Tjugofjärde februari

Vet inte riktigt vars februari tog vägen men dagarna susar förbi och förutom vädret så njuter vi fullt ut. Vi har tack och lov varken blåst eller regnat bort men de känns som snudd på. Fruktansvärt tragiskt känns de när snön smälter och regnar bort just nu.... men men de är väl bara att acceptera och hoppas att vi får behålla lite snö och att tempen får hålla sig stadigt på några minusgrader. 

Barnen härjar på med frisk fläkt och idag konstaterade vi att Vilhelm verkligen är "kreativ" ser han ett hinder/problem så gör han vad som krävs för att lösa det, på gott och ont. Kan i alla fall säga att de är inga långtråkiga dagar här hemma. Just nu så vet man aldrig vad man möts av på övervåningen när dom stora varit där uppe och lekt själv... men så länge ingen människa eller djur kommer till skada ska de nog gå bra. 

Älskade filurer! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Lika som bär dessa två ❤️

Imorgon är förskolan stängd pga utbildning men de känns riktigt skönt att slippa ut med bilen när vinden polerar rallyraka. 

Står

Hilda kom igår på sig själv med att släppa taget när hon står upp. Nu kan hon släppa och stå helt själv korta stunder, lite lätt skräckslagen när hon inser att hon måste sätta sig på fri hand men de tar sig. Än så länge är hon inte intresserad av att ta några steg direkt men de verkar som att de kommer också. 

(null)

(null)

Fina dagar har vi haft nu i veckan och vi har njutit av solen.
(null)


(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sjöbotten

Måndagkväll efter Anders slutade jobbet åkte hela familjen till Sjöbotten. Tisdagmorgon åkte Anders till Umeå för utbildning inom jobbet och tisdagkväll åkte han till Lycksele för att jobba fackligt till fredagen. Då passade jag och barnen på att umgås med mormor och morfar och kompisar. 

Var längesedan vi var i Sjöbotten och de var så himla mysigt att träffas igen. Vi hann med att träffa flera kompisar vi inte träffat på länge, tyvärr dock inte alla. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Bus ute hos mormor och morfar.
(null)

(null)

(null)

(null)
Fick träffa denna guldgosse som är nyaste tillskottet i familjen Larsson. 
(null)

(null)
Vi var och badade med mormor och fick med oss gammelmormor Sonja hem. 
(null)

(null)
Nostalgi när Lilly ville spela ett spel som jag spelade när jag var liten.
(null)

(null)

(null)

(null)
Middag och pyssel med kära vänner på alla hjärtans dag!
(null)

(null)

(null)

(null)
Och enorm lycka när moster Johanna och Hennie kom och lekte med oss.
(null)
När Anders kom från arbetet på fredagen så blev jag utbjuden på sen alla hjärtas dag middag och bio. Så mysigt att bara vara han och jag lite. 

Lördagmorgon packade vi ihop och åkte förbi en kompis till Anders i Lycksele och deras tre barn. Så kul att leka av sig och dom bjöd på lunch. Väl hemma bjöd farmor och farfar på middag. 
(null)

(null)


En underbar vecka med massa kul men de är skönt att vara hemma igen. 



Vårkänslor

Oj vilken underbar dag de varit idag. -15 och strålande sol. Vi har ändrat lite rutiner med Hildas sömn nu och istället för tre sovstunder på dagen så sover hon nu två gånger per dag. Nu sover hon efter lunch typ vid 10.30 -11 och före middagen vid 16. Min lugna frukoststund är bort prutad då lillan kräver underhållning hela morgonen för att orka vara vaken till lunch men de ger mig och dom stora busarna tid att i lugn och ro gå ut och busa i snön. Är dålig på att få mig ut annars med alla tre så de är bra att de verkar funka bra. Speciellt sånna underbara dagar som idag. 

(null)

(null)
Att hämta ved är verkligen ett träningspass i sig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Solen värmde verkligen och de var så härligt så vi tog oss en glass. 
(null)
Innan vi gick in vaknade lillasyster och hann vara med en stund.
(null)

(null)


Femte februari

Idag fyller mannen i vårat liv år. Min bästavän, klippa och den bästa pappan våra barn någonsin hade kunnat få. Som vi älskar dig underbara Anders! 
Grattis på födelsedagen älskling!  
(null)

Idag kom vi oss äntligen ut i de härliga vädret. Sol och kring -20. Jättehärligt och smidigt när lillan sov i vagnen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mitt i

Yngsta damen är aldrig så lycklig som när hon får vara mitt i hennes storasyskons lek. Och vilken gåva att ha så underbara syskon som samsas och är så snälla. 
(null)
 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)         
Ikväll blev de duplo-bygge i köket. 
(null)

(null)

Imorgon fyller mannen i vårat liv år så de blir att förbereda för födelsedagsfika imorgon på dagen och kalasa till kvällen. 

Vissa dagar...

Vissa dagar är verkligen en utmaning både psykiskt och fysiskt och man funderar hur man ska överleva dagen tills pappan kommer hem men sen kommer också dom här dagarna när allt flyter på. Glada barn som leker fantastiskt fint ihop, en glad och nöjd lillasyster och energi på mamman att helgstäda och göra fint i huset. 

(null)

Idag ska Lilly och Vilhelm äta middag med farfar och ha fredagsmys, Lilly ska sova över och Vilhelm ska ha myssovning med pappa och barnen längtar. Jag å Anders ser framemot middag i lugn framför en film, får se om Hilda gillar den idén. 
(null)

(null)


RSS 2.0