Påsken

Påsken blev väldigt lyckad trotts att jag jobbade lite osv. Våra gäster lät då väldigt nöjda när dom åkte hem medtanke på att dom lyckades hitta solen varjedag och dessutom bränna sig ganska bra. Själv är jag en blekfis som umgicks hemmavid med världens bästa Sofia och hennes underbara Gustav hela dagarna. Med ett undantag som blev shopping och lunch med Sofia, Gustav och mormor i Hemavan, väldigt trevligt de me. 
Känner mig lyckligt lottad som har en vän som Sofia som dessutom låter mig sköta om hennes då ca en månaders bäbis. Tycker de är så mysigt och älskar att kunna ha nån att fråga om råd och tips på allt från att byta blöja, bada i balja och vilken typ av babyvakt hon rekommenderar. De är verkligen ovärderlig och jag hoppas verkligen att du förstår vilket stöd du är Sofia! 

Mindre roligt är att jag varit sjuk sen dom åkte hem. Har åkt på den här roliga förkylningen som dom flesta verkar känna av nu. Kan säga att jag brukar inte vara sjuk och absolut inte mycket men jag tror nästan jag aldrig varit med om en värre förkylning. Kroppen orkar absolut ingenting och igår när jag tyckte jag kände mig må bättre på morgonen så kom bihåleinflammationen på kvällen.,,, känns väldigt tråkigt och utmattande att vara sjuk, men jag kan trösta mig med att jag gått på ledigt på riktigt nu! Underbart och väldigt spännande att se vad sommaren och den här tiden har att erbjuda. Nä nu har jag klagat klart. Hoppas de är bra med er, om de nu finns nån läsare kvar. 












Femtonde April

Har endast sex arbetspass kvar att göra innan jag får gå på ledigt, men de är ganska tungmotiverat när de är som så nära men ändå känns långt bort. Men de är ju skönt att de ändå går så bra att jobba, känner ibland att jag måste bromsa mig själv för liten i magen löper amok när jag stressar och grejar för mycket. Men som sagt så är de ju inte länge kvar och när jag väl är på jobbet så vill man ju få saker gjorda! 

Proverna och första svaret som jag fick av min barnmorska stämde inte riktigt överens så nu visade sig att jag inte hade så bra blodvärde som vi trott så nu blir de till att äta järn i kapsel. Och dom som känner mig vet att jag inte kan svälja tabletter, tur för mig så går de fint att dela kapslarna och blanda innehållet med sylt. Anders kommentar var bara att jag aldrig någonsin fick visa våra kommande barn hur tjollrig jag är när de gäller att svälja tabletter. 

Påsk närmar sig med stormsteg och Tärna och Hemavan börjar bli invaderat av turister. På torsdag börjar vänner och familj att rulla in här också. Inte samma gäng som brukar vara och inte lika många men alldeles perfekt i alla fall. Har lagt så jag jobbar torsdag, fredag och måndag så jag är bara ledig lördag och söndag men kändes som att jag ville ha lite extra lön nu när jag snart går på ledigt så jag tror nog de blir bra ändå. Längtar i alla fall väldigt mycket tills dom kommer! 

Nä ska försöka he mig upp ur sängen och städa lite så att vi är redo när gästerna kommer! 


70 dagar till bf! ❤️

8/4

Grabbarnagrus har varit här och kört skoter i helgen med Anders och jag har jobbat. Kul med liv och rörelse men nog är de tur vi har stort hus när dom kommer sju stycken. 

Igår var jag till barnmorskan och allt såg bra ut. Magen växer och litens hjärtslag var 138. Själv mår jag bara fint och går lite och funderar på när de ska bli tyngre...haha. Känns att magen börjar bli större och lite mera ivägen. Liten verkar ha andra världskriget i magen för det mesta hela tiden och de kan jag inte påstå är så jätteskönt men de finns ändå inget mysigare än att känna alla dessa sparkar, så ja jag är besatt av att känna på magen ständigt! Förstår vad folk menar när dom säger att dom saknar gravidmagen, kommer nog att kännas väldigt tomt när magen slutar studsa runt. 
Nä nog talat om magen och allt sånt! Nu ska jag snart få smaka en bit av chokladkakan som min underbara kärlek håller på att baka. Jag är ganska så bortskämd jag! 







RSS 2.0