24 September

Livet springer på och vi är äntligen helt friska och har hunnit dragit igång med någon typ av vardagsrutin. Lilly är 15h på förskolan måndagar och torsdagar och onsdagar är de musiklek i Tärnaby och torsdagar babysim med lillebror. Så roligt nu när de är många "nyblivna" mammor som är med så vi blir några stycken som träffas.

Känns att de är väldigt välbehövligt för Lilly att komma på förskolan bort från mamma en stund på dagarna för nu när man har en treåring i huset så är de mycket som kan bli "fel fel fel". 


Mina föräldrar var hit och hälsade på förra helgen och då fick vi oss äntligen ut och plocka lite svamp, som jag längtat. Så nu har jag tagit hand om svamp så jag vill kräkas så de ska bli göttigt att käka upp dom.


Sjukstuga

Tråkigt nog så avslutade vi alla trevligheter med att hela familjen åkte dit på en dyngförkylning som ännu efter snart en vecka inte vill ge sig. Men snart så. 


I torsdags var vi bjudna på middag till Anders farmor och farfar för att fira något stort och alldeles underbart deras 66:e förlovningsdag. Snack om imponerande, önskar av hela mitt hjärtat att jag och Anders ska få fira väldigt många förlovningsdagar ihop! 



En Sjöbotten vecka!

Skriv inläggstext 

Sen bar de av till Piteå för kusinmys och bröllopsfest för syster och Nicklas. 


En Sjöbotten vecka!

Skriv inläggstext 


Fruhippa

För min kära syster! 




RSS 2.0