"Mitt liv, mitt sätt"

Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera men jag orkar verkligen inte.. Inte nu heller för nu ska jag sova.. Men bilder och berättelserna får komma senare när jag orkar nån gång.







Sov gott, dröm sött... (och vaka torrt)

Puss

"förlåt mig om jag tvekar men mina tankar går....."

Måndag!
Ja då var det måndag igen, men den här veckan är inte som alla andra för den här veckan är jag ledig och på TORSDAG åker jag och elin iväg til Falund sen vidare till Stockholm och blir borta typ 10 dagar =] Nästan två veckor (A) Jag har i alla fall börjat tvätta idag och ska snart fram med resväskan! =D
Idag har jag i alla fall varit på sjöbo och varit sällskap med Ellan och Johan som jobbar där och säljer glass osv osv. Det var riktigt nice i alla fall låg där och stekte, fick syn på lite Ögongodis osv. (A) Det var mycket folk där i alla fall. Sen så åkte vi hem där vid 4 tiden för att käka.

                          
Ludde och Ellan!                                         Johan!


Senare på kvällen där vid 7 bestämdes det att vi skulle åka till Sjöbo för att grilla och bada osv. Och det kan jag säga vara riktigt Nice. =) Varmt i vattnet var det också. (A) Sen kan jag ju tala om för dom som inte viste det Dante är knäpp i skallen! =O =)

                                 
Ellan & Palle                                     Jen & Jim                                        Sebbe


Dante Nordström!

I morgon blir det till att hoppas på fint väder, då blir det klippning av gräset sen åka på stranden och sola!
Till kvällen bär det av till Byske för att visa våran kärlek till bandet "Lokal6" där våra kära vänner spelar!
Grymt bra är dom!


Puss och sov gott!




"Don´t you know who I am?"

BOVIKEN!
Vi åkte dit vid sju. Sen så slog vi ut filten och satte oss ner sen från att varit fyra personen på filten så kryllade det av folk. Men lika bra tycket vi. Riktigt trevlig kväll. Mycket mys, BÄST musik och sist men inte mins världens underbaraste brudar och mycket annat häligt folk. =) Vill bara säga Tack för att ni gjorde kvällen till den bästa! =D


Filten uppslagen och kvällen ska dra igång. =)


Myspys!


Skåål! =D


Folk =)


Musiken!

Fint var det. =]

***********************************************************************************************************************************

I morgon så blir det att sova länge. (A) =] Men jag hoppas på fint väder och då blir det till att vara på sjöbo och hålla Ellan sällskap. Men jag har försökt ragga med mig lite eget sällskap men jag vet ej om jag fått napp än. Får se  hur han mår i morgon. =P Alltså i morgon, blir det antingen  till att göra typ Inget alls eller att chilla på Sjöbo. Jag hoppas på det andra i alla fall.  Men nu ska då jag dra mig till sängen.

Hade bäst och sov gott!
Puss!
















"Nya sätt att se på livet"

Vaknade idag där vid halv 12. Blev små sent igår, la mig vid halv 3. Jag ellan och fanny var och hälsade på Klas och Erik som har flyttat in i en ny lägenhet och jag säger bara dte att den var riktigt snygg och stor! Jag blir riktigt sugen på att flytta själv! Men mamma är nog fortfarande Bäst! =] (A)

Vaknade som sagt ganska sent i dag och gick ut och gjorde lite nytta hemma sen så åkte jag till Sjöbo där ellan var och jobbad. Så vi chillade där, spelade lite kort och solade. Har nyss kommit hem och nu är det dags att snöra sig in i duschen käka grillat med Familjen sen bär det av ut till Boviken och träffa folk och chilla ikväll. Kommer nog att bli kanon! Syns där?






Ha det bäst!
Puss!

"Happy Birthday"

10 juli står det i kalenderna i dag och ja det stämmer, denna dag är jag född.


Sara alexandramaria Wiklund

I Sjutton år har jag fått leva här och samlat på mig minnen dåliga som bra, det spelar inte så stor roll för man har nog ganska stor nytta av bägge två. Jag har också lärt mig att livet kan vara fruktansvärt orättvist och vissa personer utsätts mer eller mindre. Jag har fått uppleva enorm lycka med mina vänner och familj men också mått dåligt och fått se min familj och mina vänner lida.
Nu känns det som att jag sitter här och har blivit jätte gammal och tänker tillbaka på tonåren men så är det ju inte och men på nått sätt känns det som att framtiden ändå är skrämmande. Tänk bara på allt man redan har måstat gå igenom och det har inte alltid varit så lätt, hur mycket mer kommer man att måsta gå igenom? Med tanke på att medans jag blir äldre så blir ju faktiskat alla andra det också? Tänk så mycket jag har framför mig, men tryggheten av det som varit sitter fortfarande kvar. Många av mina vänner har i år tagit Studenten och några säger att dom känner sig på nått sätt vilsna och trotts allt är ju ändå Skolan och hemmet en stor Trygghet! Men sen ska man börja he sig ut i verkligheten och du måste ta stälning till att som händer där ute själv? Du måste släppa taget om det som varrit och tryggheten du alltid haft och hitta nya saker att klamra fast dej vid. Men då får man ju inte glömma bort allt det här spännande! Tänk Körkort? Lägenhet? Jobb? Resa? Familj?
Samtidigt som mycket med framtiden skrämmer mig så är det ändå så himla mycket som lockar att jag knappt kan vänta på att få veta hur mitt liv kommer att se ut på 5år?10 år?

Nu nu ska jag sluta tänka så där mycket Konstigheter.
Jag jobbar hur som helst hela veckan och det innebär att jag jobbar även idag. Jag är väldigt stolt över min familj som allihop tog sig upp där vid halv 6 bara för att säga Grattis och ge mig presenter. =)
Jag har fått ett linne, Dvd skivor och ett smyckes ställ. =)

    


Puss!



"Hard Work Work"

Den här veckan kommer att bestå av JOBB och att sova. Sen måste jag försöka vara Social nån dag så att jag inte tappar kontackten med omvärlden! Gårdagens jobb gick bra och det blev faktiskt lite Fotboll på kvällen med vänner runt i kring byarna osv. Riktigt kul hade vi. =D Idag så målade jag och Andre så vi tjänade på oss två extra timmar och det blir nog mer målning i morgon. Sen så nu i kväll skulle jag egentligen och spela volleyboll med folk i Bureå osv men det blev Bio med syster i kväll i stället =] Vi ska se den nyaste Narni. Hoppas den är bra. =) Aja nu ska jag gå och göra mig klar sen åka till stan.



Puss!




2*

"HOLD ON, BE STRONGE!" Umeå -08

Vissa bilder säger mer än Tusen ord!


Klyva!

På väg till stugan!

Kortspel första kvällen!

7 timmars solning!

Förberedning för mat!

Självaste middagen.

Skåål!

Hämtade jenilla!

Jag i båten.

Jag, Fanny och Sandra i båten på en rund tur!

Elin och Jenilla på rundtur i båten!

Massa snack och mys på bryggan!

På spaning?

Solned gång!

Väntan på bussen till Umeå Centrum.

Självaste bussresan. =P

Tivoli!

Stan!





Spel!

Sova!

Sooov!

Godmorgon!

Flumm med jennsan på morgonen!
(Sista dagen)

Buss resan hem!

Tack tjejer för att ni gjorde den här resan till den bästa!
PUSS!




"feels like you´r a million miles away"

Vad ska jag säga jag mår ju egentligen så himla bra men ändå så ska kännslorna åka upp och ner! Jag kan säga att jag är så åksjuk och less nu att det är dags att spy! Men då finns det dagar när allt är helt underbart också!
Igår så var det Solardag med Ellan, Ludde och Fanny. Och jag jag blev faktiskt Brun! Men det ser lite roligt ut för jag solade inte ryggen nånting så den är vit. =P

Men hur som helst så bestämdes det så hastigt som igår att Jag, Ellan, Jenilla, Ida, Sandra och Fanny drar till Umeå i kväll! Riktigt nice tror jag att dte kommer att bli, ska försöka tvätta lite nu osv sen blire packning för fullt. Men den här resan blir nog inte bara en dans på rosor heller. Är så himla mycket minnen med Klyva, alltså stugan som vi ska till. Var där förra sommaren med världens underbaraste människor och nu ska inte dom med, det kommer nog att kännas riktigt tungt i början. Gruvar mig faktiskt för hur man kommer att känna för asså det var helt klart det bästa och roligaste jag har gjort med dom där människorna och det är så himla många minnen som jag inte kan glömma!



 






Minnen som aldrig kommer att suddas ut!


Nä nu drara jag mig, blir nog inget mer inlägg innan jag åker. Ha det bäst!
Puss!

RSS 2.0