nu börjar solen titta fram.




Fönstrerna hade drevat igen rätt så bra i köket.



Så här död var våran lilltjej i söndags efter att våra gäster hade åkt hem.


Jag älskar min hall

Orden fick jag av min kära älskade sambo i julklapp!



Här vräker snön ner och jag är på ett piss humör! Trött och jätte grinig. Tur för Anders att han inte är hemma ikväll. Nä nu ska jag lägga mig och dra täcket över huvudet och försöka somna innan anders kommer hem....Annars kanske han inte undkommer min vrede.....

RSS 2.0