Tjugoåttonde oktober

Har tänkt så många gånger att jag ska blogga men varken tid eller ork har funnits. Tiden galopperar i full fart så de känns som att jag knappt hinner med. I förrgår kväll kom "äntligen" förklaringen till att lillebror inte sovit ordentligt på tvåveckor. Febern kom med besked och så även en liten tand (den åttonde i ordningen) väldigt skönt att hitta anledningen då jag börjat misstänka nattskräck eller andra tråkigheter. Tandsprickning kan vi hantera och är ju tyvärr allt för bekant med.
Nu är vi inne på dag två med 39 graders feber men den verkar äntligen börja ge med sig och nu på morgonen som startade 04.30 så busar lillebror och storasyster.

Anders har varit i Umeå tisdagkväll till igårkväll så vi har varit ensamma hemma, men med underbara barn (som förstod att mamma var själv) som har skött sig så bra så har allt gått som en dans!

Igårmorse just innan jag skulle skjutsa Lilly på förskolan så föll hon ner från soffan med ett väldigt brak. Känslan i mammahjärtat när hon med gråten i halsen och tårarna sprutar ändå inte tvekar om hon vill åka till förskolan är en väldig lättnad. Hon älskar verkligen förskolan och jag hade nästan små lyckliga fjärilar i magen när jag lämnade henne lekandes med hennes kompisar. Beslutet att hon skulle börja gå 15 timmar är verkligen så rätt för hennes skull.

Våra älskade små skatter!!


Niomånader (17 oktober)

Tiden springer iväg och i måndags blev Vilhelm niomånader. Bara nu dom sista dagarna har de gått väldigt fort i utvecklingen och de känns som att vi har svårt att hänga med.

* Han fortsätter att vara som en liten solstråle och är väldigt lättcharmad och har nära till ett leende.

* Han är väldigt matglad men de ska vara "riktig" mat, alltså samma mat som vi äter och inte barnmatsburkar vilket självklart vi tycker är kanon.

* Fortfarande "bara" sju tänder men är ganska säker att en åttonde är på väg.

* Sover för det mesta hela nätterna från 19-06, små vaknar men då behövs oftast bara nappen.

* Dagsvilan på morgon ca 8-09.30 sen en timmas vila mellan 15-16.

*Att åka bil långt är just nu inte alls någon hitt.

*Kryper nu fram på alla fyra.

*Klättrar i räserfart i trappen. Och ställer sig mot allt hela tiden.

*Står väldigt stadigt med lite stöd men har börjat släppa och kan stå själv omän väldigt korta stunder.

*Dricker välling på morgonen och just nu några kvällar tillbaka även till kvällsfika.


Tråkigt

Min nya mobil är skickad på lagning så den har jag ingen aning om när jag får tillbaka, använder just nu min gamla mobil där mobilkameran är trasig så jag kan inte ta några bilder... Vilket i sin tur gör att jag tycker det blir jättetråkigt att blogga när jag inte kan lägga in bilder till. Eller jo jag kan med vanliga kameran men då måste datorn fram och då ska Lilly absolut vara med osv osv ja ni vet så då är cirkusen igång så ni får nog inte ha så höga förväntningar om uppdatering på ett tag.


Annars mår vi bra, lite snuvig barn men vid gott mod! Förskola för Lilly imorgon.


RSS 2.0