Morsdag

Blev överraskad av övertaggade barn som kom flygandes in i sovrummet med fina teckningar till mig och amerikanska pannkakor och kaffe i soffan uppe. Underbara fina familjen. 
(null)

(null)

Sen pysslade vi på lite inne och ute. 
(null)

(null)

(null)
Medan Hilda sov.
(null)     
Sen efter lunch och vila åkte vi till gfarmor och gfarfar för att hjälpatill och sätta potatis och fika morsdags fika. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Två veckor

Två veckor hemma kan se ut på olika sätt, just dom här två veckorna har nog innehållit alla känslor mellan himmel och jord på gott och ont men tillsammans med min bästa vän, klippa och man så har vi klarat oss igenom alla prövningar. Tillsammans är jag övertygad om att vi är det bästa "teamet" för just våran familj. Jag är så otroligt stolt över Anders som alltid ger 110% vad han än åtagit sig och han ska veta att hans familj kommer alltid att  stötta honom till 1000%. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Älskar er till månen, tillbaka och så så mycket längre! 

Bästa sällskapet

Från Sjöbottenhelgen i bilder

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Med fler som inte fastnade på bild. 

Adventure park Skellefteå

Så var helgen över där Anders blev firad av sina vänner i Skellefteå. De blev "klättring" i Skellefteå på Adventure park som ligger i Varuträsk. Ziplines och höghöjdsbanor och jag kan säga att de var nog så nervöst att stå på marken. Dom var allihopa grymma som kämpade på, jobbigt både fysiskt och psykiskt. Sen blev de middag och party i byagården hemma i Sjöbotten. En väldigt lyckad helg men på TOK för sena kvällar med tre morgonpigga barn. Känns som vi varit bakis i snart en vecka... men idag fick vi hopp om liv då energin börjat återvända. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och tack till min underbara mamma som fixat och styrt upp mat och lokal, du är värd guld! 




Enångersbesök

I torsdagskväll kom barnens farmor Marie, Ingemar och deras kompis Anna på besök över helgen. Barnen var väldigt glada att få träffa farmor och ett stort pluss var ju också att kusinerna Vera och Tage var uppe och hälsa på också. Trotts tråkigt regnväder hela helgen så blev de en väldigt bra helg. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Klippenveckan.

Tisdagen kom Anna och Mikael upp till stugan i Klippen. Anders var på utbildning på onsdagen på jobbet hela dagen, jag och barnen roddade oss själva så efter lunchen efter en massa blöjbyten och en mamma blöt i svett så fick vi oss iväg till klippen för att umgås och få middag av Anna och Mikael. Trevligt som vanligt att träffa dom och vilket väder vi hade. Väldigt mysigt att de blivit lite av en tradition att vi åker upp och hälsar på i stugan när dom kommer hit. Anders komme också och åt med oss. 

(null)
Mums med fika.
(null)
Och fina bubbelfiskar fick dom också. 


Två veckor

Igår hade Hilda varit hos oss i två veckor och de känns både så självklart, som att hon alltid varit här men också som att de varit lite för enkelt att leva i bebisbubblan som dessutom får fortsätta då Anders lyckats få ihop lite "extra" ledigt. Hilda har hittills varit väldigt väldigt snäll och nöjd. Sover bra, dag som natt och kan ha lite små tjorvigt i magen kortare stunder och då kan hon vara lite grinig men  gör ändå inte mycket liv av sig. 

(null)

(null)

Vagnen verkar hon tycka bra om och även bilstolen funkar bra så länge den gungas eller bilen rör på sig. Hon växer som ogräs och i onsdags när hon vägdes vägde hon 4400g och var 55cm. 

(null)

(null)



Dagarna

Här rullar allt på och vi njuter av att ha pappan hemma. Lilla Hilda är än så länge helt klart ett "drömbarn" hon äter, skiter och sover. Sover även gärna på nätterna! I förrgår natt så somnade hon 23.30 och vaknade första gången 04.30 för att äta och sen fortsatte hon sova. Så just nu är livet rätt så lekande lätt när även våra två stjärnor sover väldigt bra för de mesta i sina egna sängar till ca 04 sen kommer dom till oss och somnar om till typ 06. Helt klart Mycket Väl Godkänt. Haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorse blev de mysfrukost uppe framför en film och Hilda fick sitt första bad, vilket blev helt klart godkänt. Sen så blev de grillade hamburgare ute till lunch och Hilda fick ta sin första barnvagnstur, vilket också blev väldigt omtyckt då hon fortfarande sover där som en stock. 

(null)


(null)

(null)


Tack!

Så fruktansvärt tacksam att vi har er! 
(null)

(null)
Ni är ovärdeliga. 

Syskonen Kolbengtsson

Mer stolta föräldrar än vi just nu är nog svårt att finna, våra stor guldklimpar har tagit hemkomsten av deras lillasyster så väldigt bra. Vilhelm som vi tänkte kanske skulle vara mest skeptisk är den som är mest intresserad av lillasyster. Han vill gärna vara med på alla moment och låter hon minsta lilla så springer han till henne för att se att hon mår bra och vill stryka och trösta. Lilly är också väldigt försiktig och mån om lillasyster men drar sig lite mera undan speciellt när Vilhelm är så på. Men vi försöker just nu hitta en bra balans och ett sätt att möta deras "önskemål" och hur dom vill göra med lillasyster. Vill dom vara med får dom de vill dom inte vara upp i henne får dom välja de med. Än så länge finns inga tecken på riktig svartsjuka så vi får hoppas att de ska få fortsätta så.

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


RSS 2.0