Mammi och Pappi!

Imorgon är det jobb mellan 7-16.30 och storhandling som gäller. Sen kommer mamma och pappa. Längtar en smula måste jag säga ska bli väldigt trevligt att ha dom här i helgen! Nä nu måste jag skriva inköpslista sen sova. Anders har fastnat i en film på 6an (300). Nä god natt!



Regn och rusk men nån charm har de allt..


Nu har jag mat i magen och hunden är rastad. Nu är det bara att bege sig till jobbet.
Hade gött!

Stormigt väder

Solen skiner men till och från blåser det och stormar ute så det låter som att taket ska flyga av huset. Idag är det ett kort pass på jobbet 15-20 ganska skönt när man känner sig lite lat. Nu har jag tänkt damsuga lite sen blir det en lång promenad med Nikita. Har bokat tid hos veterinären för Nikita nästa vecka så då blir det vaccination igen.



Fick den här bilden av Elin j igår. Den här bilden är tagen första kvällen
jag och Anders träffade varandra. Hmm nånting såg han i mig, det måste väl ha varit mitt vackra yttre? ;)

Ledig!

Efter att jobbat 7-4 hela helgen och även måndag så var det skönt med en ledig dag i dag. Helgen har en tendens att bli tung när man jobbar förmiddag för det är så svårt att komma sig isäng i tid på kvällen. Fredag kväll åkte vi till en av Anders arbetskollegor, vilket var väldigt trevligt. Sent blev det då innan vi kom isäng men med mer räckor i kylen och ett glatt humör efter en väldigt trevlig kväll var det självklart värt det. Lördagen var vi bjudna till Anders farmor på surströmming. Håller på att förska lära mig att äta det och den här gången gick det bra. MEN det är mycket jobb för lite mat och jag vet inte riktigt om det är så himla gott så det kan nog absolut räcka med en gång om året. Söndagen blev det räkmakor och slapp i soffan hela kvällen.  Och igår så var det jobb sen åkte vi till en tant i byn och Anders hjälpte henne att sätta in en dörr i källaren så vi fick oss kaffe och en pratstund.

Idag är jag ledig och sov länge och väl, kl 11 så hoppade Nikita på mig och ville ut så då var det bara att he sig upp. Sen så kom Mia och Torkel förbi på kaffe. Trevligt att få besök och surra av sig lite. Nu ska jag dra på mig regnkläder och he mig ut på en promenad med Nikita sen får vi se vad jag hittar på till middag.



Jag och min älskade bror nils! ♥♥


Till helgen kommer mammi och pappi och hälsar på vilket känns jätte kul. Var länge sen dom var hit och det har ju hänt en del på huset sen dom var hit sist så det blir bra. Nästa helg så är det höst fest i Sjöbotten och oktober fest i Hemavan så vi får se vars vi hamnar innan slutet. Men det verkar som att det blir oktober festen i hemavan och att vi åker hem till Sjöbotten helgen efter istället alltså v.41. Min kära storebror Nils har fyllt 25 så vi ska nog fira han den helgen. Sen så blir det för mig att stanna i Sjöbotten för 17 och 18 Oktober så ska jag träffa en tandläkare i Skell sen den 18 blir det till att operera ut en visdomstand, längtar (int!) 

Nä nu ska jag sluta surra, men nu har ni fått en ordentlig uppdatering på vad som komma skall. Sen så får vi ju inte glömma bort att spänningen är OLIDLIG. Det närmar sig för Sandra att bebisen ska komma! 11 dagar till beräknat datum idag. Hoppas bebisen kommer snart. Håller i alla fall alla tummar och tår att allt kommer att gå bra!


Saknar er! ♥världens bästa sykon!♥

körkort

Har inte mycket att förtälja men jag har hämtat ut mitt körkort där det nu då så fint står Kolbengtsson. Ganska häftigt. Igår var det förpacknings dags för älgköttet så nu är frysen proppfull... Skulle nog haft en till frysbox..men det kanske blir tids nog. Nä nu måste jag göra ett ryck. Starta en tvätt, promenad med hunden sen bege sig till jobbet. Men först lunch!


Rumour Has It

Ska börja med att svara på ett inlägg jag fick 2011-08-31 från anonym

"varför gifta sig som 21 åring? fattar att du är kär, men jag menar, vackert men.. du är typ 21??????? får ni inte vara ihop om ni inte är gifta lr, ha kids och grejer?"

För det första så är jag 20 år och bestämmer själv vad jag gör med mitt liv. Vi får absolut vara tillsammans även om vi nu inte skulle vara gifta och skaffa barn det får vi göra precis när vi vill. Våra familjer stöttar oss till tusen. Jag gifte mig med min man för att han är den underbaraste människan i hela världen och jag vet att han kommer att göra mig lycklig resten av mitt liv. Våra mål i livet såg väldigt lika ut och vi började planera vår framtid tillsammans och vi såg ingen anledning att skjuta upp på bröllopet när vi båda ville gifta oss. Jag vet att jag är ung med tanke på när dom flesta gifter sig och förlovar sig och jag respekterar allas åsikter. Man får tycka och tänka precis vad man vill om vad vi gör för några val. Men då måste folk också acceptera att jag gör mina egna val. Det bästa med det hela är att det är vi, jag och min man som får leva med våra egna val. Det är bara oss det påverkar och tro mig jag VET att jag har valt rätt och har aldrig varit mer lycklig!

Tack för kommentaren anonym. Hoppas du fick svar på din fråga.
____________________________________________________________________________

Jaha här är det lika dött som vanligt. Som ni vet så har vårat internet krånglat en hel del och gör det till och från än.
Men vi tror vi har kommit på hur systemet funkar nu så nu kanske jag ska kunna uppdatera bloggen lite bättre. (Lovar absolut ingenting!)

Pappa har fyllt 50år, (2 September) Johan (min kusin) och tre kompisar till har haft 25års fest och världens bästa Jennilla har fyllt 20 år.
Har jobbat och jobbat och jobbat lite till. Varit på spelkväll hos världens bästa Marie med henne, Sandra och Ida. Har också hunnit vara på loppis med Sandra i Hemavan och shoppat täcken och ljuslyktor! Promenerat med Nikita i det underbart varma och ibland soliga höstvädret ( som förövrigt håller på att bli kalla höstvädret.) Har pussat på min bästavän Elin som flytta till Norge på obestämd(?) tid för att jobba och tjäna pengar. Detta och mer har hänt sen jag uppdaterade sist, nu ska jag bjuda på lite bilder.


Världens bästa pappa!

   




Johan 25år!


Han vågade efter många om och men......


Komma ur garderoben! Grattis Johan!!



Jennilla 20år bjöd på ost och vin kväll!






RSS 2.0