Julkänsla!

Idag har jag varit ledig så jag tog mig en sväng för att hälsa på Sandra och mysa med hennes två prinsar. Guuu vad dom är goo! Och lill Ossian han växer så det knakar! Var däremot lite mindre trevligt före. Blia och snöslask men jag vet att det kommer att bli värre så jag ska inte klaga. haha! Är ledig imorgon också sen blir det jobb hela helgen.  Ikväll blir det middag hos Anders farmor och farfar!


Julpynt i fönstrerna och skotern är framme. Nu är det jul!

  


Dåligt internet pluss bloggtorka!

Vi hade besök för ett tag sen av Sofia, Alma och Elin vilket var väldigt trevligt!
 



lillsessan!


Nikita och Elins Molle!





Ihlegen har jag varit ledig och stökat fram och gjort jul i vårat hus. Har också varit med kören och "sjungit" i tärna kyrkan på söndagen och efter dte belv det att åka på skyltsöndagen i hemavan. Vi handlade lite små tomtar osv sen begav vi oss hemmåt för att slappa i soffan. Snön ligger nu i säkert förvar på marken och vi hoppas att det är här för att stanna på allvar nu, vilket jag verkligen tror. Välkomnar snön och den rikiga vintern!

Igår fick Anders också ett efterlängtat samtal fråns hans syster, Anders blev morbror igen igår vid 17 tiden till en liten flicka. Stort grattis till Annica och Mats!

mammi och pappi!

Mamma och pappa har varit uppe ihelgen och som vanligt så har det varit fullt upp. Dom kom upp med våran nya kyl och frys och våran nya tv bänk! Är hel nöjd med våra nya inköp! Sen så har mamma hjälpt mig att baka till jul så vårat nya frysskåp är redan fyllt av en massa gosaker! Jag älskar min mamma och pappa! Sen så har vi ju självklart firat FARSDAG med tårta och presenter! Nu ligger jag och anders i soffan och ser på film, hel nöjda med helgen!


Världens bästa pappa! ♥


Hade gott!

Körövning

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av en väldigt nöjd Nika som jagade råttor för fullt på lägdan. Hundgården var låste och varken hål i gallret eller i marken. Finns en viss risk att hon hoppat från hundgårds taket över hundgården. Men glad i hågen var hon och hon har ju hållt sig hemma så det får hon en stjärna för. Idag är jag ledig och jag har tvingat mannen att vara hemma eftersom att han är sjuk. Inge vidare alls är han så det var då tur att jag var ledig idag så jag kan för en gångs skull passa upp han. Har städat lite och ska snart he mig ut på en prommenad med lilltjejen. Så idag kan jag ge mig själv en "hustru" tjärna. Haha


Ikväll ska tummen ur och jag ska he mig på körövning i Tärna.

Hade

Rallat runt!

Idag har jag varit ledig och har försökt betat av att lämna ut lite Tack kort. Sakta men säkert så blir det färre och färre kort hemma. Så till dig som inte fått än, ge inte upp hoppet det är på väg! Destinationen blev Hemavan först dagis sen föbi postlådan och postat några kort sen tog det stopp en bra stund när jag kom till Doris. Där blev det kaffe och en lång pratstund med henne och hennes man, väldigt trevligt! Sen bar det av till Tärna för att hämta ut ett paket från Jotex med julgardiner och annat roligt!!!! Sen hann jag haffa Mia på jobbet när hon slutade och ge henne kortet och då passade vi på att åka på fiket i tärna och ta en snabb kopp kaffe. Så dagen sumeras med kaffe, surr, och lite mer surr. Det blir absolut fler rallar turer när man nu får så mycket kaffe. hihi. Men nu är det jobb som gäller tills man blir ledig igen på tisdag. Nu ska vi se arga snickarn.


Hade

RSS 2.0