"Born to be wild" 29/6 -08

Ja, Alltså jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Har ju varit dålig på att upptadera men jag kan börja med att säga att hmm, MIDSOMMAR var hur kul som helst! Det var fan den bästa midsommar genomtiderna! Skönt folk, Musik, Kubb, MidsommarStällning! Och lite alkohol!










Helgen då?!
Jo den har varit helt jävla underbar! Började med förfest med bröderna och girlsen, sen så komme Syster hem från Island nu förgått riktigt Nice! Sen så var det så att mina föräldrar komme hem efter att dom varit borta i två veckor och jag lovar dig att jag har saknat dom! Hur som helst så blev vi sen Inskjutsade till Stadsfesten, hamnade först typ ute på Anderstorp nån stans på en fest så där vid halv 12 drog vi oss till Stadsfesten, träffade folk osv osv. Riktigt nice!

Lördag var det inte tänkt att vi skulle in, Vi tänkte hänga ute vid karusellerna Men efter som att jag var med världens charmigaste tjejer Elin, Jenilla och fanny så Flörtade vi till oss ett vuxenband sen så fixade vi in oss på området! Sen bar det av för mig in i Balzactältet och träffade mina Syskon och en massa folk! Jag komme mej in två gånger och dom kollad aldrig legg! Fyfan vad STOLT jag är, hahah Och det var hur kul som helst där inne.. Och självklart så såg vi när KRUTOV spelade! Fyyfan vad bra dom är! Jag kan ju säga det nu att Magnus är min släkting och jag har också tagit sånglektioner hos han! Världens bästa är han i alla fall! I mellan en spelning så pratade jag med han och berättade för han att min syster Fyller 24 idag, alltså efter 12 slaget igår. Så han tog upp henna på scenen och vi sjöng för henne och hon och magnus sjöng för oss, lite roligt var det för hon kunde inte riktigt texten på låten haha men hon var bäst ändå. SÅ grattis på henne! Johanna Wiklund!






Söndag, Ja Nu sitter jag här och vilar mig lite, Har varit ute idag och Solat och spelat kubb och fotboll med mina syskon men jag har match i kväll och jag vill orka med det och inte ha huvudvär så. Efter matchen så vet jag inte riktigt vad som händer, beroende på vad jag och ellan hittar på, men något blir det. Sen så är det snacka om att i alla fall jag och ellan kanske drar till umeå några dagar i veckan. Jag hoppas på det men vi får se hur det blir, det skulle i alla fall vara riktigt nice. =D

"I don´t understand"

"If people say that we share the same eyes, then why can´t you see what I see. And I´m sorry if it hit you by surpise, but I don´t think that you ever tought much of me."




Im sorry that I can´t be what you wanted me to be!


"we all need some place we can hide inside"

Fy fan vad jag hatar när människor förändras! Det är verkligen tråkigt att det måste vara så.
Hur som helst så är jag ledig nu hela veckan och det känns riktigt sköönt men egentligen så ger det inte ett skit! Dåligt väder, typ alla andra jobbar så man gå bara och slösar bort sin tid och man inser hur ensam man är.

Stan i dag med Ellan och Fanny, riktigt nice Köpte några tröjjor och skor. =] Sen vara träning i regnet, svårtaggat och lite folk men men.  Sitter just nu och klurar på vad jag ska hitta på i morgon, men det blir nog till att göra bort ett välbetalt städjobb hos gannen antar jag, efter som att Elin är så tragiskt och har tagit på sig massa extra jobb så hon lämnar mig.
Börjar sen också tagga Stadsfesten på Fredagen, kommer nog att bli nice. =)

Nä nu ska jag försöka sova..

Även om jag känner att jag är irriterad! ååååååå fyyyy vad jag är less!






*******************************************************************************************************
"What would you say, If I tell you that my life´s not perfect "

"Here I am, This is me"

http://www.youtube.com/watch?v=LKPh2cvgKMs



La familia!

Ja nu drar mina bröder ner mig för att dte är full städning i huset och ute på gården, Blir storfest med bröderna då. Är lite roligt att lyssan på dom för dom taggar typ sönder sen när man frågar "Vilka har ni bjudit då?" "hmm. ja asså, hmm jag vet inte riktigt" Jasi det kommer nog att bli kul! Det är ju faktsikt så att jag har världens bästa syskon, det är ingen som kan ändra på! Kommer nog att bli en KANON HELG! Puss på er alla..

SKa skriav mer sen.. Men nus ka jag STÄDA! =D





Puss!

"FOTBOLL, FOTBOLL, FOTBOLL!!"

Klockan ringde 05:30 i morse och jag kan lova dig att i dag var det tungt! Övade sånger med erica och broder sen så komme Ellan föbi igår kväll så det blev sent. =( Eller ja, haha sent för mig i alla fall. Idag så har jag inga planer för dagen, kommer säkert bara sitta inne och tråka! Jag hatar att vara ensam! Har ingen lust att gå ut och göra nått, men jag måste väl he mig ut med hunden i alla fall. Därimot så har jag match ikväll vilket betyder, Inge jobb. Men jag är faktiskt riktigt peppad redan! Vi möter Rönnskär och jag hoppas verkligen att becka ska spela. (A) Aja får se hur det går. =)



Nu ska jag i alla fall gå ner och söka åt mig nån mat. Föresten så har mammi och pappi varit borta i 6 dagar nu och jag saknar dom, för jag skulle vilaj ha nån vettig mat. =] Jag veeet jag är den där jätte bortskämmda lilla snorungen, men det är bara det att man är inte sugen på att ställa sig och laga mat två gånger per dag speciellt inte när man är ensam.



tjiing!

jaggerupp!
Försökteiallafall


"A cold and it´s a broken hallelujah"

Allt sårar!

Allt gör bara så grymt ont!



Orkar inge mer!



Känner mig så himla ensam!

"Du har då aldrig trott på tårar" 8/6 -08

Nu har mamma och pappa varit borta i fem dagar och samtidigt som det är skönt så känns det tomt. Men det är tur att jag har ossie osv. Helgen har då varit kanon i alla fall. Var ju då med Andreas i fredags vilket var riktigt nice! Jag säger bara det, Glass i bergsbyn! <3
++Plussss++


Sen så lördag vare match mot Ljusvattnet som vi tyvärr förlorade mot med 4-1 men jag är ändå hyffsat nöjd, tycker att vi gjorde en ganska bra match och dom är ju trotts allt faktiskt serieledare i våran serie så. Men hur som helst så bar det av till stan för att träffa Jenny fu och Becka vilket var riktigt mysigt för jag har inte träffat dom på länge. Sen så sovde jag hos jenny så jag och hon låg och snackade en massa och mös i henne säng. =]

++Plussssss++


Fick mig hem där vid halv 4 för att skynda mig ut med Ossie som var övervänt. Städade lite, sen så kom Ellan och Erik. Vi myste och såg film hela kvällen tills dom for hem och jag typ däckade i min säng.



Hurtig som jag självklart är så var det ju bara att he sig upp när plikten kallade igen i morse. Allt jag kan säga är att jag tackar för att man tjänar lite i alla fall. (A)
Nu sitter jag här och kollar igenom dom 10 låtar som jag och Erica ska sjunga på Midsommar 12:30 i bureå hembygdspark. Det kan bli lite små spännande efter som att jag inte vet riktigt om jag kan alla låtar men. Haha
Det som kommer att bjudas på är lite blandat av bla:
  • Ted Gärdestad
  • Gyllenetider
  • Bob Marley
Osv, osv.

Jag är då skit trött. Borde egentligen ringa ellan och ludde och typ gå ut på en prommis med ossie men jag vet typ inte om jag orkar.. Ring och skäll på mig! Jag kan inte bara sova bort alla saker jag måste göra!! åå jag är LAT!
Snart jobb igen i alla fall bara hmm 3 timmar och 40 min kvar.


*******************************************************************************************************************************************************************************************************


"Du har då aldrig trott på tårar,
Det passar inte för en karl
Om man är över femton vårar
Finns inga känslor kvar.

Kan du förstå två våta kinder,
De torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist en vän 

Du tror du vet hur allt ska vara,
Du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara, hur jag känner mig."






Har ska du få se!

Jag har snott frågorna från Theas blogg. (A)


1. Du för omkring ett år sedan

2. Du och en bästa vän



3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig visat



6. En dag som du minns



7. En konstig bild



8. En bild som väcker känslor



9. En plats du saknar



10. Någon du litar på



11. Någon du saknar



12. Någon du älskar

 

13. Någon som betyder mycket



14. Någon du tycker är snäll



15. Något du vill ha



16. Något som får dig att le



17. Något som är viktigt för dig



18. Dig själv nyligen




19. Dig själv för längesen


 

************************************************************************************

Match mot Ljusvattnet i dag! Börjar faktiskt peppa nu.=D Hahah, Sen blire stan i kväll men jenny och rebecka!! jag saknar dom så det kommer nog att bli jätte skoj! =D.   Sen får vi ju inte glöma bort!

Världens bästa Robert "rattmuffen"Lundström fyller 17 år i dag! Grattis till han! =D


 Nä nu måste jag skyyynda mig att packa puss på er!

 


Tisadg! 10 Juni 08

Om man tittar ut genom fönstret blir man så grymt deprimerad! Vad fan är det här för nått väder? Jag borde kanske vara nöjd, jag jobbar hela veckan men ändå så vill jag ändå ha sommar väder! Det ska ju vara sommar nu! Det är ju hur kallt som helst! Och i dag är jag neggativ så passa dig noga!

Idag är det en månad exakt tills jag fyller år! Det är bara att börja ladda.. men vänta, vad var det jag fyllde nu igen, JUSTE 17 den mest värdelösa ålder som finns i hela universum! åååå, jag vill också ta Studenten och kunna gå ut på krogen osv osv osv. =( Men det kommer väl det med?

Mammi och pappi åker bort nu på torsdag och dom blir borta typ två veckor! Ruggit skönt att slippa dom! (A)
Även fast att jag älskar dom så är det ändå riktigt sköönt att bara få vara och göra som man vill. =D
Men jag längtar ändå tills dom kommer hem för då kommer hela familjen att vara hemma och syster flyttar hem nu, ska bli riktigt kul. =)



Jobbar som sagt nu hela veckan så det blir inte mycket gjort på dagarna, vill helst bara sova hela tiden! Ser framimot helgen, Blir nog till att åka till Wargen på fredag sen prty med tjejerna (kanske) lördag och sen så blire Erik på söndag.SÅ min helg kommer att bestå av VÄNNER hela helgen! Och sen så får jag inte glömma, Match på lördag mot Ljusvattnet! Taggar som fan bara jag får sova! =]


Nä nu ska jag gå och äta nått sen lägga mig en stund innan det blir jobb igen!


Puss puss!


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



"Om jag säger att jag vill att allt ska vara som det en gång var för att jag saknar det?
Kan du då förklara för mig vad det är jag saknar och vad det egentligen är jag vill?"



Torsdag. 7/6 -08

Torsdag var det Studenten för väldigt många ungdomar här i skellefteå och värden runt. Jag kan ju bara säga det att jag längtar hur mycket som helst tills jag själv ska ta Studenten.

Men dagen började i alla fall med att vi åkte till kyrkan och såg när broder fick Stipendium osv och sen så åkte släkten hem till oss för att trycka lite smörgostårta, silltårta, Plättårta och vanlig goo tårta. Riktigt gott var det. =)
18:00 Bar det av till stan för att träffa tjejerna och umgås i en lägenhet, vilket var riktigt NICE. Där vid 22:30 så bestämde vi oss för att dra oss ner mot stan och där träffade jag en klasskompis som nyss har blivit pappa som jag var med och dom andra drog vidare till Nordanå, Kvällen slutade lyckligt i alla fall och mer behöver jag inte säga. För vi ska inte gå in på detaljer för då är de någon som bara kommer att bli mobbad! "Det bränns på fötterna?" Hmm undra varför? =)

Studenten


Party med brudarna!









Idag har jag match kl 15:00 på Tallbacka, vi möter Byske, kan bli riktigt roligt. Sen bär det av till Ursviken med Ellan för att hjälpa mamma att servera, diska osv på en fest. Det blir nog bra det. =)

Puss, Puss!

Skolavslutning!

Ja nu har man då haft Sommarlov i en dag, eller ja två. Riktigt sköönt, men man har inte fattat det än. Men det blir nog bättre. =)

Tisdag:
Skolavslutnig i kyrkan med alla balder 1:or. Jag sjöng också, är faktiskt ganska nöjd men jag vet inte vad just DU skulle ha tyckt men kanske hade du tyckt om det? Hur som helst så är det gjort nu i alla fall.
Sen så for jag och några ur min klass och köpte ficka och for till Kyrkoholmen och bara myste där osv. Sen bar det av hemmåt efter lite små stopp på vägen. Komme hem, käkade, bytte kläder sen taggade vi stan igen för balen. Var och fotade broder som gick med en kompis. Riktigt fina vara dom bägge två! (bilder kommer sen) Sen åkte jag ner och träffade klassen på Kyrkoholmen, chillade där hela kvällen och träffade mycket folk, nyktra som Onyktra! Själv så var jag väldigt smart, Komme mig inte hem föränns klockan typ nästan var 2 sen så skulle jag upp och jobba i morse. Men efter som att jag ändå är ganska morgon pigg så gick det faktiskt bra. =P

Balen!
Jonas och Lina






Men nu orkar jag inte skriva mer! Ska skynda mig att sova nu!
Kommer att bli en låååååång dag i morgon. =)

  • Kyrkan.
  • Student middag.
  • Klä om sig.
  • Staden.
  • Party.
  • Träffa massa folk!

Puss på dig!

Tråkigt! 1/6 -08

image302


Någon:
Som förstår dig: Elin Wiklund
Som du saknar:
Det var en bra fråga.
Som du längtar efter:
Det är en hemlis
Som du hatar: Hata är ett väldigt starkt ord!


Vem:
Kramade dig senast: Min mamma, tror jag.
Pussade dig senast: hemlis..
Var hos dig senast: Ellan
Var du hemma hos senast: Hos ellan
Ringde dig senast: Helena
Ringde du senast: Ellan


Jag:
Är singel: japp, sökande. ;)
Saknar någon just nu: Sommar lov!
Är rädd för att bli övergiven: Klart att rädslan finns där i bland.
Svär ofta: Nja, det kan jag väl inte påstå.
Sjunger i duschen: Ja =]
Är en morgonpigg person: Ja det är jag nog.
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Haha, vilken fråga.
Är kär i kärleken: Helt klart. Jag är Såld!
Skrattar åt mina egna skämt: Hahah ibland, tragiskt nog.
Vill ha barn: Ja, gärna nu om det hade varit så enkelt.

Har du:
Piercingar:
ja, öronen
Syskon: 3 större syskon, En syster och två bröder
Pojk/flickvän: Nix
Jobb: Jodå.
För många vänner: Kan det verkligen bli för många?
Rymt hemifrån:
Nej.
Färgat håret: jo.
Bra självförtroende: Nja, det har jag nog inte.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
Varit kär: Ja.
Gjort något olagligt: Jag gör aldrig något dumt! (A)
Somnat i skolan: Nej det har jag nog inte lyckats med.
Brutit ett ben: Nej
Tappat bort mig i min hemstad: Kanske? =]
Sett en fallande stjärna och önskat: Absolut!
Varit otrogen: Aldrig!
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Det har jag nog gjort.
Smugit ut utan lov: Nja, jag tror aldrig jag har behövt smyga ut.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja det har jag gjort.
En hemlighet som ingen vet: Den förblir hemlig!
Varit på en blind date: Nej
Sovit en hel dag: Nja, inte en hel dag.
Somnat gråtandes: Ja.

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln:
Ja det har jag gjort?
Ha ångest: Det har jag haft många gånger.
Drömma mardrömmar: Ibland händer det.
Klä dig i svart: Förr sa alla alltid att jag bara klädde mig i svart, jag tror dte har blivit lite annars nu.
Hata folk: Nej det kan jag noginte säga att jag gör. Men hatar folk massor.
Lita på folk: Jag har nog ganska svårt att lita på folk.

Sista personen som:
Sov i din säng:
Jag och elias måste det nog varit.
Fick dig att gråta: Elias.
Du delade en dricka med: Ellan w!
Skrek på dig: Bra fråga. Folk brukar inte skrika på mig.
Du fick sms från: Erica.


 


 

 


RSS 2.0