Blogginspo!

Här ekar de tomt. Här hemma är de full huggning hela dagarna. Vilhelm far runt som en liten iller på crack och vi har fullt upp att försöka hänga med, ord som "AJ,AJ" "sitt ner" "inte röra" "inte klättra" och "NEJ" används väldigt flitigt just nu. Han är helt hopplös! Minns aldrig att Lilly var så här, aldrig någonsin. 

Det senaste han lärt sig är att klättra på ungsluckan så att han kommer åt att slå på spisen. Och alla stolar, ja alla föremål man kan tänkas klättra på, klättrar han på och river ner allt han får tag på. 

Men då ut i mellan  när båda är på "goil" så leker dom så väldigt fint. 
Vilhelm har just nu väldigt jobbigt med fyra tänder som håller på att komma fram, de märks att han har ont och vill bita i saker hela tiden tyvärr då också storasyster när han blir arg vilket inte alls är så kul. Nätterna sover han väldigt oroligt och han kan ligga i sängen som max till 04.00 sen så tjurar han och ska absolut upp och sover sen endast en gång på dagen max två timmar. Så vi hoppas att om nån vecka ska tänderna kommit fram och vi kanske får börja sova normalt igen. Då känns de även som att han snart borde gjort bort alla tänder, de rymma ju nästan inte fler!! 

Men annars är livet på topp och vi har börjat få smaka lite på vårvädret. Solen visar sig och de är helt underbart. Skulle dock gärna fått komma lite mer snö då de är väldigt isigt och hårt ut. Inte perfekt väder för små busiga barn direkt. 





RSS 2.0