Du är allt jag någonsin önskat...

Idag känns det som att det enda jag gjort är att varit på jobbet. Jobbade delad tur idag, började 07.00-12.00 åkte hem och sov sen började jag 16.00 och jobbade till 20.00. Men det är tur att jag trivs på mitt jobb och har sköna arbetskamrater. =) Är ledig på onsdag och det kan blir spännande, mamma frågade "vad ska du göra då?" Haha, ja vad ska jag göra då.. Vi får se vad jag hittar på, ibland känns det lite skrämmande att stanna av allt för mycket nu....Då kan nog saknaden efter Sjöbotten, familjen och vännerna bli lite för stor.

Men till helgen så kommer min käre broder och jesse hit upp, då blir det fiske och tältning (så länge vädret tillåter det) för hela slanten! Måste erkänna att det känns väldigt roligt att vi ska få besök!!! =D Saknar broder en smula faktiskt....
Nä nu ska jag skriva min "lönelista".


Hade gött!


Midsommarafton.

Igår var det midsommar och jag jobbade till fyra sen så grillade jag och anders och bara myste hela kvällen, vilket var väldigt mysigt men självklart saknade jag mina vänner där hemma. Men sånt man får ta, taggar till stadsfesten istället när det blir stor förfest hemma hos oss på våran altan på lördagen sen bär det ut på stadsfesten för att se The ark! =D 

Idag så är anders ute och sliter som vanligt och jag sitter inne vid datorn och hänger, haha. Men snart ska jag he mig ut och lossas vara duktig. Ikväll blir det nog till att spela lite spela osv. Är ledig idag och i morgon sen blir det delat skift som gäller på måndag. Men som sagt så trivs jag väldigt bra på mitt jobb med både personal och boenderna så det känns skönt att komma till jobbet igen! =D

Hoppas ni hade en underbar midsommarafton och att ni får en god fortsättning på helgen!

(Älskar förövrigt dom nyheter som nått mitt öra!!!! =D Yiipie!)



See you!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Följde med Rigmor och stellan (farmor och farfar) på Alfrerds skolavslutning. Han har gått ut 9:an nu. Alfred och två av hans klasskamrater sjöng och dansade så fint i kyrkan. ;)



Imorgon jobbar jag i alla fall. Börjar kl 7 och jobbar till 12 sen blire "brunch" med farmor och farfar, anders, alfred och ove. Sen blir det jobb igen kl 16 till 21,30. Nu håller jag alla tummar för att min förkylning inte ska bryta ut nu när jobbet drar igång på allvar i morgon. Inge mer inskolning!!  Spännande och nervöst men det är bara att köra på! =D
Nu ska jag kurera mig lite och bädda ner mig i sängen!


Godnatt!

Flytt och sommar jobb!

Ja nu är flytten genomförd och jag börjar fundera när jag kommer att inse att jag faktiskt har flyttat hit och inte ska hem efter några dagar. Tärnamo är mitt hem nu och det känns jätte bra..men som sagt så har jag nog inte insett det riktigt för det känns precis som vanligt. Men nått som inte känns som vanligt är att jag ska snart åka på jobbet. Nu börjar jag bli nervös men också väldigt spänd och förväntans full. hihi, ja ni lär ju få höra under veckan hur det går för mig. Idag jobbar jag från 13 till 21,30. Men det kommer säkert att bli kanon. Ne nu ska jag packa ihop dom sista sakerna och börja röra på mig mot jobbet.



Hoppas ni får en kanon dag!
Hade

Take me away!

Lite bilder från gårdagens bal!












































PUSSS!!!!



DenStoraBalen!

Ja imorgon då smäller det. Balen går av stapeln och jag gissar att jag inte kommer att vara ensam om att vara stressad, nervös och förväntansfull. Men jag har faktiskt egentligen nästan inga föräntningar, jag har lärt mig att det är bäst att inte förvänta sig för mycket för då kan det bara bli bättre. =) Jag har sytt om min systers klänning, som jag blev jätte nöjd med tack vare världens bästa Bettan! Jag har unnat mig att gå till världens bästa frisör, Emelie. Men sminkningen ska jag göra själv. Vråål åket blir pappas mercedes och nu är den nytvättad och uppskurad inifrån och ut och jag är jätte nöjd. Jag valde att inte läga ut en massa pengar på balen men jag känner mig riktigt nöjd med det som kommer att bli.

Låga förväntningar - för att då kan det bara bli bättre. Och lagom med pengar sattsade!
Är redan nöjd. Sen så får jag ju tillbringa kvällen med världens bästa pojkvän också! Som kommer att vara så snygg!



 Nä nu ska jag pillra på lite till sen kanske slå på tvn en stund.
Puss!

Studentvecka!

Ja, nu har studentveckan dragit igång på allvar och det känns riktigt bra. Just nu sitter jag och skriver en lista på allt som ska packas inför flytten på söndag. Känns mysko att det är nu på söndag jag flyttar, har nog inte förstått det än. Samma sak med balen som är i morgon. Känns helt overkligt. Jag kommer nog att inse på lördag att jag har varit på balen och tagit studenten. AJa, nu ska jag försöka städa och plocka lite! 



Hade! 

Missing U!

Idag tog jag mej en lång sovmorgon och sen åkte jag och hälsade på Erika. Dom har ju fått hämta sin underbara lilltjej Lovis nu Hon är så otroligt sööt! Jag är inte ALLS avundsjuk!

Hur kan man inte bli kär i en sån här söt tjeje?


 

Hatar just nu mitt liv, men som tur är så ringde mina änglar Fanny och Ida F och erbjöd mig en plats i deras "gäng" ikväll. Är sugen på att festa men ingen är på så jag ska få umgås med dom brudarna och åka runt i en bil och busa ikväll. Det kommer garanterat att bli toppen. Tack för det flickor! Love! ♥

 
Nä nu ska jag dega lite till sen duscha!

Face down!

Snart är näst sista veckan bort gjord innan Studenten och det har varit helt okej. Det går som inte att fatta att på tisdag så ska jag gå balen och nästa fredag så tar jag studenten och gymnasiet är över förevigt. Haha, det låter väldigt dramatiskt att säga "förevigt" men det är ju trots allt så det är. Skönt att skolan är över men sen kommer den största utmaningen jag måstat gå igenom en så länge, och det är ju så klart flytten. Att lämna familj och vänner mot nått som jag egentligen inte ens vet vad jag ska förvänta mig av. Det känns hel galet, spännande men ändå sjukt kul. Bara framtiden kan avgöra vad som komma skall!


   

Sova eller inte sova? Det är myggorna i mitt rum som bestämmer varje kväll om jag ska sova eller inte. Jag kan verkligen inte sova om något surrar, ni kan ju fråga Anders han har varit med om att jag hoppat upp ur sängen mitt inatten för att gå på flug jakt. Men för tillfället är det andra saker som gör att jag inte kan sova. Alla dessa tankar och funderingar och denna konstanta kännslan av att nått står inte riktigt rätt till. Om jag bara kunde sluta vara så jävla TJEJIG! Fyyy, ibland vill jag baar spy på det kvinnliga släktet! Alla dessa humörsvängningar och alla dessa ständiga funderingar! Nää nu ska jag göra slag i saken sen slå på tvn och försöka somna till den.




Sov gööt!


Schemat är i min hand!

I helgen åkte jag upp med mitt första flyttlass till Tärnamo och det känns helt underbart! Nu närmar det sig på allvar. Jag flyttar samma helg som studenten närmare bestämt 13 juni. SÅ nu är vi inne på slutspurten! Igår fick jag mitt schema också och självklart är det så att den ända helgen jag inte kunde/ville jobba, Stadsfesten helgen, så jobbar jag självklart! Men jag ska göra vad jag kan för att byta bort den helgen. Det är ju så att jag fyller år på lördagen och då spelar THE ARK! Det har varit en stor dröm som jag och Ellan har haft att vi velat se dom länge och dte skulle SUGA rejält om jag inte får byta bort det. Men vi får se. 

Klänningen är helt klar nu också tack vare världens bästa Bettan! Alla grejer till är också fixade osv. Däremot hur allt sla lösa sig den veckan det tynger mig och jag hatar att inte få som jag vill. Men man har väl olika åsikter om vad som betyder nått helt enkelt.



Idag måste jag klippa gräset och ikväll spelar jag min första serie match på väldigt länge mot Morön City. Det kan bli väldigt spännande. Men det är bara att göra det bästa av saken...


RSS 2.0