me and you

Minusgrader på natten och "spännande" frost tycker Nikita. Ja, nu är hösten här men jag trivs väldigt bra med det. Underbar frisk luft, frost i gräset och skinande sol. Och inte att för glömma alla dessa olika färger på löven.
Idag jobbar jag 13-21,30 på vikbacka. Så nu ska jag gå en promenad med Nikita så hon är lite trött när hon ska åka på "dagis" hos Anders farmor och farfar.


Prinsessan på ärten!


Vadå breeee ut sig?

Hade


Frost och kyla

Ja, nu är det söndag och det betyder att hela veckan har gått. Anders har varit sjuk sen i lördags förra helgen så han har legat hela veckan framtills fredagen. Och jag fick den underbara förkylningen i onsdags. Jag bjöd på lite middag i Tisdags också, Ida, Mia, Sandra och Marie var här och vi firade Maries födelsedag. Det var riktigt trevligt. 


Sen så har jag och Anders legat i soffan och slöat hela veckan. Våran lill-tjej har blivit stor och busar på som vanligt, hon har även börjat överta hela sängen men det gillas. =)
Men nu är det bara att rycka upp sig och bli frisk för i morgon är det jobb! Tisdag och torsdag är det också jobb som gäller men sen så på fredag så bär det av hemmåt till Sjöbotten. Dags för mig att få handla lite kläder! =) 


Where we are!

Helgen har varit underbar! Pappa har hjälpt Anders att bygga på garaget och mamma har hjälpt mig att tvätta lite fönster osv.= ) Men vi har också hunnit äta gomiddag ute och varit till Kåtafallet och fiskat. Hur som helst så var det väldigt trevligt att ha dom uppe på besök. =)



   


   

   

  

   


Nu orkar jag inte lägga in fler bilder.
Hade


Promenad

Idag har jag och lillan gått på lång promenad i skogen och även hunnit förbi en sväng hos farmor och farfar och fikat lite. Där hann hon självklart sova en stund så nu är hon pigg igen och tycker att jag är väldigt tråkig som sitter vid datorn.

Idag har jag inte fått nån bokning så jag är ledig och bara myser med tjejen. Har fått jobba fyra dagar sen blir det till att jobba kväll på torsdag. Men till helgen så får vi finfrämmande igen! Mamma, pappa och "lillebbror" kommer upp på fredag, det känns riktigt roligt att få träffa dom. Och då ska dom ju få träffa sitt lilla "barnbarn".


Nu ska jag försöka få Nikita trött så jag får mysa med henne i soffan sen!

Svamp plockning!

Sofia och patrik har varit uppe i helgen, det var som väntat väldigt trevligt!
Var så himla kul att se att sofias mage har växt! Kan inte vänta tills "den" kommer ut! =D
Känns nästan som att man ska bli moster. =)

Har inte så mycket mer att berätta om mitt liv just nu. Har för tillfället tagit "mamma ledigt."
Och ja vi har världens finaste tjej hemma! Ska kanske också nämna att det blev inget av skolan. Har skjutit upp studierna och det känns bra. Ska vara ledig nu några veckor och börja jobba så mycket jag får osv sen. =)

Nu kommer bilder från helgen!


Vi gick ner till sjön!











Svamp plockning!



















HADE!



RSS 2.0