Zoo Tour! osv 21/03-08

Jag kan lova att det var riktigt roligt! Men det var verkligen inte så illa som det låter eller ser ut.. om ni nu sett någon bild på mig från Zoo, som jag kan lova att jag skäms över, så var det inte för att jag var full utan för att jag alltid är allmänt ful. =) Hur som helst så gick det ju inte bäst för alla, men alla hade då kul och det är ju det som är huvud saken. =)

image217

image218

image221


image219

image220


Ja och i dag har vi då haft Påsk middag med familjen, ellans familj, farmor, mormor och Faster. =)
Det var myspys! =) Vi åt "påsktårta" =) Sen kan jag ju säga att Ellan är bäst i hela världen men jag tycker inte om att måsta lämna henne hela lovet! Men som tur är så vet hon att jag alltid finns här ändå. =)
Nu kommer lite bilder från kvällen. =]

image222

image224


image223

Åker till fjällen på söndag!
Hade bäst! Puss!


Anderstorp?

Ja.. nu sitter jag här i en datasal med hela Elins klass på Anders torp och lyssnar på  hallelujah och filosoferar lite. Den här låten får mig att tänka på gamla minnen.. och det känns helt sjukt att ha så många minne fast jag är så "ung." Jag börjar typ bli rädd att jag ska glömma alla bra och lite mindre bra minnen jag har, för det kommer att bli så många, många fler och vad händer om alla inte får plats? Det tycker jag är en skrämmande tanke-. =/  Hur som helst så tänker jag på Oskar när jag hör den här låten.. Han är ganska så underbar! =) Jag har haft ganska dystra inlägg på senare tiden och det tycker jag personligen är ganska tråkigt, men jag vet inte det är som bara typ en sån period nu? Jag vet inte.. Aja.. det blir i alla fall Zoo i kväll men tjejerna! :) Kommer nog att bli skit kul tror jag. =) Party, Party! =]

image215


life is so unfair!

            Veckan!
Osdag:
Tvätta, grejsa på och Chilla
Torsdag: Skola, Zedig Och ZOO!
Längtar, kommer att bli kul brudar. Party! =)
Fredag: Packa.... osv
Lördag: Åker till Jörn
Söndag: Bär det av till fjällen med älsklingen en vecka! =)


___________________________________________________________________________________________

Känner mig så grymt förvirrad och det är dagar som dom här man önskar att man inte hade några kännslor alls! Känner mig så himla hjälplös och jag vill verkligen försöka hjälpa alla! Men tänk så enkelt allt hade varit om man inte hade kännt nått alls... Jag är en människa som försöker hjälpa människor så gott jag kan, men i bland önskar jag att jag kunde bara få hjälpa och slippa känna allt det jobbiga.. Det finns inget att göra åt att jag alltid lider med människor, ibland känns det nästan som att jag mår sämre än den personen det handlar om.. Hoppas bara att det är en bra sak, att känna som jag gör? Jag tror inte att folk alla gånger förstår hur medlidande jag är? Jag tror att många bara tycker att jag ska sluta spela över. Jag är en väldigt "mammig" person och jag kan tänka mig att det kan vara väldigt på frestande, men jag känner att det inte finns mycket jag kan göra åt saken, för hur mycket ibland jag än försöker sluta så går det inte.

image214
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  
jag vill inte välja sida! jag vägrar!
snälla, dra inte mig i mellan!


Tärna!

Här kommer lite bilder från resan till Tärnaby!

image197
Elin wiklund! PUSS!
image198
Brudarna uppe på fjället!
image199
Lycka!

image200
hihihi (A)

image201
Elin, jag och jensan

image202
Hur kan man INTE älska henne?

image203
Dans med "Partydavid!"

image204
Jag och mackan!

image205
Hahah hon är galen! lillellan! :*

image206
Hahahah Allting spååårar! Party David! =)

image208
Puss på sig sötnos!

image209
Hahah, jag hade då asss roligt den kvällen! haha fattar inte att dom andra inte tyckte att det var lika kul?

image210
Elin och markus!

image211
Skåål! Fjortizz dricka. eller?

image212
Elin, jensan och fanny solar. =)

image213
Folk som väntar på käk. =)



Tack så himla mycket alla som var med! Var hur kul som helst!
Ser fram emot nästa år! =D




Only humans!

Jag måste verkligen sluta komma med dåliga ursäkter för att jag typ..hmm... aldrig? skriver här.. men men.
Hur som helst så händer det mycket nu för tiden, kanske inte många aktiviteter men mycket som snurrar uppe i toppen, vilket har gjort att det inte blir mycket sömn på nätterna.. Väldigt onödigt, för mycket av det som snurrar är faktiskt bra saker också. =) Men jag är då verkligen en människa som bryr sig på TOK för mycket.. Men det finns inte mycket att göra åt det, har försökt men det går tyvärr inte, för dom som skulle önska att jag skulle sluta bry mig? Aja i går var en tung dag, saknade Elias jätte mycket, iof så gör jag det nu också men.. Ni som har pojk/flickvän på avstånd vet vad jag menar. Men man får väl lära sig att leva med det och för hoppningsvis så kommer han hem och börjar jobba här igen.


Förövrigt så lire halv chilldag i dag, för vi började halv 9 i dag och slutar fem i 12 men jag måste stanna i stan för vi har typ "kurs" med specidrotten i dag och det börjar klockan 3 och slutar vid 5 men då ska jag och fixa min fot och typ knaka min rygg kvart i 5 så jag ska gå tidigare, sen så blire Open Jam i kväll.. Bara för Mickes skull! (A) haha.

Prov i morgon i Islänska sagor, kanske kan gå bra om jag hinner plugga? Sen äre prov i musik på fredag.. det kommer att gå åt pipsvängen med det! men men, smällar man får ta eller?







Nobody said this was easy right?
After all we're only human,
always fighting what we're feeling,
hurt instead of healing,
is there any other reason
why we stay instead of leavin?

RSS 2.0