Lost all control. 22/4 -09

Juste, jag hade ju en blogg en gång i tiden.. och nämen här var den ju.
Jag vill men orkar inte skriva och lägga in bilder från påsklovet. Jag hade det i alla fall kanon trotts att Elin hade tryckt in massa skuldkännslor. =P Jag ville i alla fall inte åka hem i söndags. Men fy vad duktig jag är jag har klara mig utan Anders i tre dagar nu faktiskt. =] Och i dag firar vi åtta månader tillsammans. Han är det bästa som finns!


Den här veckan är jag ute på min sista praktik vecka. Jag är på fritids och jag kan säga att det blir mer och mer självklart att jag vill jobba på dagis med yngrebarn. Men det är faktiskt ändå kul på fritids men det är bara inte riktigt min grej.
Men nu ska jag pallra mig ut i det fina vädret. Det blir till att ta på "rullskridskorna" och ta med sig vovven ut en sväng.

Hade gott!
Puss!

"If I  only were a child!"


You all belong with me! 8/4 -09

Finns det nått bättre än vänner och familjen?
Svaret är NEJ!


Jag har under sex veckor varit ute på praktik på världens bästa förskola med underbar personal och högt älskvärda barn! Idag var min sista dag och jag nästan grät för att alla barnen var så söta och sa att dom inte ville att jag skulle åka osv. =) Jag fick massa teckningar och en blomma av personalen. Sen som om dagen inte kunnat vara mer känsloladdad så ska jag till Tärna i morgon och jag längtar hur mycket som helt och tro det eller ej (för det gjorde inet jag) Jag har klarat nationella i Matte B och detta inne bär att jag mest troligt har klarat HELA KURSEN och det betyder att jag ALDRIG mer behöver RÄKNA MATTE! =D =D =D Och som grädde på toppen så träffade jag min bästa, bästa vän som jag aldrig hade klara mig utan idag på bussen! Och ja som jag sagt tidigare så är ellan lite arg på mig efter som att jag kommer att vara borta hela påsklovet osv. Och hon är väldigt bar på att ge en dåligt samvete ska ni veta! Men jag älskar henne och detvet hon!

Livet leker och jag kan inte göra mycket annat än att lägga ut bilder från helgen och bilder som bara gör mig otroligt lycklig! =D

Grattis till körkortet igen, gumman!
Nu kör du ju fan lagligt! ;)

 
Kortspel med familjen!
(inte alla då som ni kanske förstår?)

Snöbollskrig nere vid bastun!
 

Hoppas ni får ett underbart lov! För det kommer jag att ha!
Puss!                 

Lucky star! 5/4 -09

Fredag:
Matte nationella som gick SKIT, men ändå bort gjort! =D
Sen så var det party för hela slanten. Mycket folk, fylla och härlig stämning! Kunde inte blivit bättre. =D
    
   

Lördag:
Shoping med hjärtat. Sen blev det mys med hela familjen, en massa fika och syrran och hennes kille var också hemma, bara Nils som saknades. Var riktigt trevligt i alla fall, som sagt vi firade Tobbe (lossasbror) sen käkade vi grillat och splade lite spel och myste framför tv:n.


Söndag:
Fint väder och för varma kläder. =) Vi åkte ner till bastun och gjorde lite lunch. Var riktigt mysig och det är ju inte direkt så att man tackar nej till skinande sol! =D Efter middagen åkte syrran och Anton, sen åkte Anders också så nu blev det som tomt. Men vi var förbi och fikade lite hos min bästa vän elin, vi var dit och firade hennes och hennes två bröders födelsedag.
 

***********************************************
I veckan är det min sista vecka på APUn och det känns skittråkigt måste jag säga, jag kommer att sakna alla så mycket. Men har jag tur så får jag komma och hälsa på nån gång. =) Som sagt så blir det praktik i veckan med en massa praktikuppgifter men det ska nog gå bra att skriva dom, för sen på Torsdag så bär det av till Tärna. Jag kommer att åka med Johan och iblen med mig kommer jag att ha Cicci, syrran och Gereta från Island. Det kommer att bli en underbar helg när det kommer att komma upp ännu mer vänner upp och bo i Tärna tills på måndag och då åker dom hem, men för min del blir dte att stanna kvar i Tärna hela lovet. Vilket inte gör min bästavän elin så glad, men jag vet att hon älskar mig ändå och förstår varför jag vill vara där! Men jag kommer faktiskt hem lagom till skolan. ;)
Nä nu ska jag börja kolla lite vad jag ska packa sen snöra mig i duschen.

 
Sovgott, puss!

RSS 2.0