30 November

Bilder från 2006.















All i want for christmas is you!

Sitter och lyssnar på Julmusik, "Tänd ett ljus" ekar i högtalarna och jag gillar det. Men jag gillar inte att det inte är nån snö här hemma. Men till helgen bär det av till Tärna och där är det snö vill jag lova!♥ I helgen har jag varit hund vakt och jag tänker inte ens gå in på hur det gick... Men hon är helt underbar och jag saknar lilla Ambra. Fcik förövrigt fyra laxar för det så jag är inte så ledssen. Lördag kväll sependarades med världens underbaraste flickor och det blev chips och dipp, mycket uppskattat! Idag har jag och mamma varit på loppis i Bureå och inhandlat lite jul grejjor osv, vilket känns riktigt kul. Längtar tills jag får börja julpynta i tärna. Det gjorde också att jag fick ett ryck när jag komme hem, städade mitt rum och julpyntade så nu har jag myspys men ingen att dela det me.. Dugen på att komma förbi? 


Världen bästa! ♥

Nu sitter jag här och bara fördriver tid...fattar inte riktigt varför jag inte går och lägger mig istället, men jag väntar nog på att bli trött! Imorgon är jag i alla fall ledig och då blir det att möta upp flickorna för att köpa present till IddeB som blir 18år på torsdag! Nä nu är det dags att sova. Ska nog lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar!

Bruden är redo att komma in i vuxen världen. ;) ♥

Sov gött!

Nu har pappa laddat bössan! 15/11 -09

Har inget att skriva, men jag kom att tänka på att det kanske är nån som är lite sugen på att se hur huset ser ut som jag har pratat om. För er som inte fattar nått nu, så kan jag ju berätta att Anders håller på att renovera upp sin farmors gamla hemställe. Det kanske inte verkar så mycket för världen, men jag tror att det kommer att bli super mysigt!

Självaste huset, dock finare utvändigt nu än vad det var då.

kortet är taget förra sommaren.

Det här är då köket, och som ni ser så blir det blått och vitt. :)

Som ni ser så är det ju då under renovering. ;)

Sovrummet, som faktiskt är klart.

Dock så har vi ju då inte lagt dit madrasser osv, som ni ser.

Ända bilden jag har på badrumet. Men det kommer att vara klart nästa vecka. =)

Sen så har vi hallen som det är mest jobb kvar på som ni kanske ser.

 

Över våningen kommer vi att börja med senare, kanske till sommaren.

Men än så länge så har vi inte gjort nånting där.

Det var allt för mig! Haade!


 

 

 

 

 

 


Hä rappel Å gå!

I helgen har det varit fullthus hela helgen! Nils har haft elva kompisar från Luleå och dom har bott hemma hos oss. Men trevligt har vi haft, en massa spelande och alkohol och en massa prat. Nu har dom åkt vidare och det är ganska skönt när det blir lite lugnare. Anders och pappa är och grejar på med nå grejer ute så nu sitter jag och väntar på att dom ska bli klara så att jag och Anders ska kunna slå på nån bra film och mysa. Har egentligen inte mycket mer att skriva... Hoppas ni haft en bra helg.


HaaD

The thing about Love!

Jag har inte skrivit på länge.. Jag har varken haft lust eller ork.

Idag är det fredag och vadet är avslutat men jag har lyckas hålla mig ändå! Jag är duktigare än franzzon och Ellan. Men i alla fall så sitter jag här hemma nu framför datorn och funderara vad riktigt jag ska göra tills nio tiden. Då kommer Anders, men jag är uttråkad och vill göra något tills dess måste bara komma på något bra.  Har egentligen absolut inget vettigt att skriva men nu har jag gjort det i alla fall. Jag tycker i alla fall det är roligast med bilderna.

Hade gött!

You belive!














Nii mååda haaaD!

Bring him home!

Nu sitter jag och väntar på att pappski ska komma hem. Han ska få sin farsdags present från alla barnen ikväll. Han får den efter som att jag åker till Tärna i morgon vid 1 och kommer inte hem för än sent på söndag och jag orkar inte gömma hans stora present, så han ska få den nu iställt. Imorgon blir det till att åka med Ellan till Anderstorpskolan där vid halv 11 sen fördriva tid där tills bussen till Tärna gå... som går vid 1.
Idag har jag ju också gjort mitt sista pass på praktiken, vilket känns riktigt sjukt tråkigt nu näör jag sitter och tänker efter att jag inte ska dit och jobba mer. Men om jag har tur så kanske jag får vika nån gång. Men jag ska faktiskt dit nån anna dag och hälsa på och bjuda på fika till min handledare för att hon är så underbar. =)







Hoppas ni får det kung i helgen , för det ska jag ha i alla fall!

Puss på er!

It´s the booze talking!

Hemma från STockholm och lovet har varit kanon! Har varken tid eller ork att skriva här nu, så jag lägger in en bild i stället och hoppas på att det kommer mer sen.

♥ Love ♥

Puss!


RSS 2.0