Tell me why!

Var ledig hela fredagen och natten till fredan var väldigt spännande. Ett stort och obehagligt åskväder drog över lilla Tärna. Och tydligen har det aldrig åskat så rejält på många år som det gjorde då. Fredagen regnade nästan hela dagen så jag låg bara inne och degade medans Anders och Ove slet med garaget som vanligt. Men jag slipade lite dörrkarmar som ska målas.

Idag jobbar jag dela tur, 7-12 och 16-20. Har staplat lite ved och stökat i köket och ikväll när jag kommer hem från jobbet hade jag tänkt måla lite.





Börjar gruva mig lite för skolan nu också, om jag har tillräckligt med diceplin och är tillräkligt duktig för att klara av allt. Vi får väl se. Jag jobbar i alla fall till den 26 augusti sen hade jag tänkt att bege mig hemåt innan skolan börjar som är den 30. Så då vet dom som vill veta! ;) Nu ska jag käka och bege mig iväg till jobbet!

Tärna marknad!

Anders faster med familj är uppe och hälsar på och det är jätte kul och i helgen är det marknad här uppe i Tärna. Jag jobbade 7-16 i fredags sen var vi på "udden", festande och dans. Det var väldigt trevligt men tråkigt att det var pubkväll och inte dans, men jag fick dansa lite i alla fall. Lördagen var jag ledig och då var vi på marknaden med allihopa, alltså hela anders familj osv det var jätte fint väder och helt underbat. Lill kristoffer var självklart med och jag fick mysam ed han hela dagen! Anders åkte och dansade på kvällen och jag kunde inte följa med för jag jobbar idag. Började 7 i morse och jobbade till 12. Sen har jag gått lite på marknaden och nu sitter jag hemma med anders och ser lite på tv osv, sen blir det jobb igen kl 16-21.15. Nu ska jag laga lite middag sen bege mig iväg.

_________________________________________________________________________________________

Förfest inför stadsfesten!


















Need you now!

Ja, jag vet.. Trååååkig blogg, men jag jobbar för fullt och ids som inte uppdatera.
Men nu har jag lite att skriva om i alla fall. Jag har blivit antagen till Lärare, för verksamhet i förskola och förskoleklass - Distans!!! Känns riktigt kul men också väldigt spännande! Kommer att vara så nervös när det drar igång. SKolan börjar den 30Augusti och jag jobbar till den 26 Augusti.

Sen så har jag fått ett nytt il att vara ute på blocket och söka efter hund. Hittade norrbottenspetsar där det var 4 tikar men det var i haparanda och det är ju lite långt dit och just nu har vi inte riktigt råd att lägga pengarna på 50mil enkelväg... Men det är väl bara att leta vidare. Ni kan ju höra av er om ni känner nån som har valpar med fågeljakt i sig! =)


Världens finaste pojke var han! MIN pojke! ♥

Nu ska jag äta upp min lunch sen bege mig in till tärna för att titta på när Anders och Ove ska riva golv!

Hade!

Festival helg!

Ja nu har jag äntligen fått mig hem till underbara Sjöbotten och hunnit umgås med mina underbara tjejkompisar! Jag och en kompis hade en lite diskussion om det där om vad som egentligen är hem nu när man har flyttat osv. Det är svårt att säga för egentligen är ju Tärnamo hem, men samtidigt så kommer Sjöbotten alltid vara hem i mitt hjärta. Jag kan inte säga nånting annat än att jag älskar min lilla by Sjöbotten och att det alltid kommer att vara mitt hem! Men självklart är Tärnamo också hem. Därför kan jag berätta för alla som undrar jag har TVÅ hem! Haha, det blev mycket "hem" i den texten. Jag komme i alla fall hem i Onsdags åkte från tärna 16.00 och var i skellefteå 00.10, det var en rätt så dryg resa men helt klart värt det.


Hem juva hem!

Igår torsdag så spenderade jag dagen med min mycket efter längtade bästa kompis och några vänner på stan. Vi fikade och gick runt lite på festivalen, sen bar det av hem för att göra sig klar inför kvällen som jag spenderade med Ellan, Fransson och Bränström kvällen blev väldigt lyckad trotts att jag var nykter och körde.










Singel och sökande!

Idag har jag spenderat dagen med mina andra underbara flickor Erika och Matilda! Vi var på festivalen och gick runt i regnet och åt lite lunch, trotts att jag glömt paraplyet och blev väldigt blöt så var det trevligt. Ikväll så ska jag vara chufför och hundvakt till världens sötaste Lovis! Anders kommer också ikväll och vi taggar för fullt inför i morgon när jag ska vara allt annat än nyckter och skrika mig hes till ljudet av THE ARK! Tagga tagga gott folk!

Och för att inte glömma VÄRLDENS BÄSTA Dante Nordström fyller 19bast idag! Stort grattis till han! (Älskar dig vännen min!)
Men det betyder också att det endast är en dag kvar tills jag fyller år! =)


Fiske tripp!

   





Jonas

Jens

Anders

Alfred

   

 



 

På onsdag bär det av mot Skellefteå för att fira min födelsedag och att parta på Stadsfesten! Det kommer att bli riktigt niice! =)

RSS 2.0