wish everything was easy! 29/9 -08

Jag vet, jag har varit jätte dålig på att skriva men på nått sätt så har det varken funnits tid eller ork. Har som sagt börjat med renoveringen på mitt rum och i helgen så har det hänt mycket. Anders har varit här hela helgen så han har hjälpt till med att slipa, måla och tapetsera. Han är så duktig, gubben min. Men jag är jätte trött sen helgen Anders har helt seriöst vaknat 7 varje morgon, det är helt sjukt, jag fattar inte hur han orkar! Hur som helst så var det inge kul när han åkte hem. Jag var jätte trött och tjörmig så jag bara grät, jag hoppas verkligen att han får sig nått jobb närmare skellefteå för det är verkligen inte lätt alla dagar men han är så himla underbar så han är trotts allt värd det. =]


Dom har varit så duktiga.
   


Ja och idag är det ju då Måndag igen, och jag kan inte påstå att jag gillar den dagen. Längtar redan till helgen, har varit jätte trött coh tjurig hela dagen, tycker synd om ida som måste stå ut med mig. Men jag är glad att hon gör det. =)
Sitter här och har sprängande huvudvärk men måste se ett avsnitt av OTH sen så ska jag he mig ut på en promenad med Ossie och jag ska försöka få med mig Ellan. Så blir dte i alla fall. Hoppas du haft en bättre dag än vad jag haft i dag!



***********************************************************************************


Du får mig att känna mig älskad som ingen anna.
Jag förstrå inte hur du gör det men du får mig alltid att le och bara tanken på dig gör mig lycklig!
Jag älskar dig Anders Kolbengtsson.



Hade bäst!


Packa, Plocka och skruva!

Ja nu har renoveringen på mitt rum dragit igång, eller förberedelserna drog igång nu i kväll och i morgon är det målning osv som står på Shemat, sen så kommer Ida hit och ska vara duktig med mig. =) Ska tapetsera, måla och möblera om. =)

Starten!




*******************************************************************************************
Annars idag har jag varit hos Wargen, det var riktigt nice. =) Sen så hämtade mamma mig vid 6, åkte jag hem, käkade Grillat sen så har jag stökat på i mitt rum. Men nu ska jag ta och lägga mig tror jag, är grymt trött.

**************************************************
"I misse you more and more every day"


Sov gott & god natt!


"i´ll stand by you" 20/9 -08

Jadu igår vare Party @ Jennillas Place!
Riktigt roligt hade vi, eller? Jag hade då det. Men jag gjorde dumheter, jag drack Cider, Vin och ren sprit. Dumt sara Dumt!
Men jag mår ändå riktigt bra idag och har inte spytt eller nån ting. =) Hahah men det fanns folk som var riktigt på gasen där i slutet!
Men kul hade jag i alla fall. Kvällen bestod av Musik, Spel, Drickande och en massa snacka med härligt folk! =)
Bilder kommer här!


Kan börja med att säga att det här är dom bästa flickorna som finns!
(Älskar elins skööna fliin. )


Jag bjuder på den.

Kärlek på hög nivå!




Älskar dig mest hjärtat! (L)

Amen vafan, Vi bjuder på dom!











Tack för en Underbar kväll! =)




****************************************************************************************************************************
"I hate it when you make me laugh,
Even worse when you make me cry
I hate it when you’re not around,
And the fact that you didn’t call
But mostly I hate the way I don’t hate you,
Not even close…
Not even a little bit…
Not even at all."


Puss puss!


Klipp, Klipp, KlippT!

I morgon blir det skola som vanligt sen träning men sen då rakarns bär det av till Stan för att träffa brudarna och festa!
Kan ju säga det att förra helgen när jag skulle åka till stan och träffa tjejerna så blev det inte mycket av det utan det slutade med att jag var med Elin och Fanny hemma i Sjöbotten och hade "tjej deppar kväll." Men men, så nu ska vi ta igen det vi missade. =) Resten av helgen är lite osäker, Kanske vara med Wargen på lördag och Söndag så är det kanske DM match mot Sunnanå? Får se om dom kan bestämma sig nån gång.. Orkar inte skriva mycket nu. tänkte lägga ut lite bilder osv på lite små saker .. =P






Efter att Fanny och elin ätit så städade jag bort i köket, Rättvist?


Föresten så har jag klippt mig också. =)
Pannlugg, japp japp. Ville egntligen inte klippa så kort som jag klippt det men det behövdes ta en hel del. =(



****************************************************************************************************

Break away to your one place!

Puss!

"Dreams can't take the place of loving you"


Rolf Anders ove Kolbengtsson
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything´s alright
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
How long will I be waiting,
To be with you again?
Gonna tell you that I love you,
In the best way that I can.
I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.

More and more, I start to realize,
I can reach my tomorrow,
I can hold my head up high,

And it's all because you're by my side.
And when you hold me in you´r arms,
I know that it's forever
I just gotta let you know,
I never wanna let you go.



"Fallow through" 13/9 -08

Lördag morgon och här sitter jag nu, ny duschad och halv sömnig. Har jobbat nu på morgonen och jag kan säga att jag har inte varit lycklig direkt! Allt detta tjaffs med mina så kallade arbetskamrater, Jag säger bara det att SMÅ POJKAR det är dags att växa upp NU! Kurt har då fått haft sitt lilla roliga, han har inte gjort så mycket annat än att skrattat åt mig nu på morgonen men det är kanske sånt man får ta av chefen. =) Känns skönt att jag bara ska jobba i kväll och sen är det över för helgen. Känns också skönt att tänka på annat som tex att vi ska fira Jennilla som har fyllt 17 i kväll. =) Det kommer nog att bli riktigt roligt. Var länge sen jag träffade alla tjejerna nu och dom är ju Kanon bra allihopa!


Fanny, Ida, Jennila,Elin och Matilda!

Veckan har varit tung. Var sjuk måndag och tisadag och Ida var sjuk nästan hela veckan och det kan jag lova att det sög. Jag hatar skolan utan henne. Har i alla fall inte gjort något speciellt i veckan. I går så var jag då på skolan sen åkte jag hem och jobbade sen så såg jag det nyaste programet med OTH och pratde med Anders i telefonen. Efter som att jag jobbar och har match och han jagar osv så hinner vi inte träffas i helgen och det känns riktigt tungt. Saknar han väldigt mycket men som vi har sagt flera gånger så vet vi ju vad vi har gett oss in i så det är bara att leva med det tills vi kanske kan göra nått åt saken.



Är också lite roligt att för ett tag sen när man fick brevet från värnpliktsverket med en förfrågan om man ville ansöka till att göra lumpen. så gjorde jag dom där frågorna osv på hemsidan och skickade in. Trodde typ inte ens att jag skulle få åka och mönstra, men jag fick ett brev i förrgår från Pliktverket.





"PLIKTVERKET vill gärna träffa dig.                 "

Du har tidigare fyllt i pliktverkers webbaserade lämplighetsundersökning och lämnat uppgifter om bland annat din hälsa, din fysik och dina intressen. Nu har vi utvärderat dina svar och vi bedömer att du har bra förutsättningar att göra lumpen.

Är du intresserad kan du nu ansöka om att få antagningspröva (Mönstra) och sedan kanske göra lumpen. Du får mönstra tidigast den dagen du fyller 18 år.


Känner inte direkt att jag skulle vilja göra självaste Lumpen efter som att det ändå är en sån pass lång period man måste vara inne, men det skulle vara skit kul att åka och Mönstra bara för att se om man skulle klara av det och göra det till en kul grej. Men men, får se hur det blir med det, ibland så har jag lite många planer med mitt liv. hahah =)

Nu har jag varit duktig också att ta tag i ansökan till musikskolan, BARA typ ett litet tag försent. Jag lovade Peter (min musiklärare) att jag skulle ställa mig i kö innan sommarlovet men nu blev det så att Sara var så smart så hon glömde bort det. Jag ringde till musikskolan nyligen och då sa dom som väntat att det rä kö och att det kunde ta upp till två år innan man kunde får sig in, men jag ska ställa mig i kö så får vi se om jag hinner få mig in innan jag har pluggat klart på gymnasiet.


Sen så har jag äntligen fått min mamma att kolla upp om mina försäkringar gäller typ på "ärr" osv. Har ju ett väldigt snyggt och stort ärr på halsen som jag inte alls är nöjd med. För ca 2 år sen snart sa dom att det skulle försvinna mer och mer men det är lika rött och ont nu som när dom sa det.! Men nu ska jag fan ha pengar för det och få göra om det.





Som sagt så är det jobb först som gäller i kväll sen bär det av till stan för att fira Jennsan med brudarna så det kommer säkert lite bilder imorgon om ni har tur!

Puss puss!

Miss are time together!





















Alla minnen och allt du och jag har gått igenom kommer jag aldrig att glömma. Bra som dåliga allt stannar i mitt hjärta där du alltid kommer att finnas! Både du och jag vet att vi har upp och ner perioder, ibland är vi gämt med varrandra och då finns det som inga andra, men ibland så glider vi lite och det känns som att vi aldrig hinner pratat med varandra och ja ibland så känns det helt enkelt som vi inte bryr oss om varrandra. Och då känner jag mig väldigt ensam! Det finns inget värre än när det känns som att jag håller på att förlora dig! Det finns inget som får mig att känna mig så helt totalt ensam som när vi inte har tid för varandra! Men det är då det är så skönt att ändå kunna tänka på allt vi gått igenom och då vet jag det att jag behöver egentligen inte ens fundera. Jag vet att ingen kommer någonsin att ta din plats och jag vet att du aldrig skulle lämna mig! Ingen kommer någonsin att känna dig som jag gör och ingen kommer någonsin att känna mig så bra som du gör!
Du är min tvilling själ och kommer alltid att vara min syster!
Jag älskar dig så himla mycket och bara tanken på det får mig att gråta för utan dig är jag ingenting!



What difference does it make if I still want you? 8/09 -08

Då var det måndag igen. Dagen började med att jag motvilligt begav mig till skolan men slutade med att det blev två lektioner sen åkte jag hem kvart över tolv. Hade sån fruktansvärd huvudvärk och förkylningen jag nu har haft fram och till baka i typ en vecka har bara blivit värre så det blir ingen träning för min del i kväll heller. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Är gode hungrig, har inte ätit någon lunch så allt jag har ätit är två mackor i morse för när jag komme hem som somnade jag direkt. Så ikväll blir det till att bara ta det lungt och kanske göra en tidig kväll.


All I can think about is you!

***********************************************************************************************************************

Fredas så hade mamma gjort goomiddag och det blev sen middag vi åt vid 7 sen så tog jag det som lungt och låg ute på våran inglasade altan och bara mös och pratade med mamma. Väntade på Anders gjorde jag också, han komme vid tio tiden och jag lovar dig att jag hade saknat han.

Lördag
så åkte jag, Anders, Johan och Mogge till stan och shoppade lite kläder och födelsedags present till Annika som hade fest på kvällen så där var vi och festade loss. Men hon fyller egentligen inte år förän i morgon så då blir det till att Gratta henne igen då.






Är fest, så äre!

Söndag hade vi match mot KAIF i Ersmark och det gick riktigt dåligt för min del och ja vi spelade värdelöst i början. Efter typ 4 minuter så låg vi under med 3-0 och det är illa vill jag lova! Men men, Shit happens. Har bara en match kvar i serien, Mot Rönnskär på söndag sen så har vi DM matchen kvar som blir antingen mot Umeå eller Sunnanå. Det ska bli skoj! Sen så är matchandet över för ett tag och inne sesongen börjar. Och det är ett hellvette vill jag lova!

Nu ska jag gå ner och käka.
Puss puss!

"No one knows" 05/09 -08

Ja vad ska man säga. Haft en kort dag på skolan idag. Slutade tjugo i tolv så det var riktigt skönt var hemma vid ett. =) Har små städat och suttit här. Anders kommer nån gång i kväll. ännu är tiden väldigt oviss! Vilket suger, men han kommer i alla fall. =) Föresten så är jag väldigt less på det här vädret! Regnet suger! Jag bli typ deprimerad när jag tittar ut. Hur som hälst så börjar jag längta till vintern väldigt mycket nu! Skoterkörning osv! =D Men mamma ska göra goo middag i kväll så det blir myspys med familjen! =]


Sara Wiklund var namnet!


******************************************************************************************************************************
Jag lovar dig att jag håller på att bli galen.
Du får säga vad du vill, tro vad du vill och göra precis som du vill!
Men jag vill ha barn! Jag vill! Jag vill! Jag vill!

Jag vet vad alla tycker och tänker för jag själv tänker så, men Vad gör man när dom värsta senariorna inte skämmer en? När ett skrikande barn på natten bara känns underbart? Vad gör man åt saken att när ens vänner säger att livet är förstört, känner man själv bara att livet äntligen börjar!? Vad gör man när tanken på att den där lilla saken du får, alltid kommer att vara din och det finns ingen i hela världen som kan ta ifrån dig att det faktiskt är du som har fött den lille krabaten.Vad gör man när tankarna i skallen börja styra hjärtat som får magen att skrika efter ett behov! Ni vet att när ni känner ångest, känner ni det i magen, när ni känner lycka är fjärilarna där. När ni känner sorg så är det magen som håller på att gå sönder. Det är så att alla kännslor man upplever i livet känner man i magen!
Där kan man snacka magkännsla!

Jag vill inte att mina barn ska måste gå igenom en skillsmässa och jag vill kunna försörja mina barn och ge dom allt dom förtjänar, men vem säger att jag inte skulle klara av det även om jag kanske inte har allt man behöver än? Jag menar absolut inte att det är så att jag har tänkt springa iväg och bli gravid i morgon men jag menar att om man har en pojkvänn som man känner sig lycklig med och skolan kan man ju gå tillbaka till sen när barnet blivit större? Och att ha en dröm om att det absolut inte är helt omöjligt är väl inte fel? Så länge man inte bara tänker på sig själv och hur gärna man vill ha barn. Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med det här. Kanske bara skriva av sig lite längtan och resonera lite. Vad tycker ni egentligen? Om vi bortser från att det är jag. Är det helt själviskt och idiotiskt att skaffa barn när man går gymnasiet?


**********************************************************************************************************************

'Some times it just hurts to much!





"Your point of view" 03/09 -08

Dagen kunde verkligen ha varit bättre! Allt jag kan säga är att jag somnade väldigt lycklig på grund av en väldigt underbar person men på grund av andra själ så kunde dagen tyvärr inte avslutas på samma sätt. Vädret kan jag ju inte på stå att det hjälpte till. Fy nu är jag less på regn! Blev inget skolfoto för mig i år, så i katalogen hittar du mej inte! Annars så har jag tränat i regnet och pratat med min underbara mor som är min bästa vän. Hon lyssnar alltid och vet som vad jag tänker. Jag älskar dej mamma lilla! =] Sen kan jag ju säga att utan den där underbara personen som får mig att bli aldeles varm inuti har hjälpt till en hel del idag. "Även mörka dagara kan ha ett litet ljus i sig." Hoppas verkligen att du kommer till helgen. Saknar dig! <3


********************************************************************************************************************
Inte bara en tanke som rör sig där inne i skallen just nu!
Har nog aldrig varit så fylld av så många kännslor på en och samma gång!

Puss,Puss!

"all I need is a reason to belive"

Då var det måndag igen och ja, ni kan fråga Ida hur jag har mått idag. Har varit väldigt trött och bara allmänt less. var så duktig och låg i sängen 10 i 9 men lik förbannat så kom det upp saker och jag kunde inte sova. Blev till att fundera lite vilket dom som känner mig vet att jag kan vara ganska bra på. Men det tar sig och jag börjar få årdning på livet igen. Måste säga att trots omständigheterna så är jag riktigt lycklig, lyckligare än vad jag har varit på väldigt länge. Ska snart ut och gå en stund med världens bästa kompis Ellan. Men nu innan hon kommer funderar jag på att göra lite chokladbollar, blev som sugen på det! (A)

********************************************************************


You make me smile, I don´t really know how but, you really do!
I never want you to go away! Im ready to fight for us.

************************************************************************


Världen sötaste pojke!

Puss puss!

RSS 2.0