Söndag

Imorse när Stellan sov i vagnen gick hela familjen ut på utbyggnaden och började spackla i Lillys blivande nya rum riktigt kul hade vi.






Sen åkte vi till Alfred och Louise på födelsedagsfika för Louise som fyller år imorgon. 

Mycket trevligt 


Fika

Igår efter lång tid tog vi ett corona säkert fika med gammelfarmor och gammelfarfar på deras bro och en massa bus i snön och bob å pulka.






Lillebror kryper

Den 15/2 kom han på hur man kryper och nu går de bara fortare och fortare. Väldigt nöjd är han. Än så länge kommer hn sig inte över trösklar så de är ganska harmoniskt men de lär nog bli liv i holken när han börjar ta sig fram i räser fart



Annars så har vi haft en hemma vecka hela familjen förutom Lilly. Hilda och Stellan har varit och är fortfarande förkyld och Anders har haft känningar av förkylning så han har varit hemma. Lillebror kämpar med mycket slem och snor så nätterna och kvällarna har varit sisådär men nu hoppas vi att de håller på att vända. 






Slalompremiär

Igår var de slalompremiär för mig på många år och första gången för Vilhelm. Jag, Anders, Lilly och Vilhelm var och åkte i Hemavan.



Rätt mycket snö dock. 


Snacka om att barn är lättlärda. Duktiga, modiga, oräddfart och envisa. Jätteroligt att få följa med och se hur dom testar och sagta men säkert lär sig. Jag stod också på skidor och de var minst sagt utmanande, jag gillar inte när de går fort och har alldeles för lite muskler för att ploga kontrollerat men en vacker dag kanske jag också kan njuta av att få vara i backen. Trotts snöstorm i början och slutet av åkningen så var barnen glada och så nöjda att få åka.




Första februari

I helgen har vi haft riktigt kallt ner mot - 32 och kylan fortsätter hålla i sig och ligger kring -24. De blir en väldigt lugn vecka då Hilda dessutom blivit pyttelite snuvig så har bestämt mig för att Vilhelm och Hilda blir hemma från förskolan.




Dagarna ser rätt lik ut den andra men veckorna går i rasande tackt ändå. Anders fyller år på fredag så de blir kul med lite tårta och paket. Stellans bästa just nu är hunden och nu när de är så kallt är Nikita extra kärvänlig och vara nära hela tiden vilket gör lillebror väldigt lycklig. Han får klänga, hänga, krama och slita hur mycket han vill utan att hon går ifrån eller misstycker samma när han sitter i gåstolen och nästan kör över henne så flyttar hon ändå inte på sig. 



Väldigt vackert ute nu med kallgraderna. 

RSS 2.0