sommar och sol!

Helgen har varit toppen. Umgåtts med familjen och varit på en väldigt lyckad 30års fest. Och firat den bästa mamman, nämligen min! 



Utelek och solande! Lördagen.



Anders "dansar" med födelsedagsbarnet.
(Hade så trevligt så hann inte ta nå mer bilder.)


Söndagen. 







Världens finaste och bästa mamma! 

_____________



Tänder.

Ja som rubriken lyder så hittade jag två små gryn i underkäken på lillebror i början av veckan.  Får se om de är de som har gjort att han mår som han mår i magen men jag kör på mjölkfritt en månad ändå. 


Igår var vi in en sväng till Tärna och jag unnade mig att köpa såna fina glasburkar med lock och sugrör. Dom är ju så fina och mysigt att blanda god saft och dricka ur i sommar! 


Sen på vägen hem stannade vi hos gfarmor och gfarfar där vi fick fika och Lilly fick vara ute å busa med gfarfar själv. De tyckte nog dom båda var väldigt kul. 



I helgen åker vi hem till Sjöbotten, blir kort och 
intensivt då vi ska på 30årsfest. Men de ska bli så kul! Men jag varnar er där hemma, de är ingen liten bebis som kommer utan nu är de stora lillebror.  
________________
Förövrigt mormor Sonja så har vi börjat genomgången av pärlan. Har hon riktigt tur ska hon få följa med på semester i sommar. 



Dom fina stunderna

I helgen har Anders, Alfred och Ove rivit ner en timmerstuga så jag och Louise har fått roa oss och barnen helt själva. Vi har haft så trevligt så jag har inte ens hunnit fota just nått. Lite shopping,  bilkörning, fika och en massa surr å bus. 
Vi firade även Ove som fyllde år i går med en grillmiddag och lite små paket. Trevligt var de.
 
 
 
 
 
 
 
Vilhelm och Louise. 
 
 
Till helgen blir de att åka ner till Sjöbotten för 30års fest. Vi ska även passa på att besikta bilen och jag måste på stan och fylla på barnens garderober inför sommaren. Så härligt när man kan börja gå lite mera "lätt klädd". Hoppas på en massa värme NU! 
 
 
Sen så ska vi självklart fira en av dom mest värdefulla personerna i mitt liv, MAMMA. Verkligheten är grym och man vet aldrig när ödet bestämt att det är slut på jordelivet. Händelser runt i kring en som inte lämnar någon oberörd, glöm inte att tala om för dem du tycker om att du ÄLSKAR dom. Och jag skickar en kram till alla där ute som får kämpa med den enorma sorgen av att någon lämnar på tok för tidigt.
 
Till min familj och mina fina vänner (ingen nämnd ingen glömd, ni vet vilka ni är!)
Jag ÄLSKAR er! 
 
 

Lillebror

Ja nu har Vilhelm blivit fyra månader och han växer så det knakar och är för det mesta bara glad och nöjd.  Men han pruttar massor och luktar pyton så idag påbörjar jag min månad utan mjölk. De ska bli spännande att se hur jag klarar av det.  Speciellt med tanke på att jag älskar mackor, men nu är de hårdbröd och kaffe som står på frukost listan. 
Önska oss lycka till.  




______________

Dessa två syskon alltså, dom är ju de finaste som finns (så klart, enligt mig) men jag och min mor pratade lite igår om hur lyckligt lottade vi är som har så snälla barn, alltså att Lilly är så väldigt snäll med Vilhelm.  Hon har aldrig någonsin ens antytt att hon funderat på att slå eller ge han ett "tjuvnyp". De finns ingen svartsjuka där alls. Älskade, älskade barn TACK för det! 




Sextonde Maj

Vi hade ju sån tur att gammelmormor blev kvar några extra dagar efter dopet vilket alltid är lika kul. Även om gmormor känner de som att hon inte göra någon nytta så gör hon verkligen det! Att i lugn å ro få gå på toa, att vika tvätt utan "hjälp" från en galen tvååring, ja ni fattar de är väldigt mycket värt sen så är de ju väldigt trevligt sällskap också må jag säga. Jag och mina fina mormor står varandra väldigt nära vilket vi nog alltid gjort och med henne kan jag alltid prata om allt mellan himmel och jord.  Tack för det älskade mormor! Jag hoppas och tror att mina barn kommer att få en lika bra relation med sin mormor.
 
 
 
 
Gammelmoster Anna och gmorbror Mikael stannade också kvar efter dopet men i sin stugvecka uppe i Klippen.
Ivanlig ordning bjöd dom dessutom på middag.
 
Glada miner?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

babysim

I fredags var sista babysimmet för den här gången och jag hade så tur att Louise var ledig och kunde följa med för då fick äntligen Vilhelm också bada. Han var helnöjd som hela tiden, lite små gnäll som just innan vi skulle sluta annars inga tårar, inget skrik varken före eller efter. Är så glad att han hann bada för att se hur han reagerar. Underbara duktiga barn! 
Efter simmet blev de lunch på fica. Trevlig värre! 
 
 
Igår och idag har vi varit ute och stökat på lite, Lilly har även fått inviga en av lillebrors doppresenter. De var väldigt populärt. 
 
Lillebror tittade på när pappa spikade undertak på hundhuset.
 
 
 

Dop sjunde maj.

Helgen som var så döpte vi Vilhelm. Det blev som på Lillys dop, en helg med tid för släkt och vänner. Vi var så glada att så många ville komma och det blir verkligen som en liten släkträff också. Blir väldigt trevligt när vi har så många som kommer långväga så alla bor i mobackagården där vi också hade själva kalaset. Vi inser ännu en gång att vi är omringade av otroligt fina vänner och familj.
 
Tusen tack fina ni för alla fina gåvor och att ni ville dela dagen med oss!
Ett exra stort tack till mormor Eva, farfar Ove och faster Annica som gjort kakor, tårtor och vegantårtan. 
 
 
 
 
Vilhelms gudföräldrar Karin och Peter.
 
 
Farbror Alfred tände ljuset.
 
 
Moster Johanna som sjöng så fint!
 
 
 
Vilhelms gudföräldrar Peter och Karin.
 
 
 
 
Min familj. (De här med att ta gruppfoton, som om det inte var svårt nog innan man fick barn som inte vill vara med.) (Morbror Nils saknas!)
 
Anders familj. (Gammelmormor Berit och farbro Matts saknas)
 
 
 
 
 
 

Andra maj.

Idag har Sandra och pojkarna varit och hälsat på,väldigt uppskattat speciellt av Lilly som mest kutat runt och skrikit av lycka. 
Annars har vi myst på altanen i solen. 









Hemma

Vi har haft en underbar vecka hos mormor och morfar men de är alltid skönt att komma hem.  Trotts att jag smittat barnen med min förkylning så har vi de väldigt bra.  Hela familjen är på bättringsvägen så de är skönt. 

Sen vi kom har de mest varit mys, Lilly har saknat pappan väldigt mycket.  


Igår var jag till Sandra och hon klippte och färgade håret så nu är jag blond igen, känns väldigt bra! 

Lilly var väldigt nöjd att farbror Alfred och Louise kom och busade! 
Alfred, Lilly och Louise. 


Vi har också pyntat Lillys säng lite. 

_________________
Morgonmys! 



RSS 2.0