"Höstlov"

I veckan är de höstlov i skolorna vilket innebär att barn som är femtontimmar på förskolan är också lediga. Så vi har hängt hemma och bara tagit de lugnt hela veckan. Nu fick Hilda feber söndagskväll och har de fortfarande så vi har inte kunnat göra så mycket annat heller men tror dom stora också tycker de har varit skönt att dra runt i pyjamas långt in på dagen och bara ta de lugnt. När Hilda har sovit efter lunchen har vi passat på att vara ute. 





Trotts feber som vandrat upp till 40 till nästan obefintlig så har hon varit väldigt nöjd med godaptit och nästan förmycket bus i kroppen... 


Halloween fika/fest

Igår så hade vi en liten fikafest hemma hos oss där vi bjöd in "grann" kompisarna till barnen. Väldigt enkelt men så trevligt.

Barnen var som vanligt väldigt taggade på att klä ut sig men ju närmare de kom så ville inte Vilhelm. Först skulle han vara spindelmannen men slutade med att han ville ha sin skelettpyjamas. Fick göra en cool sminkning på han men den gillade han inte
Så den fick vi tvätta bort. 










18-månaders kontroll

Hilda var på koll i måndags och allt såg bra ut, vikt och längd följer hennes kurva. Vi har fått en väldigt bestämd liten dam här hemma och de är inte alltid solen skiner och hon har glada dagar. Men vi skyller mest på dom sista bråkiga tänderna och hoppas att de inte är de nya humöret vi ska få ha att göra med från och med nu. 



Annars så älskar hon mat, att vara ute, leka med sina storasyskon, bada och att få bestämma själv. 






Sjöbotten

Vi åkte till Sjöbotten i en vecka då Anders hade fackliga uppdrag i Skellefteå, Umeå och Stockholm.  Vi passade på att träffa massa kompisar, bada, träffa släkt och umgås med världens bästa Johanna och Hennie.
Underbara dagar hade vi men väldigt skönt att komma hem till vardagen igen. 






Bio för första gången för dom här trollen. 








Full rulle

Veckan som var har varit fullbokad med förskola, sång, kompisar, bortbjudna på middag, hästar och vinteratök här hemma.
Väldigt trevligt och lätt slitna barn. Nu ska de packas och packas sen bär de av iväg en sväng. 

I lördags var de Stallkul i Tärnaby så jag tog med mig alla barnen och åkte dit. Hilda sov hela tiden medan dom stora red, borstade och pysslade om. Sen vaknade hon lagom till att vi skulle börja grilla korv. Jätterolig dag och tur hade vi med vädret också. 







RSS 2.0