Helgen

Ihelgen har Anders jobbat på och byggt på altan och jag har små stökat och grejat. Tvättat fönsterna på altanen, städat och bakat. Så lite har hänt i helgen. Anders tog fram Lillys babygym vilket hon tycker är helt ok att ligga i under kortare stunder. Anders packar för fullt inför älgjakten som drar igång imorgon.  Nu ska vi se om hon tänker somna och sova lungt eller om magen tänker bråka med henne som den gjort ikväll. Den som lever får se! 




Två månader!

Ja tänk att våran lilla prinsessa blev två månader igår tiden går verkligen fort när man har roligt. Är så kul att se henne utvecklas. Hon jobbar på massor med armar och ben och känns riktigt stark i nacken. Hon sover fortsatt bra, somnar vid 23-00 nån gång och vaknar vid 04-05 och äter sen somnar hon oftast igen. Men de bästa är hennes fina leende som man får se allt oftare. Och hon kämpar på och jobbar med munnen och vill nästan prata när man pratar med henne. Några små ljud som försök till att svara kommer ibland. Hon har en välda lust att lägga huvudet till höger och hon är inte alls mycket förtjust i tutte. 



Nu blir de morgon mys! 

Sjöbotten!

Hemma på besök i Sjöbotten sen i söndags. Passade på att åka en sväng när en bil gick, blir bara en kortis för imorgon åker jag hem igen för att jag och Lilly ska följa Sandra till Mo i rana. Men riktigt kul att åka hem och mysa lite med vänner. Nu är den lilla damen väldigt missnöjd så nu ska vi hitta på något!







Bröllop

Helgen hemma i sjöbotten blev väldigt lyckad. Bröllopet var helt underbart och dom var så vackra! Tårarna bara sprutade. Och Lilly skötte sig exemplariskt. Sen så hade vi sån tur att lillmoster Elin följde med oss hem. Helt underbart att få ha henne hos oss. Men det roliga måste ha ett slut och hon åkte hem. Lilly har haft jobbigt med magen sen vi kom hem så de har blivit lite mindre sömn men nu hoppas vi att de ska börja bli lite bättre. Annars så ligger vi ganska lågt med planer till helgen. Blir nog till att försöka samla energi. 










8 Augusti

I onsdags komme moster Johanna och hälsade på, helt underbart att ha henne här så hela familjen njuter av hennes närvaro. Anders är nöjd för han får vara ute och stöka som han vill och Lilly får en massa kärlek och jag får avlastning. Underbart! Idag åker vi allihopa hem till Sjöbotten och lilla familjen ska gå på bröllop på lördag. Det ska bli så himla kul! 




Grattis!

Idag fyller min underbara mormor år! Är enormt tacksam över att hon får vara så pigg och att hon får vara med och se Lilly växa upp. Och att Lilly får tid att träffa sin gammelmormor. Många tycker nog att dom har den bästa mormodern men för mig så är min mormor ovärderlig! Jag har alltid kunnat prata med henne om allt mellan himmel och jord och hon har alltid ställt upp till 100%. Därför vill jag bara säga. Stort grattis på din dag mormor och du ska komma ihåg att jag älskar dig! 






4veckor + 3dagar

Tiden springer iväg och lilla liten är redan 1månad och tre dagar. Hon kämpar på och sprattlar på som en galning, börjar bli lite orolig att hon tänker börja gå tidigt.... Men det är ju skönt samtidigt att det är sån fart på henne, känns som ett bra friskhetstecken. Annars är hon hur snäll som helst och för det mesta så får jag sova från ca 23.00 till ca 04.00 sen om man har tur får man sova nån timme efter det också. Vi har haft fullt upp med besök av Lillys farmor, mormor, morfar, gammelmormor och morbror Jonas och Jesse. Hur trevligt som helst! Anders har börjat jobba och nu ska jag och Lilly lära oss att klara vardagen själva. Än så länge har de gått fint och jag är övertygad om att de kommer att fortsätta gå bra. I helgen blir de till att mysa bara vi och sen till veckan kommer nog moster Johanna sen blir det hem till Sjöbotten för att gå på bröllop. Roligt roligt!!
 
 
 
 



 
 

RSS 2.0