Jul, jul julpynt!

Igår var jag ledig, var i Tärna och gjorde några ärenden sen blev jag bjuden på lunch hos Sandra, mycket gott och trevligt. Åkte hem och sov bort huvudvärken jag fått sen blev de middag. Haha spännande dag! I alla fall bad jag Anders ta fram julpyntslådorna. Och vilket liv de blev. Han var inte alls sugen på att julpynta, han svor bara hela tiden så tillslut bad jag han att ge f*n i det och jag gjorde de mesta helt själv. Ska jobba hela helgen och därför ville jag börja i alla fall.

Idag är också en ledig dag så kommer att bestå av plugg, promenad, städa hundgården och julpynta lite till. Ha nu en toppen dag för de ska jag försöka ha!


Spend the day whit me!

Har legat i feber en dag och igår var de bara förkylning. Idag mår jag betydligt bättre, fortfarande snuvig men inget att klaga på. Nu är det Anders tur i stället. Han vaknade och var tjock i halsen men förhoppningsvis går de över. Jag håller på att försöka städa lite medans Anders är ute och spikar.

Kan säga till er som känner oss att Anders ångrade en stund idag att han inte flyttade ihop med Johan. Rensning av avlopp är inget Anders är ett stort fan av! Haha

Idag kanske vi får besök av grannfolket och sen har vi så tur så vi är bjudna på middag ikväll. Kan inte bli bättre.

Hade!


Förkylning

De är ju så roligt när man känner hur halsen börjar bränna, snoret börjar rinna och man är alldeles tjock i skallen. Förkylningen kommer med storm steg. Men så länge febern håller sig borta ska jag nog kunna överleva.

De är så roligt att vara sjuk! Förlåt mig men nu gnäller jag för ingenting! Hade!


Idag är ingen vanlig dag....

För de är underbara Erikas födelsedag! Hurra!! Hurra! Hurra!!

Och dagen till ära får jag vara ledig, hihi. Idag blir de skola och lite stök. Måste bara försöka få mig upp ur sängen!


The sun is rising!

Har varit ledig idag. Jag har försökt städa bort lite hundhår som ligger överallt i detta hus! Har gått hyfsat har då lyckats städa övervåningen lite finare, sen lär de ju bara dröja till i morgon innan hårbollarna flyger omkring igen men de gör ju inget så länge man har en dammsugare!

Har slagit in lite julklappar och de börjar ta sig, nu är de inte så många kvar!
Annars händer de inte så mycket i de här bygget idag... Hade!


Farsdag!

Idag är det farsdag och världens bästa pappor i alla hör och kanter i Sverige har nog fått paket och kärlek. (hoppas jag.) själv har jag gett paket och kärlek till min alldeles egna speciella pappa! Men det bästa med min pappa är att han är speciell varendaste dag och inte bara idag!


Julklappar.

Ja nu har jag snart inhandlat alla julklappar klart och de känns helt underbart bra att nästan vara redo inför jul. De blir inte firande av julafton med släkt och vänner utan de blir på jobbet, men de blir nog inte så dåligt de heller!

Ja nu tappade jag spåret lite men helgen har varit bra och jag har hunnit med vänner och familj. Imorgon är det farsdag och de firas med paket och mycket kärlek sen bär de av hemåt mot lilla Tärnamo och mina två hjärtan igen!


Sjöbotten!

Snart är man hemma i underbara sjöbotten för att umgås med vänner och shoppa! Hoppas ni får en lika bra helg som jag har tänkt ha!


This time it's for real...ore what do you say?!

Är ledig idag och än så länge har de inte hänt mycket... Dags att käka lite lunch sen städa och ta sig en promenad.

På fredag är de jobb 7-14 sen bär de av hemåt mot Sjöbotten för en mys helg med Erika och julklapps inhandling.

Försöker hitta lite motivation för att blogga. Går ganska tungt. De kanske blir bättre snart.


RSS 2.0