Tjugonionde januari

Ingen vidare energi idag, varit vaken sen fyra i morse med Stellan pluss haft en surrande Vilhelm i sängen inatt. Hade hoppats på en energifylld dag nu när de trotts allt blir helg... Men vi får helt enkelt hoppas på bättre sömn inatt. Lägger in lite bilder på guldklimparna och ignorerar det faktum att vi inte gjort så mycket annat än att tjafsa idag... Kan de bero på att mor är alldeles för trött? Aja hoppas ni får en underbar helg.








Tänder

Lillebror har haft några kämpig nätter med dålig sömn och mycket on och nu skymtas två tänder i överkäken. Tand tre och fyra men inatt har han sovit rätt så bra så tack och lov verkar det värsta vara över för den här gången.

Vi försöker nu också att träna på välling drickandet men de går sisådär... 

Annars rullar vardagen på Lilly är på skola och Hilda å Vilhelm var på förskolan igår. Hämtade lite tidigare så dom inte skulle vara så himla trötta och de var inte alls populärt. 



Hilda är fortsatt utan blöja och de går hur bra som helst, väldigt skönt att endast ha en blöjrumpa att ta hand om. 


Uppdatering

* Nu mera ligger inte Stellan bara som en säl och snurrar runt på magen utan tar sig även bakåt.... Men då endast bakåt.

* Han sitter nu mera också väldigt stadigt. 

* Lilly har lyckats rackla ännu en gång och har slagit ett fint jack i pannan i Vilhelms vassa kant på byrån.

* Hilda har varit utan blöja, även nattetid sedan den 15 januari. 

* Anders kämpar på och utbyggnaden på övervåningen börjar ta form. 

* Hilda och Vilhelm ska tillbaka till förskolan i veckan efter långledigt hela december så de ska bli spännande att se hur det ska gå. 

* Spännande att se om jag kan roa lillebror själv utan hans syskon. 









Femåring

Ja idag fyller Vilhelm hela handen och han har längtat så. Imorse när vi kom in i hans rum hade han bäddat sängen och satt redo och väntade. 

Våran fina älskade pojke som älskar ordning och reda, städa, hjälpa och bädda men som också kan vara som en orkanvind och låta högre än alla tågvisslor i världen. En stor retsticka när han sätter sig på tvären men så omtänksam och kärleksfull när han vill. Vad vore livet utan våran handlingskraftiga lilla pojke, oj som vi älskar dig. 





















Mamma 60 år

Min fina älskade mamma fyller 60 unga år idag.
En av mina bästa vänner och en person som allid ställt upp för mig.
Skulle aldrig med ord kunna beskriva vad du betyder för mig.
Grattis på födelsedagen Älskar dig lilla mamma.
 
2010
 
2011
 

2012

2018
 
 
 







Digitalt 60års firande

Mamma fyller 60år ung imorgon tisdag och i helgen hade vi corona anpassat firande i digital form.

Vi klädde upp oss, dukade på övervåningen och lagade trerätters. Vi hemma, syster med familj hos mor och far i Sjöbotten och Jonas var hos Nils och Frida i Stockholm. Då belastningen på internet är väldigt hög här hemma just nu med alla turister i farten så var vi oroliga om vi skulle kunna få till videmöte men de gick fint tack och lov och barnen skötte sig väldigt bra så allt gick långt över förväntan måste jag säga. 






Så nöjda efter en underbar dag. 

Nyårsafton

Barnen hade fått vara med och planerat trerättersmiddag och dagen firades hemma med en massa mys.





Lilly och Vilhelm dukade och dekorerade bordet. 

Förrätt: toast med skagen och räkor eller bara marmelad. 
Huvudrätt smörinbakad fläskfilé med en svampfyllning och potatis chips. Och barnen önskade köttbullar.  Hann aldrig fota maten. 
Och till efterrätt blev det marängsviss. 
Sen packade vi in hela familjen i skotern och åkte till grannarna och skickade vi iväg en ballong och några småsmällare. 






RSS 2.0