Bloggtorka

Åter igen har jag kommit till denna enorma bloggtorka! Har ingen riktigt motivation att skriva.. hmm.. Men men .

Har haft syster på besök för nån helg sen vilket var helt underbart! Då hade vi fått ganska mycket snö. Sen efter det har det varit milt och regnat flera dagar i sträck.... men i natt var det några minusgrader så vi fick lite blygsamt vitt på marken igen. Hoppas verkligen att snön kommer på riktigt snart. Är så less på att det blir så fruktansvärt mörkt på kvällarna.

Jobbet rullar på och skolan närmar sig tro det eller ej sitt slut. Igår påbörjades den sista kursen Psykologi 1 som ska vara klar den 3/12. Så nu är det bara att försöka fokusera hela tiden ut för snart är det klart!! Längtar väldigt mycket!

Var och klippte mig och färgade håret i Hemavan hos Sandra som har praktik i veckan. Slog på stor förändring. Kort klippt och brunt hår. Blev inte riktigt som tänkt med färgningen så den ska göras om i morgon och klippningen ska fin justeras lite men det kommer nog blir bra. Är inte riktigt jag men som sagt så kan det vara kul me lite förändring och det växer ju alltid ut och färgen går att ändra sen också.
 

Nä in i duschen och sen bär det va mot kvällarbete.
Hade bra! Kram

RSS 2.0