Lycka

Igår efter att Lilly hade vilat så gick hela familjen ut och njöt av det fina vädret. Lillebror sov i vagnen, Lilly fick åka både bob och skoter men föredrog skotern och när pappan tänkte ställa bort skotern så grinade hon som en tok. Ingen av oss orkade med sura miner så då fick hon åka ännumer.  Förövrigt tackar vi morbror Jonas för lånet. Han ska sälja den men om han hade velat köpa sin kärlek från Lilly skulle han gett den till henne då hade han fått obehindrat med kärlek och för evigt vara nr 1. (hihi ;-)
 
 
 
 
Efter en skön stund i solen tog jag vagnen med lillebror och promenerade till gfarmor och gfarfar där vi fick middag och en massa bus å lek sen promenad hem. Helt underbart att röra på sig igen. Slut och svettig men så skönt.
 
 
Vikten börjar sjunka och jag har ungefär 7 kg tills jag är där jag trivs som bäst. Blir spännande att se hur kroppen kommer bete sig nu, om de går att bara amma bort alla kilona. Har en kännsla av att de nog kommer att krävas lite mer av mig den här gången. Snart kommer jag mig i mina vanliga byxor också men än så går dom inte att stänga. 
 
 

Farmor

Barnens farmor har varit på besök i helgen vilket har varit väldigt trevligt. Lilly har verkligen fått leka och mysa riktigt mycket så hon tyckte det var väldigt tråkigt när farmor skulle åka. Som tur är har vi strålande väder idag och lagom kallt så vi hoppas det går bra för farmor att ta sig hem till Enånger igen.

 

Annars är det ganska lugnt. I eftermiddag ska Anders oh några andra från byn till Mobackagården och tömma övervåningen för att förbereda inför renoveringen, spännande.

23 februari

Solen visade sig och gnistrade i snön.
 
Vi besökte gammelfarmor och gammelfarfar idag. G farmor hade nybakade bullar vilket gick hem hos Lilly och gfarfar och Vilhelm fick lite bonding tid. 
 
Nu ikväll så hittade vi en helnöjd tjej på kontoret.  Rackarns unge! 

Tidningen

Ja idag är våra små i tidningen Norran och i fredags var dom med i Vk. Tycker det är lite kul att skicka in en liten bild så folk kan få se. Fint att kunna spara ett urklipp från tidningen också.


Idag är de glada miner och jag fick njuta av en kopp kaffe i lugn och ro.  Lilly har haft Te-bjudning och lekt med dockorna. Fint väder har vi idag men lite kallt -15 men de blir mildare så de blir nog till att vara ute i eftermiddag.  Idag tänker jag försöka ta tag i lite pappersarbete och ringa på lönekontoret. Önska mig lycka till. 






Igår testade vi bärsjalen! 


21 Februari

Dagarna rullar på och i helgen har farbror Alfred och faster Louise varit hemma. Lilly tycker det är så roligt med lite annat sällskap än bara mamma och pappa. Trevligt har det varit i alla fall. Skottat snö och Anders har byggt ute på altanen också, oj så fint det blir och vad vi längtar tills det blir lite varmare  så man kan börja sitta där ute igen.
 
 
Det här med syskonkort är inte tvärlätt!
 
Inte så lätt att hålla alla nöjda...
 
 Attack kyssen!
 
Annars rullar det mesta på, lillebror mår bra och växer så det knakar. Anders säger att det kommer bli en riktig kraft karl så vi får väl se.

Mormor och morfar

Ihelgen var Lillys mormor och morfar på besök, ja så klart Vilhelms också. Första gången morfarn fick se sitt andra barnbarn. Är alltid lika kul att ha dom här. Lilly har varit i himmelriket med massa uppmärksamhet och nån att busa med hela tiden och jag och Anders har fått chans att vila och bara vara lite. Helt underbart som alltid tack för det! 


Lilly fortsätter att briljera som storasyster och bland det bästa hon vet är att mjukas och pussa på lillebror.  

Att landa

Ja alltså de här med att landa i den nya vardagen har tagit lite tid och igår när vi satt och såg lite på tv och bara var, när barnen somnat så kom de över mig, vi har verkligen två barn! Jag har inte bara en underbar dotter utan också en son. Vilken häftig känsla och tänk så lyckligt lottade jag och Anders är.  Helt otroligt!  

Idag tog vi oss äntligen ut en sväng på förmiddagen. Riktigt skönt och roligt att se hur underbart Lilly tycker de är att vara ute. Sen så har hon fått en sån fin overall av mormor som jag är helt förälskad i! 

Lillebror sussade sött i vagnen.





Nionde februari

Ihelgen var Lillys faster och små kusiner i stugan så dom fick träffas och leka. Lilly har varit lite hängig och grinig i helgen men var ändå väldigt glad över att få träffa små kusinerna. Kul att leka men lite jobbigt att dela med sig tycker hon, de är så nyttigt för henne att hon får lite mothugg och att hon måste dela med sig. Kul hade dom i alla fall. 



Idag ska jag försöka komma mig ut med barnen så Lilly får göra av med lite energi.  Men vi får se vars de projektet slutar. 






Ingen vanlig dag!

Idag är ingen vanlig dag för det är min bästa vän, fadern till mina barn och mannen i mitt livs födelsedag idag! Världens finaste människa fyller år och hans present har blivit försenad med posten men ja ja... Jag har ju burit och fött fram två barn åt han så jag kanske blir ursäktad.  


Har då köpt hem nått gott att tugga på och dessutom är det ju helg nu så har han tur så kanske han kan få sig lite sovmorgon. 

Grattis på födelsedagen älskling!  

Hoppas ni får en bra helg för det ska vi ha!

still standing!

Lillafamiljen har klarat av vardagen fast pappan jobbar och de känns ju väldigt skönt. Något jag inser dock är att vi längtar till sommaren så man slipper så mycket kläder om man ska vara ute. 


Annars så är de väldigt lungt, dagarna springer iväg ändå kan jag säga. Men vi håller oss hemma och lite ifrån folk för att inte dra hem någon sjuka till lillebror. De går långvarig hög feber och förkylning i både tärna och hemavan som vi absolut inte vill ha.  Men som sagt så är jag nog inte riktigt redo att fara ut så mycket på rallar tur än ändå så. 


Idag har vi fått leverans från Ikea också. Jättekul med lite nya grejer. Än kan vi inte använda allt men när värmen kommer lite mer då rackarns! Längtar!  


RSS 2.0