Uppskattat!

Imorse gjorde barnen morgon kl 5 (snark!) men tack vare de fina vädret och glada barn har dagen flyget förbi. Vi fick finfrämmande i form av världens bästa Louise och ingen kunde varit lyckligare över de än Lilly. Oj som dom har busat och jag har hunnit tagit tag i mitt projekt rensa och städa min garderob och rumsturerat om i linneskåpet, så nu är jag på god väg att äntligen få lite ordning och plats så jag kanske kan fixa till så lillebror får en ordentlig garderob nu när han växer i ilfart och kläderna tar mer och mer plats. Vad hände med min lilla bäbis och hans små små söta bodys....? 


Lilly vilade inget på dagen och de fick mamma sota för när hon somnade som klubbad kl 17 framför tvn..... sen fick jag sota när jag tog beslutet att väcka henne för att hon skulle vilja sova till natten. Inget bra beslut när då dessutom Anders skulle iväg på möte. Men Louise räddade kvällen. Toppen för de!!





Underbara påsk!

Vi har haft en underbar påsk! Hade dessutom helt glömt bort att Anders tagit ut en extradag som vi får njuta av imorgon tillsammans! 






Påsk!

Strax är påsken här och vi har storstädat HELA huset. För imorgon kommer hela min familj upp (förutom pappa som har jour). En av dom bästa grejerna som följer med när man ska få främmande är lusten till att vilja städa och göra fint. Vet inte senast vi har städat huset så grundligt och fast att jag är helt slut i kroppen så spritter de uppe i knoppen! Så underbart härligt med ett rent och fint hem och så underbart kul med främmande! 


Ställde in resespjälsängen i barnens lekrum där nere och när Lilly fick höra att kusin Hennie skulle komma och som hon själv sa "sova med oss", så var lyckan total.
Märks just nu när jag försöker få donnan att somna att de är någon som längtar väldigt mycket till imorgon! 




Bilden får reprecentera hur jag känner mig just nu. 


RSS 2.0