Mars 29, 2012

Fler och fler läsare av min blogg ger sig till kännande vilket känns jätte kul. Som dom flesta vet så skriver jag främst för min familj och mina vänner hemma i Skellefteå. Där av skrivs det ju då bara om min vardag och till och från är det stillestånd här. Sen går det ju inte komma från att jag inte är någon poet direkt och ingen stavare heller för den delen. Haha, men det är i alla fall jätte kul att någon vill läsa mitt svammel. Kram på er alla mina fina läsare!

Iveckan har jag jobbat och idag är jag ledig. Igår kväll efter middagen så fick jag värdens enegrikick så nu är huset dammtorkat och dammsugit, vilket lättnad när det är gjort. Har stökat och fixat i gästrummen inför påsk när vi får stor besök från Sjöbotten och andra håll. Skoterkörning och mys står på listan när gänget kommer. Känns extra kul att både min syster Johanna  och min äldsta bror Nils har tid att komma upp också! Kommer sakna min yngsta storebror Jonas dock, men han reser just nu till Peru, och har varit i Australien osv osv så han är det inte synd om!

Just nu har jag inte mycket för mig, har varit ute med Nikita en sväng och nu sitter hon i hundgården och det ser ut som att hon sitter på taket och solar när solen tittar fram. Men senare idag ska jag få besök av två arbetskolegor, Anna och Emma så det ska bli kul att få visa huset osv. Nä nu ska jag hitta på nått vettigt en stund.



två av dom bästa, som börjar vara stora nu!

Hade gött!

Första kursen avklarad!

Ja nu är första kursen avklarad och jeg är väldigt nöjd och stolt över mig själv. Vi var ner till Lycksele i tisdags och fick träna på Blodprovs tagning, blodtryck, sug och syrgas. Vilket var väldigt intressant och givande. Fick då också veta att ja, vi får påsklov innan nästa kurs drar igång. Men vi har introduktion på kursen redan nu på tisdag men vi behöver inte börja förrän efter påsk. Vilket var enormt skönt! Fick också veta att den kursen vi ska läsa då Etik och Moral är inte alls lika tung och inte lika snabbt tempo som första kursen var, Medicin 1. Vilket ju då också känns bra. Det betyder ju att jag fixade en tung kurs ganska bra ändå. (Haha) Ja ja, nog om beröm för mig. Idag jobber jag kväll och går 14-21. Var skönt med lite sovmorgon.. Nu har jag nördat lite med serien "One tree hill" och bara njutigt av att inte måstat plugga. Men nu ska jag skynda mig att ta mig i kragen och städa lite i köket och sen på övervåningen innan jag beger mig av till jobbet.


Till helgen blir det jobb fredag och lördag men på lördagkväll då ska jag och Anders upp till Hemavan för att dansa av oss lite. Längtar lite faktiskt!
Hade gött!


I see you!

Man ska aldrig sluta förvånas, min kära man skämmer bort mig med att glatt låta mig beställa kläder.. Hmm? Han kanske älskar mig på riktigt?! (hihi) Jag har i alla fall beställt en massa kläder och jag kan inte vänta tills paketen kommer! Anders ända krav var att allt skulle rymmas i garderoben, och är det nån som kan packa så är det jag! hihih. Igår fick vi fin främmande i form av Mia och hennes två barn Eira och Isak och Frippe och Erika med Moa och Thed. Vilket var väldigt trevligt! Spontan fika sådär på en onsdagskväll. Och tack vare min underbar mor så kunde jag bjuda på gooa bullar och kakor som hon bakade åt oss när dom var upp förra helgen. Medans jag var på jobbet och Anders och pappa skruvade skoter så bakade mamma. Ja, jag har VÄRLDENS BÄSTA mamma och pappa! Så det så! Nu ska jag skynda mig att packa ihop och he mig iväg, för idag ska jag få följa världens bästa Sandra och Ossian på babysim! Yiipie!


Världens bästa!

Mars 7, 2012

Dålig uppdatering! Har inte hänt så mycket spännande...  Jag åkte på magsjuka, lagom till ANders blev frisk så blev jag sjuk. Men en mild en sådan. Magsjukan gjorde att det inte fanns nån ork till plugg så då halkade jag efter lite i plugget, men nu har jag äntligen (med hjälp och stöd från Anders) fått iväg den. Nu sitter jag och kämpar med mina tre nya uppgifter på 10 fråger vardera, som ska lämnas in på söndag. Heja mig! Var ledig måndag och tisdag, men tisdagen gav jag mig själv ledigt från allt plugg och for och umgicks med Sandra och hennes underbara prinsar. Vilket var toppen som alltid! Är väldigt glad att jag har träffat Sandra, utan henne och hennes familj skulle livet vara ganska grått och tråkigt... Nu är det jobb och även i helgen men mamma och pappa kommer upp i helgen i alla fall för att lämna en skoter inför påsk och för att umgås lite. För nästa helg åker dom till Jordanien. Ikväll har vi haft fika besök av Anders familj osv trevligt även det. 



en vän sa till mig 
"man känner att något saknas"
känner igen känslan


RSS 2.0