Vabruari

Ja alltså det är ju bara att acceptera att vabruari är här med full kraft. Sägs att typ alla barn i Tärna/Hemavan både på skolan och förskolan har någon typ av förkylning/feber/hosta/influensa i kroppen. 

Vilhelm åkte dit på 40graders feber och förkylning i söndags vilket verkligen kändes mega tråkigt då han skulle startat sin inskolning på förskolan då. Men inte mycket att göra åt och jag "sjukskrev" oss hela veckan från förskolan när Lilly också åkte dit. Så nu satsar vi på inskolningsstart nu på måndag i stället.

(null)

(null)

Humör och ork har gått upp och ner hela veckan tack och lov så har dom turats om att vara riktigt dåliga och nu när dom är relativt pigga och helt feberfria så är de nog jag som är "hängigast" så de måste ju ändå klassas helt okej. Inatt sov Lilly hela natten i sen egna säng enda till 7.00!!!! Och Vilhelm hade också en helt ok natt så nu börjar vi vara på banan igen. 

(null)
Igår kväll gjorde barnen "krya på er" teckningar till gammel farmor och farfar som också är förkylda. Dom tyckte de var väldigt kul att göra kuvert. 

(null)


(null)
Lilly målade idag ett päron och ett självporträtt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0