Belive it or not! 28/5 -09

I morgon bär det av! Jag har inte riktigt hunnit stanna av och låtit det sjunka in. Har varit ganska mycket i skolan och nyss skrev jag klart det sista arbetet före skolavslutningen! Nu ska jag sitta här en stund, packa sen gå en sväng med hunden och vänta på att Ellan kommer hem. Känns som sagt väldigt overkligt. Mamma frågade mig idag "Så du är inte flygrädd då?" Jag skrattade till och sa, nej det rä jag inte. Men sen tänkte jag efter, det var ju gansak länge sen jag flög men jag är ändå ganska så övertygad om att dte kommer att vara helt lungt, måste då om inte annat vara lungn för Ellan och Idde är jätte flygrädda så jag sak sitta mellan dom små liven.... Sötnosarna mina!


Nä nu måset jag vara duktig och packa klart sen gå ut en sväng, Ossie väntar väldigt Otåligt.
Hoppas ni får en underbara vecka i Sverige för det kommer vi ha i Turiet!
Puss!

Happy face! 26 maj -09

Idag är det tre dagar kvar tills det bär av med flickorna till Turkiet. Resväskan åkte fram i söndags och jag har börjat packa lite, men jag tror inte jag riktigt har förstått att vi åker än. Mamma är nog den som är mest stressad över det av oss två. Hon har typ PMSanfall stup ikvarten men hon kanske lugnar ner sig så snart hon har fått hjälpa mig att packe, är egentligen ganska skönt att ha en mamma som håller koll så att man pckar ner allt man behöver. (A)

I skolan så är det bara en stor och jobbig grej kvar, vi ska läsa en bok och se filmen och typ analysera och skriva en artikel om det. Men problemet är att det ska lämnas in på torsdag hch jag har inte läst klart boken än.... Men det ska nog lösa sig.. (?) 

Nu sitter jag här på skolan och nördar och vi börjara inte föränn 10.
Haaaaade!!

So long honey! 5/5 -09

Idag är det ca 24 dagar kvar tills vi åker till Turkiet!
Min dag började med att jag var tvungen att stiga upp halv sju fast skolan började tio kunde inte få mig dit senare, men sånt livet.. eller(?) Men sen var jag faktiskt duktig, jag har varit till körskolan och skrivit in mig idag så min första teori lekton börjar näste vecka på tisdag, någon anna som ska gå då? Sen så har jag anmält mig till massagekurs som redan börjat men jag ska börja på söndag, så det kan nog bli skit kul.


Ikväll så har jag varit ute med ossie på en cykeltur sen har jag suttit vid datorn och sett gamla OTH avsnitt. Snacka om att det rä hur bra som helst! Men nu ska jag vara duktig och skynda mig i säng så jag får ringa till min bubbe, som jag förövrigt saknar hur mycket som helst MEN han kommer på fredag igen och stannar nog till tisdag, allt blir mycket lättare så länge jag tänker på att han snart är här igen..... Men ett långdistans förhållande är inget jag hurrar för just nu! Hoppas att just DU slipper det!

*******************************************************************************************************

alla dagar orkar man inte le
alla dagar orkar man inte stå
alla dagar orkar man inte vara stark
men när jag är i din famn så vet jag att lågan innom mig aldrig någonsin kommer att brinna ut!



Ack högaste himmel! 3/5 -09

Idag är det ca 26 dagar kvar tills jag och tjejerna åker till Turkiet och jag tror att jag får panik!
Hur ska jag hinna med allt? Jag har inte ens skrivit in mig på körskolan än! Det måste hinnas med till veckan sen börja med teori och allt. Nästa fråga är hur jag ska hinna jobba denna månad, jag har lovat flckorna att vara med dom till helgen (12 -14), nästa helg (15 -17) kommer nog Anders hit med sin farmor och farfar och sen så ska elin jackobsson ha fest helgen (22-24) och sen bär det av till turkiet! (29 -5)!! Under den tiden hade jag tänkt hinna med massage kurs men jag vet inte riktigt hur det ska gå till, får se om det blir att gå den kursen sen nån gång när jag har tid.. (?)

Valborgs var kanon, lika så har hela helgen varit.
Anders har varit här och han är det bästa som finns! 

   
Grillning

 
Dricka

 
Dans

 
Majbrasa

 
Fylla

*******************************************************************************************
Puss!

RSS 2.0