Annars då

Veckan har varit fylld med skola och förskola, stall och spralliga barn men också låg energi på mor och far då lillebror kämpar på med tänder och sover som en kratta. Men natten som var sov han helt okej så nu håller vi tummarna att han får börja må bättre och sova mera.

Stallet med hästen Ejlert. 
Våran kille som växer som ogräs. 
Klädleverans från moster Johanna som sytt. 

"när man är bästisar do do do" 
Världens sötaste brud i mammas glasögon. 

Rollekar bland de bästa som finns just nu. 
Lillebror ställer sig mot allt möjligt just nu. 



En sån dag

Oj så fin dag vi fått. Strålande sol och vindstilla. Vi fick oss ut på morgonen och började jakten på den översnöade sandlådan.
Och tillslut fann vi den. 
Glada nöjda barn sen fick vi sällskap till lunchen av Louise. 








Dagarna kommer å dagarna går

Anders har lagt golv och listat i Lillys rum.

Jag har börjat fixa med Lillys blivande dörr. 

Sen blev de en skidtur ut i skogen med hela familjen väldigt glada barn medan vissa andra i familjen fick kämpa och kanske kom de en och annan svordom.... Men vi överlevde och som sagt barnen var glada. 

Med korv och marshmallows kan de inte gå fel. Sen fortsatte Anders med bygget och började med att ställa väggen i hallen. 





Sportlovs vecka

Barnen har haft sportlov i veckan och i söndags vid läggning sa Lilly sorgset "Mamma, hur många dagar är de kvar tills de är skola igen?" våran stora tjej som älskar skolan.

Vi har stökat på med lite olika saker och haft såå välkommet besök av våran älskade Louise. 
Spelat massa spel. 
Busat och lekt

Åkt skidor

Lilly har tappat en tand. 


Varit i stallet

Och Stellan har börjat ställa sig upp mot saker. 
Vi har haft en bra vecka och nu får vi njuta tillsammans med pappan också som tagit ut arbetstidsförkortning imorgon, så nu blir de lång helg tillsammans igen, skönt! 

Utflykt

Anders har tagit ut arbetstidsförkortning så idag är han ledig. Han har slipat och grejat på Lillys rum sen så tog vi oss ut på en skoter utflykt. Tyvärr tog vi oss inte så långt som vi tänkt men barnen var väldigt nöjda ändå. Och som avslutning åkte Lilly och Vilhelm madrass nästan hela vägen hem själva.














RSS 2.0