Jan. 31, 2013

Sjukt fint väder ute och själv ligger man i soffan och försöker plugga lite. Har åkt på nån släng av magsjuka aktigt så vågade inte åka på jobbet idag heller. Förhoppningsvis är jag redo för jobb imorgon.
Hoppas ni andra mår bra!


Jan. 31, 2013


Trollhättan

Semester mitt i alltihop var inte så dumt. Blev dock en lång och hektisk resa. Satte mig på bussen vid 09.00 från Tärna och åkte ner till Umeå där mamma och pappa hämtade upp mig och vi fortsatte ner mot Stockholm där vi sov hos min farbror en natt. På vägen vidare mot Ullared så stannade vi till hos Anders underbara mormor och morfar och sa hej. Vilket var skönt att få träffa dom, även om det var en väldigt kort stund. På Ullared hittade jag lite smått och gott och det var ju himla kul att åka dit "bara" för att ha varit där. Sen blev det middag i Onsala hos några vänner till familjen och övernattningen blev i Trollhättan där mina två bröder bor. Fredag morgonen så var det till att lyssna på lite föreläsningar och broders X-jobb. Duktiga var dom. Sen blev det middag och bowling. Hel trevligt. Lördag morgon bar det av mot faster och Bengt i Falun där vi hann prata en massa och go mat fick vi också. Söndagen åkte vi hemmåt och mina underbara föräldrar skjutsade mig hela vägen hem till Tärna igen. Sjukt skönt att komma hem!

Planering

Att planera och styra upp saker och ting när man bara vill sova är inte lätt. Men de blir ju så när man skjuter på saker och ting!

Imorgon blir de jobb 14-21.30 på Granhöjden. Sov gott på er!


Finaste lill sessan i hela världen!

Ja idag är de den finaste lill sessans födelsedag. Alma blev hela två år idag och har garanterat firats med buller och bång och mycket tårta! De är såna här tillfällen jag inser vad jag saknar mitt underbara Sjöbotten där många nära och kära finns. Men de är bara att bita ihop. Hoppas de inte dröjer allt för länge innan jag får träffa henne.

Grattis underbara, älskade tjej!
(bilden lånar jag, utan att fråga från hennes moster Elin!)


Ni är tappra!

Jag kan inte förstå att någon ens kollar in min blogg med tanke på att jag aldrig skriver! Har som ingen lust, och när jag då faktiskt har lust så finns inte tiden.

I alla fall så har de blivit lite förändringar kring mitt jobb. Just nu håller jag på att inskola mig på alla fyra vård ställen som finns här uppe. De gör jag för att jag ska hoppa på ett vik inom polen. Där man fungerar som en vikarie men som har fast schema typ. Jag tackade ja till vicket för att få 100% men också för att få prova på alla ställen. Roligt och spännande tycker jag!

Till veckan på onsdag bär de av söderut med mina föräldrar! Målet är trollhättan och Jonas examen eller vad de nu heter. Han blir då en utbildad elkrafts ingenjör. De kommer att bli super när vi också ska ta oss en sväng förbi faster i Falun. Längtar väldigt mycket!

Nä nu är de dags att sova!


Fyraårskalas!

Världens bästa och sötaste unge fyller fyra år idag! Kaffe och tårta fick vi också, tack för de och Grattis ännu en gång!


RSS 2.0