Vintertid

Ja de är ju ingen överraskning att tidsomställningen är pest och pina. Men de blir så fruktansvärt frustrerande när lillebror faktiskt behagar att sova väldigt bra och då måsta ställa om tiden och allt blir så OKRISTELIGT tidigt igen... hmm.. men snart kommer han kanske in i rätt lunk igen.



Förövrigt så känner jag mig så redo för massa snö så vi kan börja spela julmusik och börja få riktig julstämning. Ser så mycket fram emot julen nu när barnen börjar vara så stora och medvetna. Och i år kommer julen firas i Sjöbotten. UNDERBART! 




Inga ursäkter...

Mamma var här och hälsade på veckan som var. Jättetrevligt att ha henne här och barnen var så klart 

överlyckliga. Nu såg hon också till att jag bakade bullar för första gången helt (med guidning av mor) själv. Stolt var jag när dom faktiskt gick att äta sen. Så de stora provet blir sen då om jag klarar det helt utan handledning. Dom som känner mig blir nog inte förvånad men de tog ju endast 26år. 









Och i helgen så var barnens kusiner uppe och hälsade på vilket också var väldigt uppskattat. 




Stockholm

Fick i födelsedagspresent av min mor och far en tur och retur biljett till Stockholm där jag och min bästakompis Elin skulle få umgås i lugn och ro och bo i min kära storebrors lägenhet. Att äntligen få träffa denna enormt efterlängtade människa och få "komma ikapp" med varandras liv! Helgen som var va vi där och oj så lyxigt och helt underbart. Elin var orolig att jag skulle sakna barnen så mycket, men när man har världens bästa pappa till barnen så finns de inget som gör att man blir orolig. Att få sova helt ostört, vakna i lugn och ro äta frukost lunch och middag helt utan att behöva tänka på någon annan. Oj så skönt och välbehövligt med sånt lyx ibland, de gör ju också att komma hem blir så mycket roligare när man verkligen fått fylla på energi. 


Vi umgicks också med våran barndomskompis Fanny är verkligen kul att vi lyckats hålla kontakten trots att de är många mil och andra typer av livssituationer. 







Lycka är att få träffa personer man saknar och känna att man aldrig vill lämna dom och att komma hem och känna "borta bra men hemma bäst" då har man nog gjort rätt val i livet. 


RSS 2.0