Minifom

Lilly har haft lite ont i magen och just nu firar vi att minifomdropparna har hjälpt henne att slappna av och nu sover hon lika hårt som tidigare. Nu ska vi bara försöka väcka henne så att hon vill sova nått i natt. Men huvudsaken är ju att hon inte har ont. Nä nu ska hon få börja vakna innan mina bröst sprängs. Hade

Kusinerna träffas för första gången.

Vardagen

Dagarna rullar på och jag försöker skapa nån form av rutin för att försöka få något gjort, men inser att jag inte har mycket att säga till om. Vi har en ny sheriff i familjen om vi säger så. Hon har valt att tycka att de är ganska ointressant att sova så mycket på dagen utan hon ligger mer än gärna och bara kollar och filosoferar. När hon inte äter förstås. Mycke gäster och fina presenter har vi fått, tack för de underbara ni! Nu är de dags för mat igen tycker Lilly!




Bröllopsdag/ födelsedag.

Igår den 9/7 firade jag och Anders våran treåriga bröllopsdag. Blev inge speciellt firande då de var så himla varmt. 
Allt jag har att säga är att jag har fått den finaste mannen i världen och nu har vi dessutom en underbar liten dotter tillsammans, helt overkligt. Älskar dig min prins! 

Och idag är dagen då jag föddes fast för 23år sedan. Jag fick frukost på säng av Anders och Lilly, väldigt uppskattat. Känns som att man inte kan hade bättre än vad jag har de just nu. Underbara älskade familj!  




Tärnamo!

Igår kom vi då äntligen hem till Tärnamo och ingen kunde vara lyckligare än Anders. Men jag håller med om att de är underbart att komma hem och börja packa upp och komma till ro. Men först ska vi avverka en intensiv bröllopshelg där Anders pappas kusin (?) ska gifta sig. Hur kul som helst men jag har kanske inte mest "ström i batterierna" men de är ju så kul och man vill ju vara med. Mycket som jag vill göra nu måste jag försöka att inte göra och istället bara ligga i sängen och samla energi... Men de är ju inte så spännande det.

Lilly mår bara fint, hon äter, sköter magen sen sover hon. Jag och hon är väl kanske inte riktigt i tackt än men konstigt vore de väl då om allt bara flöt på med tanke på att hon är 6 dagar. 

Hela familjen sänder en massa kärlek och tacksamhet för all uppvaktning som vi och Lilly fått. Och Lilly skickar extra mycket kärlek och blöta pussar till Gammelmormor och gammelmorfar i Stockholm! 

Stolt som en tupp på första promenaden! 







29/6 2014

Ja så kom hon då äntligen efter fem dagars övergång, våran efterlängtade lilla skatt! Kan inte annat än att hålla med alla mammor jag pratat med som säger att "när barnet väl är ute försvinner all smärta." Att få vara med om en förlossning med mannen i mitt liv stöttande vid min sida var de värsta men också de häftigaste jag har gjort. Att se Anders hålla våran dotter med tårar i ögonen slår alla ögonblick i mitt liv. Vi är så lyckligt lottade att just denna underbara lilla tjej ville komma och förgylla vårt liv förevigt. Hon vägde 3525g och var 52cm lång. 

Säg hej till våran underbara tjej som har fått namnet Lilly! 






RSS 2.0