24 september

Förkylningen börjar kännas bättre, värken i kroppen är borta så nu är de bara snuvan kvar. Jobbigt men fullt överkomligt. De verkar som att lillan klarat sig än så länge så nu håller vi tummarna att de ska fortsätta så. Här har kylan kommit och första snön har fallit. De är med blandade känslor men de har varit otroligt vackra dagar i alla fall.  Försöker just nu få den lilla donnan att sova fast vagnen inte rör sig, har promenerat i en och en halv timma och ändå tjuras hon och vaknar när vi kommer hem. Ja ja får väl se om de blir till att promenera mer. Dessutom är de tre månader kvar till julafton! 





 


Fyra generationer.

I helgen har vi haft fint besök av Lillys mormor, morbror och gammelmormor. Vi har myst en massa, varit en sväng till Hemavan, varit på surströmmingsmiddag i byagården och sett hockey. Nu har dom åkt hem och det känns just nu som att jag blivit överkörd av en traktor. Anders har varit förkyld tidigare i veckan så jag hoppas det inte är det som kommer krypande för mig med för tanken är att vi ska packa in familjen och bila ner till Anders mormor och morfar i Stockholm, vilket vi ser framemot väldigt mycket.
 
 
Fyra generationer. Dotter, mor, mormor och mormors mor.
Jag och Lilly
 Mormor och Lilly
Morbror och Lilly
 

15 September

De händer inte så mycket spännande i vår vardag. Men allt rullar på och vi mår bra. Lilly är lite grinig på kvällarna men de är inte mycket att klaga på. Hon somnar nu oftast vid 22.30 och har dom senaste dagarna sovit till 6 så de tackar jag för! Helt underbara dagar nu när de blivit kallare och solen skiner. Härliga barnvagnsprommenader blir det.  
Imorgon ska vi åka och umgås med Sandra. Trevligt som vanligt! 


Jag oh Lilly. 

Anders och Lilly.


Lilly! 6/9-14

Ja idag har våran underbara lilla prinsessa namnsdag vilket inte gått obemärkt förbi. Bland annat har hon fått ett väldigt fint gratulationskort från Anders mormor och morfar. Alltså Lillys gammelmormor och gammelmorfar? Eller? Ja hur som så var kortet väldigt fint. Vi har även besök av min barndomsvän Dante, trevligt värre! 
Det fina kortet.


Dante myser med Lilly.


September.

Lilla familjen har varit duktig och saker händer ute på altanen där vi stökat och bökat, även inomhus har de små stökats. Jag har efter lång gruvning och framskjutning tagit tag och skurat ugnen. Trodde aldrig jag skulle få den så pass din som den ändå blev. Helt underbart att få det bort stökat. 
Idag har jag också hunnit med att baka och bjudit på hallonpaj, mumsigt värre blev det! 

Många sköna barnvagnsprommenader har de blivit sista tiden.


Altanen börjar ta form och färg! 


Älgjakt

Idag drog älgjakten igång och Nikita satt och ylade och tjöt i fönstret, för att husse for utan henne. Inte uppskattat av matte att ha en helförtvivlad, gråtande hund när Lilly är väldigt lättväckt just nu. Men de är inte mycke att göra nått åt. Som sagt så är Anders ute i skogen hela dagen och jag har gått en promenad och varit ute och stökat på gården. Lilly sover gott i vagnen och just nu njuter jag av lugnet. 





RSS 2.0