Snor å slem åsså öronen

Min förkylning som jag misstänkte har envist hängt kvar och allt snor och slem verkar aldrig vilja ta slut! Att jag dessutom snart har förbrukat dom där rackarns tiodagarna av nässpray gör ju inte saken bättre. Igår natt vaknade jag med en otrolig smärta i högra örat och ett lock som gjorde att jag inte hörde just nått. Åkte till sjukan men de var tack och lov inte öroninflammation utan en liten blödning/irritation och vätskesamling som behandlas best med avsvällande nässpray och alvedon.  Redan har de släppt rätt bra i örat och jag har inte just ont, fick bara lite problem med balansen i natt så blev lite "åksjuk" och spydde lite men nu är det betydligt bättre. 

(null)

Men eftersom att barnen mår bra nu så blev det självklart inskolning på förskolan men med pappa i stället för mamma. Lägesrapporten jag fått från de är att första dagen har gått bra och jag hoppas att jag ska kunna fortsätta inskolningen imorgon. Jag vill ju så himla gärna vara med men det var väldigt lyckliga barn som åkte iväg med pappan imorse. Liten håller på att bli stor nu. 

Imorse var det dessutom 32minusgrader här hemma och dom pratar om köldrekord i Hemavan på omkring minus 42.
Grymt men också grymt vakert! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Vabruari

Ja alltså det är ju bara att acceptera att vabruari är här med full kraft. Sägs att typ alla barn i Tärna/Hemavan både på skolan och förskolan har någon typ av förkylning/feber/hosta/influensa i kroppen. 

Vilhelm åkte dit på 40graders feber och förkylning i söndags vilket verkligen kändes mega tråkigt då han skulle startat sin inskolning på förskolan då. Men inte mycket att göra åt och jag "sjukskrev" oss hela veckan från förskolan när Lilly också åkte dit. Så nu satsar vi på inskolningsstart nu på måndag i stället.

(null)

(null)

Humör och ork har gått upp och ner hela veckan tack och lov så har dom turats om att vara riktigt dåliga och nu när dom är relativt pigga och helt feberfria så är de nog jag som är "hängigast" så de måste ju ändå klassas helt okej. Inatt sov Lilly hela natten i sen egna säng enda till 7.00!!!! Och Vilhelm hade också en helt ok natt så nu börjar vi vara på banan igen. 

(null)
Igår kväll gjorde barnen "krya på er" teckningar till gammel farmor och farfar som också är förkylda. Dom tyckte de var väldigt kul att göra kuvert. 

(null)


(null)
Lilly målade idag ett päron och ett självporträtt. 

Skoter, sömn, veckor

I fredags kom Jonas och Emil på besök, skoterkörning stog högt på listan men Jonas har också fått mycket tid med barnen då han om två veckor tar sitt pick å pack och flyttar till Stockholm. Tråkigt att han inte alltid kommer att vara på plats i Skellefteå men jättekul för han som får ge sig iväg på nya äventyr, så klokt att passa på när han har alla möjligheter framför sig. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Blev djupa diskussioner om fötter. 

Lilly har väldigt svårt att sova på nätterna nu och något gör att hon kommer till oss och är oriven. Jag drömmer mig iväg till en Mega säng där alla i familjen ryms men tydligen enligt en viss man jag har så går de inte att få och det blir så trångt vid sängen osv osv..... Blää, säger jag och större säng måste de absolut bli! 

(null)

Imorgon byter vi vecka och bebis går in i vecka 32 (31+0) fortfarande full fart i magen morgon till kväll och jag får må väldigt bra. Lite lite sömn gör att de blir allmänt lite tyngre med allt men konstigt vore de väl annars. Imorgon ska jag på träff med min barnmorska och nu längtar jag riktigt, var längesedan jag var dit och trotts allt så börjar de ju faktiskt närma sig nu. Även om jag fick höra av min kära man för någon dag sen "ja men de är ju typ ett halvår bort innan bebisen kommer" hmmm, vet inte riktigt i vilken värld han lever i? 

(null)


30åring

Våran finaste Anders blev ju så tillslut 30år i måndags och jag tror han var väldigt nöjd med allt firande och väldigt tillfreds med den höga åldern. (Haha) 

(null)


Idag när Lilly var på förskolan så åkte jag och Vilhelm med några kompisar och testade Tärnas nyöppnade bowling. Så himla kul de är alltså! Så lycklig att dom startat de och hoppas de funkar och får bli kvar. 
Vilhelm tyckte att de var svårt, tungt och lite tråkigt utan Lilly så han åt pepparkakor istället. Tror resultatet blir bättre om han får med sig syrran nästa gång. Känner också att mina höfter kommer inte att tacka mig imorgon, men de var så värt de! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kul hade vi då! 


RSS 2.0