long time no see!

Nu var de ett tag sen jag skrev och lite har ju hunnit hända. Den bästa mannen i vårat liv har fyllt år, vi har haft besök av bästaste mormor och morfar och har turen att få behålla gammelmormor en hel vecka! 

Vi hann ju också med en tvär (tyvärr) träff med faster å kusinerna Vera och Tage. Kul tyckte vi! Lilly var väldigt fascinerad av Vera som for fram som ett härligt yrväder.  


Väldigt kul för Lilly att få umgås med mormor och morfar lite också. Hade ju sån tur att mormor levererade en stor beställning med lite smått och gott men också lite överraskningar till Lilly. En speciell bok om djur från bondgården blev väldigt populär, den kallas nu mera morfarsboken.


Sen så har vi ju turen att få umgås med gmormor nu fram till på söndag. Väldigt kul tycker både jag och Lilly. Tråkigt bara att det spöregnat hela dagen..... Förhoppningsvis blir det bättre väder i veckan!  




Sen så kommer det några från grabbgänget upp på torsdagkväll och ska köra skoter med Anders. Bland annat kommer morbror Jonas, jättekul ska de bli med ännu mer besök "hemifrån ".

Nä nu ska jag försöka sova lite med en grinig, febrig tjej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0