oth! 28/11-07

image88

At the moment there are six billion, four hundred seventy
million, eight hundred eighteen thousend six hundred
seventy one people in the world.

Some are running sceard...  Some are coming home...
Some tell lies to make it through the day...
Others are just not facing the truth...
Some are evil men, at war whith good...  
And some are good struggling with evil...

Six billion people in the world... Six billion souls
..And some times? All you need is ONE!


Onsdag! 28/11-07

Idag är det onsdag och i morse när jag vaknade var det -12. Jag ska absolut inte klaga på kylan för med kylan så kommer isen på sjön och så småning om så kommer snön som man ska leva på hela vintern. nog för att vi har fått mycket snö redan men det skulle inte vara fel med ÄNNU mer så att man kan ta fram skotern. Men jag blir tokig att det är så långt bort innan kursen kommer att vara för att ta skoterkortet. Men jag har ju kört gansak många år utan kort så det borde ju gå bra nån månad till. Hur som helst så var det en slapp dag på skolan. Slutade 12, tog en buss hem kvart över 12  sen så har jag bara varit hemma och slappat osv. Men jag har små frusit hela dagen och dte är inte skönt, så nu sitter jag här insvept i mitt stora täcke för att hålla värmen. Men jag överlever nog ändå.


 

image80  

image81  




_________________________________________________________________________


                        
image87
                 
                    Elias Norström!     
                         
Idag är det den 28/11 och det betyder att jag och min underbara sötnos till
pojkvän har varit tillsammans i en månad. jag är så himla kär i den lille pojken
att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Han är så grymt underbar! 




Tjiing!

Måndag! 26/11-07

Idag var nog den skönaste måndagen som har varit på väldigt länge.  Trotts att Elias lämnade mej som alla andra måndagar! Men hur som helst så var vi lediga i dag, så dagen började med att jag typ sov till 11:30 konstigt för att vara jag nu för tiden men ändå på nått sätt förståligt, la mej typ inte förän 2:00 igår. I alla fall så steg jag upp och käkade lite lunch sen så bestämde jag och min mor för att åka till stan för att julhandla lite. Jag köpte julklapp åt min äldre broder och sen så hittade jag lite grejjor som jag ska köpa till bubben sen oxå.  Sen så köpte vi nytt julpynt till mitt rum och efter som att min mor älskar mig så betalde hon. (A) Och självklart så bjöd hon på fika oxå. väldigt gott, så då satt vi där och fikade och pratade en massa sen blev det ett skov innan vi åkte hem oxå. hihi jag älskar min mamma. =) Sen när vi då tillslut fick oss hem så då var jag så duktig att jag städade mitt rum, (dammtorkade till och med) =P och började Julpynta. (A) Egentligen är det kanske lite tidigt, men jag kunde inte låta bli nu när jag köpt nya grejjer osv. =] Jag vet att ni är avudsjuka! Nä nu ska jag städa klart sen ringa till bubben!


image66


                  


image65






Tjiing!

Elias Norström! 26/11-07

"A feeling like this."
Ja, jag tror alla skulle göra vad som hälst för att få uppleva en känsla som den här! För just den här stunden sitter jag här hemma vid datorn och tänker på den personen som får mej att le av bara tanken på att han är min. Och det känns som om ingenting skulle kunna bli bättre än vad det är nu. Elias du gör mej så enormt lycklig och hur mycket jag än försöker så kommer jag nog aldrig att kunna förklara för dig hur mycket jag egentligen älskar dig! Jag är verkligen ingen speciell person, för jag är ju bara jag men när jag är i din närhet så känner jag mig speciell. Jag vet inte hur du gör det eller vad du gör men en sak är då säker och det är att du har gjort mej till den lyckligaste personen i hela världen. Och det är bara för att jag har just DIG! 
Vi har snart tillbringat en månad tillsammans och jag kan lova dig att det har varit den bästa tiden i mitt liv!


Some people wait a lifetime
for a moment like this!

image62

You're not alone, together we stand

I'll be by your side, you know I'll take your hand

When it gets cold, and it feels like the end

There's no place to go, you know I won't give in

Hear me when I say I believe

Nothing's gonna change destiny

Whatever's meant to be will work out perfectly

Cause you know I'm here for you, and I always will be!



You make me smile baby!

 I can't believe its happening to me.
I'll wrap you in my arms and I won't let go!



Puss!


Helgen! 25/11-07

Fredag:
Sista dagen på APU:n och det söög ganska hårt för jag vill vara där  MYCKET längre! Sen så komme Elias och hämtade mej och vi åkte hem till hans lägenhet och slappade och myste hela kvällen. Sen så såg vi Idol, Och jag måste säga att jag var GRYMT imponerad av Mari men att Daniel fick åka hem det är ju SKAANDAL! åå jag blir så arg. Varför åker aldrig Andreas ut? Han blir ju bara dygare och drygare!

Killen är gryym!
image51

Marie kommer att ta hem hela skiten!




Lördag:
Då var jag första på stan med min UnderbaraBästavän Elin så nu har jag handlat Julklappar åt en av mina bröder och min syster. så nu är det bara sex julklappar var att köpa och tre av dom vet jag vad jag ska köpa till men resten har jag inte kommit på något riktigt roligt än. Men det kommer nog. =) Sen så på kvällen så då blev det fin middag och mys hela kvällen med Elias och vi såg bland annat Surf´s up. Faktiskt en riktigt rolig film. =)

image53

          


 

image57
Den här bilden är helt klart sköönast! Den är så Klockren! Älskar Kycklingen!



Söndag:
Fick besök av Elias föräldrar som hjälpte oss att ta fram julpynt osv sen så när dom åkte hem så då JulPyntade vi i elias lägenhet och det blev jätte fint. Och vi klädde till och med granen! Men jag vill ha Julafton nu! Sen så har jag varit och tränat och nu sitter jag här och nördar och tycker att elias ska komma hit och vara med mig!

image58
Ps. Inte Elias gran!

     



 

Tjiiing!







 











Sverige till EM! 21/11-07

Det sak bli härligt att se sverige kämpa i EM!
image44

Stjärnan!
Allbäck

image45


Helgen! 19/11-07

Den här helgen har varit helt UNDERBAR! Har som sagt varit i Jörn hela helgen och umgåtts med elias familj, kört skoter osv. =) Och nästa helg kommer nog också att bli helt underbar, för då ska jag tillbringa en helg till med elias och bara mysa för sen åker han till Storuman och sen till Karlshammar och ska vara där från 30/11 - 5/12. 
Men här är lite bilder i alla fall! =)

image33
Helt underbart! 


                    

image37


                     

image40



image43

Tjiing!


Jörn! 18/11-07

Hela min helg ska jag spendera med min underbara Elias i jörn och som ni kanske läste på mitt förra blogg inlägg så var vi för bi hos Erica och grattade henne sen åkte vi till jörn och vi hara bara slappat men i går kväll var vi förbi hos nisse en stund oxå. Ja och i morgon/ida så ska vi nog oxå bara slappa sen bär det av hem på kvällen nån gång.. Hahah jag känner att det verkligen blev ett jätte roligt blogg inlägg nu, men jag kan inte säga annat än, Elias, Jag älskar dig och nu ska vi sova. Godnatt!

Tjiiing!

Bästa vännen! 15/11-07

Ja, det var väl behövt! Även om vi typ bara såg lite PB och hockey och pratade lite så är det så himla skönt att vara i din närhet! Du är verkligen min bästa vän Elin Wiklund! 
Jag älskar dig så himla mycket och jag vill att du ska veta att
jag alltid kommer att finnas vid din sida och jag är alltid bara ett samtal bort!

Men nu över till nått mer  som var lite roligt, ELIAS (Elins lillebror) Han är ju typ sötast i hela världen? 
Elias hade en bok på sitt rum "Sanna historier om ANDRA VÄRLDSKRIGET". Vi frågade om han hade läst den. Och då sa han att han läst den förr men vi hittade ett kort typ i mitten av boken och frågade varför han inte läst den klart. och då svarade han att han inte läste den nu för han hade redan läst ut den, och ja han är 12år! haha helt oslagbart! Han kommer att bli stor! =) image32

Men nu sitter jag här hemma vid min dator och har väldig huvudvärk! ska gå och sova börjar 7:30 i morn. Men jag kommer typ inte att kunna somna, längtar så himla mycket tills i morn! Men nu ska  jag gå och sova och ringa till den personen som rår för att jag längtar tills imorn! Så Puss på han och till er andra. Godnatt!

Tjiing!


Fy på mig! 15/11-07


Hahah ja, nu måste jag tydligen ta tag i bloggen igen , för nu har jag fått skäll av elin. Men det är som så svårt att veta vad man ska skriva.. sen när jag är så mycket apa NÖRD så skriver jag ju typ allt där.. men ja, ja jag ska bli bättre på det här! Jag kan ju börja att säga att min APU är grymt rolig.. Min lärare skulle ha kommit och hälsat på i dag men hon trodde att jag skulle vara på ett annat ställe så nu har inte hon nån fler tid att komma hit så det blir inget av det besöket, och det känns ju ganska surt. Hade som sett framimot det, vet inte riktigt varför men.. :( aja, det är sånt som händer. Hur som helst så har den här veckan gått så grymt fort att jag vet inte ens vad som typ hänt.. Men det känns ändå bra för i dag kommer sötnosen hem, MEN då är det bara ett litet problem, jag får ändå inte träffa han föränn på fredag. Men det är ju så att den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge? 
Se så himla mycket framimot helgen!


Fredag:
APU slutar 15:30, Sen är Elias hos mej när jag kommer hem,
Sen 18:00 så åker jag och elias till erica och säger Grattis och ger henne presenter sen så drar vi till jörn!
Och där ska vi vara hela helgen!
Ska bli så himla skönt att bara få vara!

__________________________________________________________________________________________

Nu när jag sitter här på min rast så kom jag på att jag har bestämt mej för att pyssla med några av barnen, så vi ska julpyssla lite nästa vecka, men asså det är grymt så mycket JULkänsla jag har! Jag vill börja julpynta NU! Jag vill göra Pepparkakshus! Snart är det jul!

image26   
Men min personliga favorit är ändå denhär!
image27



Aja, nu ska jag söka lite mer på internett efter pyssel men hare hoj!



Tjiiing!



eller ska jag säga "God Jul" 


    


Bästa vännen! 7/11-07

Elin alexandra maria Wiklund!
image22    

           Älskar dig!           

Sömnig! 5/11-07

image13

Jag komme hem från dagiset där vid 14:45, Pratade lite med ossie sen gick jag upp och la mej. Sovde till typ kanske 17:30? nått sånt, gick ner och käkade och gick upp och la mej igen. Sovde till 19:30. Hahah och nu sitter jag bara här och är jätte trött frtfarande, och elias tror att jag inte kommer att kunna sova sen? :O haha men jag är inte orolig, jag är ju trött än så länge i allafall! :P Haha jasi, SItter och väntar på att Elias ska ringa igen.. hmm.. lär väl ta ett tag.. men men , den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge! :D


                              




Tjiiing!

APU! 5/11-07

Ja nu sitter jag här på min lunchrast och funderar över livet, haha ne kanske inte riktigt så "djupa" tankar, jag sitter och halvsover och saknar Elias som vanligt. Men jag överlever nog.  APU:n är skit rolig som jag viste att den skulle vara, nog för att det ändå bara är första dagen, men ändå. haha. Slutar i alla fall 14:30  i dag, inte så lång dag så det känns ganska skönt att åka hem och ladda batterierna bättre tills i morgon. Satt och små funderade på vad jag skulle hitta på till helgen men då slog tanken mej att jag sak jobba i helgen! åå Jag pallar inte. jag är för lat och det är bara FÖR mycket grejjer som händer runt om kring! åå... ne ska bli skönt som sagt att åka hem och sova sen. aja nu ska jag snart börja om igen.


image11
                     








Tjiing!
 

Saknar Valparna! 4/11-07

Saknaden av dom små krabaterna är ganska stor nu när jag tittar på alla gamla bilder!
image5
Dom är underbart söta!
     

tjiing!

Hejdå!4/11-07

Nu ska Lars, David och Astrid åka vidare till några andra släktingar sen bär det av hem till stockholm igen i kväll. Kommer att sakna lilltjompan!
 
Men men, ska ju vara och ha min APU i tre veckor på dagis så jag lär nog vara ganska nöjd när jag har varit där med alla små barn! Just nu så sitter jag bara här på mitt rum och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka och träna sen komma hem till bubben när han kommer hit! Saknar dig elias! komhem! Aja, nu ska jag försöka skaffa mej ett liv!

Ps. Snööö! <3 image10



Tjiing!


Hejsan hoppsan! 4/11-07

Jassi, nu ska tydligen jag också börja med det här? Jag är inte säker på att jag kommer att lyckas så bra att skriva roliga saker men jag kan ju alltid försöka! Önska mej LYCKA TILL! (Kan behövas!)

Helgen! PUSS på den!
image3  

Du gör mej lycklig!
Puss på dig!





 


RSS 2.0