Våren är här!

Helgen som var hade vi besök av mamma, pappa och mormor. Helgen blev kanon bra trotts att dom pratat om snöstorm. Fjällen visade sig från sin bättre sida och solen sken. Så det blev till att ta skotern upp på Skiträsket och käka lunch och njuta i solen. Tror alla inblandade var nöjd med helgen. Dessutom hann vi med att bita naglarna framför lite hockey, självklart Skellefteå Aik mot Luleå. Härligt med vinst så klart!

 

 

 

 

 


De går som sagt inte alltid som man tänkt sig....

Ikväll får vi fin besök i form av mamma, pappa och mormor, välbehövligt säger jag bara! Mys, skoter utflykt (om vädret tillåter.) och en massa surr. Hoppas ni andra får en bra helg för de ska jag ha!


*Sometimes it just hurts!*


Soligt!

Jobbade 7-12.30 sen mötte jag upp hjärtat på fjället. Underbart väder med strålande sol. Anders fiskade lite utan lycka och jag solade. Nu blir de en lugn hemmakväll och jobb imorgon 7-16.


Lite mera bilder


Påsk!

Påsken har varit helt underbar. Vädret har varit ganska varierande men vad gör väl de när man är med gooa vänner?! Lite sol har vi ändå fått! Ätit god mat, druckit gott, skotrat och myst i massor! Tack för i år alla ni underbara som var med!

För mig var de egentligen kvällsjobb som stod på tur men förkylningen som jag fått tar över mer och mer så de blir nog inge jobb.


RSS 2.0