Piss väder!

Har inte mycket att skriva... Har varit ledig nu i fyra dagar och jobbat första dagen idag. Känns att man gått ner från 100% till 75%. Men i sommar blir det fullt upp så jag får passa på att njuta(?) nu. Njuta i detta väder? Hmm, nej tack. Fy vilket väder det är nu, kallt, ruskigt och regn/snö.. Vill åka tillbaka till Turkiet nuu! Har suttit och drömt mig iväg och kollat på resor. Tänk vad häftigt att vara miljonär och inte behöva jobba och kunna göra vad man vill när man vill!



Maj 28, 2012

Både jag och Anders har haft en underbar helg i Lycksele i goda vänners sällskap, crusing och lite dans!
Jag har aldrig varit med på crusing osv men jag kan säga att det var väldigt trevligt. Jag har inget direkt stort intresse för bilar men oj vad maffigt det var att åka Mustang! Anders var ganska lyrisk över att han fått köra kan jag säga. Detta är något jag hoppas vi får uppleva igen.


Mustang -66ht som Anders fick äran att köra.
 














Bilen Frippe körde.


Mustangen som Anders körde.




Insidan av Mustangen.

 
     


Jag har fått lära mig vad detta är...Blöjraggare!




Middags paus!

   


Min snygging! ♥


Fika paus vid Mårdseleforsen!


Jag hade sån tur så jag fick åka Mustang, jag blev nog lite kär. Vilken bil! ♥

 
Kimme som äger Mustangen och Jonas!


Blev lite korv grillning innan det bar av hemmåt. Sängen intogs vid 05.00.



Tack underbara NI för att vi fick vara med på era roliga upptåg!
                   ♥Tusen tack för helgen!♥



Idag är jag ledig och jag hade inte kunnat varit gladare för det! Kan säga att det saknas lite sömn. Stakars lilla Anders som var tvungen att he sig upp på jobbet i morse. Idag gör jag typ absolut ingenting! Imorgon är jag också ledig men då hoppas jag att jag ska få träffa Sandra om hon har tid för mig.
Hade!

Lullabye

Nikita var överlycklig över ett Mia kom och hälsade på idag för hon hade med sig sin lilla vovve så dom lekte en bara stund ute i det varma fina vädret. Sen blev det kaffe och en massa härligt surr och dessutom en min "roddtripp" runt sjön. Hel mysigt! Blev dess värre mindre gjort på mitt projekt husvagnen. Men vad gör väl det om hundra år? Nu har jag och Anders och jag försökt styra upp morgondagen och jag har lite panik...har inte packat nått. Men som sagt vi har husvagnen så jag kan ju snöra in lite allt möjligt och typ hela min garderob så det löser sig nog.









hade!


A funny story!

Jag tycker det är lite roligt att kolla statestiken på min blogg. Nu den senaste tiden har jag som mest haft 60 unika besökare. Man blir ju som så nyfiken på vilka som egntligen läser min blogg, och varför? haha. Jag tycker i alla fall det är kul att nån hittar hit, sen vet jag väl inte om ni får så mycket utbyte av min blogg men. Jag vill i alla fall säga Hej och välkomna. Sen vill jag hälsa speciellt till Anders underbara mormor Berit som jag vet läser ibland. (Jag har också fått höra att jag är dålig på att uppdatera. *hihi*) Men jag gör mitt bästa och försöker komma på något bra att skriva. Kan i alla fall medela att allt är bra med oss här uppe och Anders går just nu på högvarv. För i helgen ska vi åka till Lycksele med Erika och Frippe och Anders ska få köra raggar bil.
Denna skönhet


mustang-66 ht

Kan medela att han känner skräck blandad förtjusning. Jag är då väldigt nöjd för jag ska få åka på dans jag! Nä nu ska jag he mig ut och städa upp husvagnen, sen kommer Mia förbi på en kaffetår!

Hade gott!

"Do you think that our love can create miracles?"

Äntligen! Nu är sista uppgiften inskickad och jag är väldigt nöjd så det ska nog gå bra! Anders har hämtat hem husvagnen och imorgan ska jag städa upp den och "boa" lite. Jag är ingen riktig kampare men oj vad mysig det känns att få packa in och göra mysigt i husvagnen. Har hunnit prata med bästa Elin ikväll också, oj vad hon gör mig glad! *hihi* Imorgon är det jobb 14-21.15.


ego!


Maj 23, 2012

Igår fyllde min svärfar 50år. Jag tror och hoppas att han haft en toppen dag! Idag har jag jobbat 7-14 och just "nu" sitter jag och försöker skriva ihop den sista skoluppgiften. Jag och Anders har försökt planera sommaren, vad vi kommit fram till nu är att midsommar spenderas i Sjöbotten! Sen hoppas jag på att få några dagar ledig efter midsommarhelgen för då blir det till att mysa med bästa vännen Elin! ♥ Nä nu ska jag göra skolan klart så jag kan sluta tänka på det!!




*Att planera och ha drömmar kanske kan göra att man når sina mål fortare?*


Skönt!

Jag har lämnat in två uppgifter nu efter att jag kommit tillbaka efter resan och idag fick jag betygen på dom, jag kan säga att jag imponerar på mig själv! Så mormor nu kan du vara stolt över mig en stund! Känns i alla fall riktigt skönt! Imorgon bär det som sagt av till Storuman och där hoppas jag att jag inte blir så länge, för imorgon är det storkalas i Bjärkvattne! Till helgen vankas roligheter och bus. Får se vad det blir av det, kanske blir det våran första husvagnstripp. Det var ju trotts allt så Anders träffade sin svärfar för första gången. Anders köpte husvagnen av min pappa som köpt husvagnen av min mormor. Ja ni förstår att det är inte det nyaste men oo den är fin och perfekt för oss. Ja vad säger du mormor om att den ska ut på vägarna igen?!


Maj 21, 2012

Har inte mycket roligt att skriva om... Nu är det måndag och den nya veckan har startat. Igår jobbade jag en delad tur och hann därför också med att plugga. Nu är jag ifas igen och Anders sa "VA?! ligger du inte efter, jag tycker du ha varit så lat." haha, tack sa jag då. Idag jobbar jag 13- 21,30 så nu passar jag på att plugga lite sen blir det promenad med Nikita innan jobbet. Imorgon bär det av ner till Storuman för lite skola. Tror till och med att det är sista träffen innan sommaren så det är ju skönt! Har bara en uppgift kvar och den ska inte vara klar förän 27/5. Så det är som under kontroll. nä nu ska jag koka mig lite kaffe nu när jag gjort eld i spisen. Hade gött!


Saknar dig! Var så mysigt att vakna upp med dig vid min sida! "Fniss"

♥ the world has gone insane ♥

Amanda Jenssen - Greetings from space!

Greetings from space
I am lost without a trace
Without a face, number or name
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane

It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonight
Feels kind of hopeless
when there's no one around

So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go

Peel off my skin
I don't need anything
I've lost your ring
But, honey, It's just a thing
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain

The world has gone insane
It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around

So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when i said
I was happy
If you love me
please, let me go
So tell my guitar
I won't be coming home tonight
Feels kind of pointless
when there's no one around

Älskar denna låt och denna underbara kvinna!


Maj 17, 2012

Idag var det jobb 7-15. Möttes i personalrummet i morse av en glad Marie, "Men Sara nu börjar du ju se ut som vanligt." Snacka om ett slag i magen.....redan? Ska all färg försvinna redan? Ja i ansiktet osv men magen är fortfarande brun, så om ni hör talas om nått konstigt vårdbiträde i Tärnaområdet som går runt och visar magen så är det mej dom pratar om. När jag komme hem så var det (till ingen förvåning) strömavbrott, så köttet som låg och väntade som skulle upp på grillen, fick vänta tills imorgon. Det blev i stället snabbmat på Sibylla i Hemavan. Sen blev det kaffe och lite surr hos Sandra och Peter så Anders fick se huset också. Och jag fick mysa lite med mina prinsar! 


Nu blir det lite tv sen sängen. Jag och Ulla har bytt så jag jobbar förmiddag 7-13,30 imorgon istället för 15-21,30. Väldigt skönt med tanke på att jag älskar förmiddagar och hatar kvällar. Är kanske knäpp? Men imrogon blir det mys och gomiddag med lite vin kanske? För lördag är jag ledig, då ska vi fira Anders pappa som fyller år på tisdag. Sen så blir det jobb på söndag. Sen är det en ny vecka.  

Våren vs Utlandet!

Ja alltså det går inte komma från att det är verkligen vardagslyx när solen skiner och det är varmt och skönt ute...Men ändå så går det inte heller att komma från att åka utomlands till riktig värme, god mat och havet är riktig semester! Men det är väl just det, SEMESTER. Och det vet ju alla att vi inte har hur mycket som helst av. Men jag uppskattar våren och att solen vill lysa för det gör dagarna så mycket lättare och bättre. Har disskuterat med mina kära vänner just det att jag skulle aldrig klara av att bo i tex Turkiet, tänk att måste jobba och faktiskt leva i den värmen och nu när vi var där låg det kring 27 grader och nu är det ju inte högsäsong. Ja jag är glad att jag bor där jag bor, men ni vet alla hur det är med den där äkta känslan av semseter! haha.

Jobbade 7-13 idag sen blev det en promenad med den överspidade lilla vovven som bor i vårat hus. Våren är här och gamla råttbon och annat mummsigt har börjat tina fram. Sen så är det ju då dom här roliga fåglarna som sitter på gården och Nikita stutsar upp och ner från fönstret och är helt hysterisk. Det bästa för henne och för oss är när hon sitter i hundgården......om vi ska komma överens alltså.



Sandra vad tror du? Lever den eller är den död? (Jag har ingen aning...blev så glad att den stod upp.)
För er som undrar så ska det föreställa en rosenbuske som just tinat fram...




busig!



galen!

älskade knäppa stinalotta!

Det lilla fina blå huset!

Åkte som sagt till Sandra och Peter till deras nya hus som dom håller på att fixa inför en kommande flytt. Det var väldigt kul att se hur det ser ut. Ett väldigt gulligt blått hus nära "centrum". Riktigt nice! Fick ju träffa mina två små prinsar också! Fick mig lunch, kaffe och kaka också. Men det är klart då hjälpte jag ju faktiskt Sandra att tvätta lite av taket. Haha, ska bli så himla kul när dom får till det som dom vill ha det och flyttar in, Spännande!


Ossian!


Eli!


Sandra jobbar på!

 

I wonder wonder woondeeer!

Har pluggat en smula och gått en promenad med lill tjejen min. Men nu är det slut på pluggandet en stund igen för nu hörde Sandra av sig och sa att det är någon som längtar efter mig och som verkligen vill att jag ska komma. Åååå jag smälter, älskade ungar! Nä nu ska jag he mig iväg.


Hoppas ni får en bra dag!

Maj 14, 2012

Har varit ledig idag. Skulle plugga och vara duktig men det har inte hänt så mycket alls. Har tvättat upp alla kläder från resväskan och försökt komma tillbaka till sverige i tanken. Tur att det inte har snöat idag i alla fall. Men ett riktigt blåsväder har det varit. Har också fått mig ett väl behövligt långt samtal med bästa vännen Elin idag. Saknar henne i mängder och nu var det länge sen vi sågs. Ursch nä förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Till sommaren när hon pallrar sig hem från Trondheim och jag får lite ledig. Det är nått speciellt med en bästa vän...som bara bästa vänner känner och som bara dom förstår, håller ni inte med?
Aja, imorgon är jag ledig också och då måste det bli ändring på pluggandet. Sen hade jag tänkt mig åka förbi Hemavan och titta på när Sandra arbetar med huset. Spännand att få se hur det ser ut.  


älskade underbara fina du!!

Alanya!

Resan var helt underbar! Mycke god mat, goda drinkar, sol, sena kvällar och tidiga mornar! Men oo så tervligt vi haft! Alanya är helt klart som ett paradis, eller ja det kanske är just det med solsemester som gör att det känns som en sago värld. Som sagt god mat, drinkar, sol och bad och just det att göra precis som man vill. Äta när man vill och bara ligga och slappa och sola. Ja som sagt UNDERBART. Tänk då om man hade kunnat ta med mannen och hunden dessutom då hade allt varit toppen. Men även det bästa lider mot sitt slut och när jag väl fick mig hem till Tärnamo så var det strålande sol, Jiipie tänkte jag våren är här på allvar....Idag var det jobb och så även snö som vräkte ner.... Det är lite svårt att inte längta tillbaka då.. Ni kanske förstår vad jag menar när jag visar lite bilder.




















  
Lite maträtter som vi åt.. gudomligt!




Tack underbara älskade mamma för resan!


Hade!



Valborgs

Som sagt så jobbade jag igår. När jag kom hem så gjorde vi kladdkaka och bäddade ner oss i soffan framför brasan med en film. Idag börjar jag 11 och jobbar till 21,30. Sen är jag ledig framtills jag åker till SJöbotten på torsdageftermiddag. Så imorgon måste jag hinna med att plugga och packa! Det är nära nu..


RSS 2.0