26 februari

Dagarna rullar på och den lilla damen föredrar att inte sova på nätterna. Trösten just nu är väl att tonåren kommer så småningom och då är de till att jaga dom upp ur sängen.

Små paket kommer då och då med posten och vi påminns ständigt om hur fina människor vi har runt om oss. Bortskämd blir den lilladamen men egentligen behöver hon ju bara kärleken. Tack så mycket ändå fina ni. 


Allt blir inte alltid som man planerat när livet kommer mellan. Det blir till att åka hem för begravning nästa helg så planerna med vännerna blir uppskjutna förhoppningsvis inte för länge. 

Bitterljuv kännsla att åka hem för att säga hejdå till någon man älskar men att få träffa släkten och alla underbara människor.  

Till helgen ska jag ut och äta middag med några tjejkompisar. Ska bli väldigt kul. Skönt att tänka på nått annat. Sen på måndag får vi finbesök Sofia och barnen kommer på besök. Jiipie!  Saknar dom små rackarna.


Helg

Helgen är över och vi har haft det toppen. I fredags lagade jag en mini trerättersmiddag sen blev de film. Lördag var vi ute på förmiddagen och Lilly fick åka skoter och pulka. Det gick riktigt bra inge gnäll och inga tårar. Sandra och pojkarna kom och åt grillat med oss och sen blev de en massa mys. Söndagen blev de premiär för Lilly med skoterpulkan, gick hur fint som helst men det blev en kort fjälltur för att sedan åka hem och ha en lugn kväll i soffan. 




Gudmor Sandra och Lilly


Anders och Lilly 


 Inför fjälltur.


Somnade fort och sov väldigt bra i pulkan.

vila i frid

"Ett hjärta av godhet har slutat att slå 
Två ögon som lyste är slutna 
Två flitiga händer har lagt sig till ro 
Och funnit den eviga vilan 
Vi tackar dig för allt vad i livet du skänkt 
För din kärlek din omsorg och det vackra du tänkt."
Vila i frid underbara farmor.


Det är en märklig känsla som infinner sig när man känner saknad och tomhet men ändå nån typ av lättnad. Farmor fick leva ett långt liv och dela de med sina barn och barnbarn. På senare år blev hon sjuk och har försvunnit mer och mer. Älskad till sista andetaget var hon självklart men nu fylls jag av glädje vid tanken på att hon äntligen fått återförenas med farfar som togs ifrån oss förtidigt. Men nu har dom varandra och vakar över oss och jag vet att vi kommer att ses igen. Förhoppningsvis dröjer det än många år. 

Ikväll tänder vi ett ljus här hemma och sänder en tanke dit upp i det blå där vi har älskade, saknade, fina själar. 

tusen tack

Tack för den här gången gammelmormor du är välkommen att bo hos oss precis när du vill. 
Du är redan saknad! 


Artonde februari

Veckan och helgen som vart var fylld av härliga dagar med trevligt sällskap. Har haft stor hjälp av gammelmormor som skötte om Lilly för det mesta hela dagarna så jag har kunnat vila och bara vara lite. Tomt och tråkigt när alla åkte hem men samtidigt skönt med lugn och ro tänkte jag....så blev de inte alls.
 Lilly som piggat på sig från feber och elände åkte dit igen och nu har vi haft två nätter av gråt och skrik. Misstänker denna gång att det är tänder på g. Äntligen så fick hon lite roligt i natt och har sovit ganska bra och nu vilar hon ute i vagnen som hon heller inte velat göra dom sista dagarna.  Jag har passat på att vila nu när hon sover så nu börjar man nästan kännas som en människa igen. 

Morbror Jonas och Lilly. 


long time no see!

Nu var de ett tag sen jag skrev och lite har ju hunnit hända. Den bästa mannen i vårat liv har fyllt år, vi har haft besök av bästaste mormor och morfar och har turen att få behålla gammelmormor en hel vecka! 

Vi hann ju också med en tvär (tyvärr) träff med faster å kusinerna Vera och Tage. Kul tyckte vi! Lilly var väldigt fascinerad av Vera som for fram som ett härligt yrväder.  


Väldigt kul för Lilly att få umgås med mormor och morfar lite också. Hade ju sån tur att mormor levererade en stor beställning med lite smått och gott men också lite överraskningar till Lilly. En speciell bok om djur från bondgården blev väldigt populär, den kallas nu mera morfarsboken.


Sen så har vi ju turen att få umgås med gmormor nu fram till på söndag. Väldigt kul tycker både jag och Lilly. Tråkigt bara att det spöregnat hela dagen..... Förhoppningsvis blir det bättre väder i veckan!  




Sen så kommer det några från grabbgänget upp på torsdagkväll och ska köra skoter med Anders. Bland annat kommer morbror Jonas, jättekul ska de bli med ännu mer besök "hemifrån ".

Nä nu ska jag försöka sova lite med en grinig, febrig tjej. 

RSS 2.0