Sjöbotten

Jag å barnen åkte med mormor och morfar till Sjöbotten där morbror Nils och även moster Johanna å Hennie "väntade". Underbara dagar tillsammans med familjen och idag bjöds vi på vackerväder. Sol å bad för hela slanten och i eftermiddag åkte vi på Sjöbosand där även jag tig mig ett dopp, de var ett bra tag sen de gjordes sist om man säger så. Underbart är ordet! 






Nya bilen

Igår kväll rullade vårat senaste tillskott till fordonsparken in på gårdsplanen och de var en väldigt nöjd man som steg ur bilen. En bil i vårat tycke helt perfekt för våran familj att mysa runt i och dessutom att få finglida på dans i. Jag är helt sold och tycker den är så snygg. Nu längtar vi till att få en ursäkt för att få åka ut en sväng! 



som vanligt blev de lite mek innan dom fick hem bilen. 


Marknadshelg

Med mormor å morfar.



Present.

Mor och far kom upp på fredag eftermidddag för mys, bus, marknad och barnvaktande. Dom hade också med sig en present till mig (då vi inte träffats sen jag fyllde år) och de var ingen liten sån, jag fick en resa till Stockholm där jag och bästavännen ska få bo i broders lägenhet över en helg. Allt är bokat och klart och jag tror jag kommer behöva nypa mig i armen flera gånger för att inse att jag faktiskt ska åka. Sååå sååå kul men också spännande då "Sara on the road alone" brukar kunna bli lite intressant. 





Är dock ENORMT lycklig över att jag och denna underbara pärla ska få spendera en hel helg tillsammans bara vi! 


Lenny lämmels lekland

Idag i det regniga vädret bestämde vi oss för att använda Lillys födelsedagspresent hon fick av Sandra med familj. Lunch, fika och inträde på det nyöppnade leklandet i Hemavan. Vilhelm var feber fri och Lilly var övertaggad och tjatade om leklandet direkt från morgonen så eftersom att regnet fortsätter ösa ner så kändes de som en bra idé. Väldigt bra och alldeles lagom stort för våra små. Lilly och Vilhelm var väldigt nöjda och somnade snabbt i bilen hem.





Nu har Jonas kommit hit för att sova en natt sen blir de fjällvandring å fiske med Jens. Vädret är ju långt ifrån optimalt då de regnat två veckor i streck nu men ikväll såg vi skymten av en blå himmel så vi håller tummar å tår för fint väder för dom! 

Vilhelm hade feber nu ikväll igen så imorgon blir de en lugn dag. Och såret läker fint så vi ser ljuset i tunneln. 


Kalas å dränkt gräsmatta.

Jag har hunnit fylla år och fick en underbar dag tillsammans med min lilla familj och några fika gäster, alldeles lagom och vi fick avsluta kvällen med strålande sol, pizza och goda vänner, kunde inte varit bättre. 



Vilhelm har problem med något typ av insektsbett som han kliade sönder på magen som inte har viljat läka men nu har vi äntligen fått kontroll på "situationen" så nu äter han penicillin, tvättas och smörjs morgon och kväll. Han har haft ganska jobbigt med att de kliat när vi smörjt men nu ikväll var han inte alls lika besvärad och såret ser mycke bättre ut så nu är vi nog på banan. Tyvärr så fick han feber i natt men han verkar inte så besvärad av de då förhoppningsvis går den över fort.





Sen får vi ju inte glömma bort att idag är inte vilken dag som helst, för ett år sen idag låg min kära vän Erika på BB med världens finaste Hedvig på bröstet. Grattis finaste lilltjejen vi är så otroligt glad att du kom till världen och att våra små kom på samma år! 

En liten Hedvig alldeles ny hem kommen från BB! 


Sockerbröllop!

Idag firar jag och min kärlek sexår som gifta och oj att de är något att fira! Jag är så glad att jag få dela mitt liv med dig i med och motgång och tack älskade du för att du gett mig den finaste gåvan i hela världen. Jag kommer verkligen att älska dig tills döden skiljer oss åt! 




Semester

Anders sparkade igång sin semester på måndagen med raketfart och tog med sig Lilly och åkte ner till Stockholm med ett nattstopp hos Lillys farmor i Enånger. Nu är dom i Stockholm hos Anders mormor och morfar för en massa bus och att umgås. Jag och Vilhelm blev hemma. Vi hade väldigt gärna följt med men eftersom att den lilla gossen ogillar starkt att vara stilla nu så valde vi att göra så. Tror att de är väldigt bra för dom små att få vara ifrån varandra lite grann men också att få lite "egentid" med varsin förälder. Lilly var heltaggad, jag frågade om hon skulle sakna oss och de skulle hon men hon sa också att hon skulle klara sig fint utan mamma. 

Idag är det tisdag och än så länge går allt bra. Vilhelm har saknat pappa lite på kvällen och Anders berättade nu ikväll att Lilly hade frågat efter mig och lillebror och jag kunde inte låta bli att få tårar i ögonen. Enda gången på treårs tid som jag varit i från Lilly är tre dagar när vi låg på BB med Vilhelm. Nu blir dom borta fem dagar och jag gör allt för att få dagarna att gå för att inte fundera så mycket. Men nog var de jobbigt att höra hennes röst på telefonen långt, långt bort.... 



Dans!

I helgen fick vi oss äntligen iväg på dans jag och min kära man, vi hade dessutom så tur att svärfar körde. Oj så roligt att faktiskt få komma sig ut tillsammans och att jag fick umgås med finaste Angelica gjorde inte kvällen sämre! 


Treåring!

Nu har vi ju också en treåring i huset! Lilly blev tre år i torsdags den 29 juni. Vi hade turen att få ha morbror Jonas, gammel mormor Sonja och moster Johanna å Hennie här hos oss. Tårta och en massa presenter blev det. Oj så fina vänner och familj vi har runt oss! TACK till alla som på ett eller annat sätt uppvaktat våran älskade prinsessa.




1 juli

Första juli idag och tiden springer iväg. Har inte haft varken tid eller större lust att blogga. Midsommar spenderades i Kankberg med fina vänner och avslutades hos mormor och morfar. 



Sen på måndagen åkte vi till Lycksele där Lilly skulle träffa läkare och sjukgymnast för att kolla upp hennes fötter. Ingen missbildning i foten utan hon har tyvärr fått ärva min överrörlighet. Så nu blir det att införskaffa fotriktiga skor och bara ha dom eller barfota för att träna upp och stärka hennes fötter. Remiss blev också skickad till ortopeden i Umeå, så vi får vänta på en kallelse. Det känns bra att veta att det inte behövs någon operation eller andra åtgärder.  





Tokigt det kan bli

Blev väldigt förvirrad av min blogg när jag gick in för att kolla när jag senast skrev och möts av rubriken "tionde juli" haha de blev ju en månad fel det! 


RSS 2.0