31 Juli

Idag har vi ätit lunch och fika hos farmor och farfar.  Grabbarna grejar med ladbygge och vi har myst med farmor. Lilly har äntligen fått sitt sträck på väggen hos dom så nu är hon "riktigt" en Kolbengtsson.  Haha. 











Tjurigare unge får man leta efter, vägrar vila fast hon är jättetrött och jag skulle väldigt gärna vila lite.... Typiskt! 

Besök!

Vi har haft besök av Erika och David några dagar vilket har  varit väldigt kul och uppskattat av hela familjen.  Jag har fått spela sällskapsspel och surrat, Anders har fått hjälp ute med lite grejer och Lilly har fått massa uppmärksamhet och busat i mängder.  Kul, kul. Men det roliga kan inte vara för evigt och dom åkte hem idag. Nu ligger jag i sängen och ska passa på att vila medan Lilly sover.  Tidiga mornar och sena kvällar tär på den här gamla kroppen.  Hihi.









Stockholmsresa

Mycket har vi hunnit med sen lillan blev ett år.  Semestern sparkades igång och vi åkte söder över. Åkte förbi broder och sambon i Gävle där vi hann med både bad- och djurpark och en massa mys. Faster Anna och Bengt kom också på besök. 

Sen åkte vi till Anders mormor och morfar och var där några dagar med shopping.
På hemvägen åkte vi förbi Anders mamma och sovde en natt. 

Väldigt trevligt har vi haft det men nu är det skönt att vara hemma.  Tusen tack för presenter till både mig och Lilly. Allt uppskattas precis lika mycket!  










RSS 2.0