Hilda ett år

Ja så kom dagen då våran lillatjej inte var så liten längre, hela ett år idag och jag förstår inte hur allt kan ha gått så fort. Under påskhelgen så kom hon på de här med att gå och nu klättrar och går hon överallt. En glad och nöjd tjej som älskar all typ av mat. Dock har hon haft kämpigt med tandsprickning och igår fick hon dessutom massa feber.
Så dagen har varit rätt tuff för henne då hon haft kring 39grader hela dagen men hon har haft sina toppar och en av dom bästa var att få födelsedagstårta. Älskade lilla liten vad jag önskar kunna ta all sjukdom från dig men så glad att de blev en fin dag ändå.
Och tack för alla fina presenter. 





















Tjugofemte april

Full rulle här hemma som vanligt dock med blandning av sjukstuga och tandsprickning.
Lilly har varit på förskolan och Vilhelm har legat hemma med feber som kom natten till onsdag.

Planerna för veckan sprack lite och att dessutom ha en snart ettåring med enorm tandsprickning som gör att hon är gnällig och missnöjd största delen av den vakna tiden börjar tära en smula på föräldrarna. Men vi Hoppas på bättring och att helgen ska få flyta på.

Vilhelm är en riktig krigare (på gott och ont) trotts nästan 40gradersfeber så märks de knappt på han och idag när den har legat på lite över 38,5 så tycker han att han är frisk och redo att gå ut och leka... 

Medan Anders var hemma med dom mindre nöjda så åkte jag och Lilly till stallet igår kväll. Enorm lycka och den blev inte mindre då dom var lagom många barn så dom fick varsin häst att rida på hela kvällen.







Påsk i Tärnamo

I torsdags kom syster med familj och mor å far. Trotts lite halv snålt med sol så har vi haft underbara dagar tillsammans och väldigt glada barn som lekt varendaste vaken stund.

Fredag:







Lördag







Söndag och ett tungt hejdå! Vi saknar dom redan





Påsk i Tärnamo

I torsdags kom syster med familj och mor å far. Trotts lite halv snålt med sol så har vi haft underbara dagar tillsammans och väldigt glada barn som lekt varendaste vaken stund. 

Sextonde april

Åkte på förkylningen jag med här om dagen....Inge vidare kul men har sluppit feber så de känns ändå som en snäll variant. Här hemma har vi nu försökt börja städa och ställa iordning för påsk och besök. Mor och far, Johanna, Nicklas och Hennie kommer hit på torsdag de ska bli så kul! 
(null)

 Hilda ställer sig just nu rakt upp och övar ständigt på att gå och de tar sig fort. Till ettårs dagen känns de som att hon nog går. 
(null)

(null)


Vi fick kvällsbesök av gammelfarfar igår också. 
(null)

(null)



Fjälltur

Igår fick hela familjen sig upp på fjället i sällskap av farfar, gammelfarfar, Louise och Alfred. En väldigt trevlig dag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Fullpackad pulka på vägen hem då de var trötta stjärnor.

En tur ut på sjön

Imorse efter lite sovmorgon för mig packade vi in oss i skoterpulkan och åkte ner till sjön där de blev lunch och premiärfiske för barnen. Dom tyckte de var jättespännande i cirka tio minuter sen blev de roligare med annat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väl hemma blev de mys och vila. 
(null)


Nionde April

Veckan rullar på men lite småhaltande då både Lilly och Anders fortfarande är förkylda. Vilhelm fick åka själv på förskolan igår och när jag hämtade han hade vi lite egentid med att göra lite ärenden och sen blev de glass på macken väldigt uppskattat av båda två och de är underbart att få rå om dom små på tu man hand. 

(null)
Här hemma känns de som full vinterskrud än och de känns väldigt kul med tanke på att vi får besök till påsken då vi hoppas kunna få oss ut på fjället och njuta av ett underbart (?) väder. Då vi har förkylningen hängandes över oss har de inte blivit någon längre sväng än. 
(null)
Vädret bjuder nu på kalla nätter och strålande sol på dagarna, dock väldigt isiga  vindar.. 
Annars myser vi mest på här hemma när Anders kämpar och bygger. 
(null)

(null)


Start av utbyggnad

Idag gick startskottet och nu har Anders börjat med ytterväggarna på utbyggnaden känns så spännande!

(null)

(null)


Början av April

I måndags lämnade jag Anders och barnen hemma och åkte till Piteå till min syster där jag sov två nätter. Anledningen var att våran kära Maggan skulle begravas. Så på tisdagen samlades familjen och åkte till boden på begravningen sen åkte vi alla tillsammans till syster igen där vi for ut och åt sen blev de en massa välbehövligt surr. 
(null)

(null)

Inte ofta alla vi syskon träffas i lugn och ro utan galna barn runt om kring. En tråkig anledning att ses men än dock. Jag fick ladda batterierna med två hela nätters sömn och vilken känsla att vakna upp i en knäpptyst stuga och inte ha någon brådska med nått. 

(null)

Rullade hemåt och väl där så åkte Anders iväg med Lilly på skidträning där som hade "hundbesök" och de var väldigt populärt.
(null)

(null)
Barnen och Anders hade klarat sig så fint utan mig så de var skönt. Lilly åkte dock på feber natten till torsdag och Anders blev dyngförkyld. 
(null)

(null)

Nu så hoppas vi att förkylningen är över.

RSS 2.0