The living room!

Jaha, pissvädret är tillbaka efter en liten stunds fint väder och sol igår... Har varit och jobbat på dagis i hemavan idag vilket var jätte kul, har saknat mina barn! Helt urpumpad efter dagen men det känns ändå riktigt bra. Har inte gjort många knop hemma ikväll, men som vanligt jobbar Anders nog åt oss båda och för minst två personer till. Han är duktig min kära sambo och snart är vardagsrummet helt klart. Här kommer en liten smygtitt på vardagsrummet, har hänt lite mer redan nu och mer händer hela tiden. Om allt går som det ska så inreder vi till helgen.







Hade!

Morsdag idag!

Jag har väldens bästa mamma som jag älskar mest i hela världen! Så dagen till ära säger jag GRATTIS på ♥Morsdag!♥


♥Eva maria Wiklund


Vi ser det snöar....

Vet inte om man ska skratta eller gråta... "Snön ligger tjock på gator och torg." "När jul dags morgon..." Nä nu får det faktiskt sluta! Annars blir det till att ändra hela listan inför vad som ska packas med till bröllopet! Nu ska jag äta nudlar sen bege mig till jobbet 11-17, känns som onödigt kort pass men det är bara att ta det man får.




Långledigt

Har haft långledigt och nu är jag ganska nöjd, skönt att börja jobba igen imorgon har varit så rastlös på dagarna fast jag har varit ganska duktig och målat, städat och stökat.....men det är ju inte så stimulerande för den sociala biten. haha, ikväll ska jag och anders och shoppa loss på berglunds. visst låter det spännande? Men det är det, dom har kvälls öppet och rabatt på grejorna så vi kanske får oss nå bra priser på byggmaterial. Jag kanske hittar nå fint porslin! Jag och nikita har varit ute på en långpromenad i skogen och hon har varit väldigt irriterad på matte att hon inte har fått springa lös och jaga alla hara, älgar, fåglar, råttor osv som har kutat runt i skogen...



Så här liten var lillsessan när jag träffade henne första helgen jag var hem.
Och nu är hon redan 4 månader....tiden går så fort!

Vi ska måla hela världen....

I helgen har vi som sagt haft besök av mamma, pappa och mormor. Dom har hjälpt oss med huset osv. Mamma har hjälpt mig att måla klart dom sista skåpluckorna osv till köket och pappa har slipat och hjälpt Anders på övervåningen. Det har hänt en hel del på övervåningen och det närmar sig för inredning och mublering! SPÄNNANDE!





Anders ringde idag vid halv 11 och frågade om jag ville komma till tärna och äta lunch med han. Självklart ville jag de så jag packade in mig och hunden plus pant och pappers sorteringen och åkte till Tärna. Det blev lunch på B&B, vi har aldrig varit där förr. Det är ett litete ställe och maten var sådär men det var kul att se hur det såg ut där. Sen så har jag städat och stökat i köket och gått en promenad med Nikita. Vädret har inte varit det bästa, regnit och blåsigt även lite åska har gått över dalen. Men nu börjar solen komma fram. Ikväll blir det middag hos anders farmor och farfar sen ikväll ska vi stapla virke.




puss!

En bra dag!

Ja idag är jag ledig efter att ha jobbat sen i torsdags förra veckan. Men nu är jag ledig hela helgen. Mamma, pappa och mormor kommer upp och hälsar på i helgen och jag ska få hjälp att slipa och måla skåpluckor sen blir det god mat och mys! Sen blir det nog så att jag åker hem till Sjöbotten med dom på söndag och stannar tills på onsdag.


Har fått mig en bra sovmorgon och nu sitter jag och äter lite frukost, blir nog lite nudlar sen ska jag packa in hunden i bilen och åka och handla!

jobb

Nu har det varit väldigt dött på bloggar fronten. Har varken haft tid eller lust. I onsdags så åkte jag och Nikita till Sandra där mia också var. Vi gjorde lunch ihop, lite kycklingsallad vilket var väldigt gott speciellt eftersom att det var så himelens varmt ute, vi hade verkligen underbart väder hela dagen. Vi tog oss också en promenad med alla hundarna till Ida belv 5km promenad sammanlagt. Torsdagen var vädret inte alls lika bra men det gjorde inte så mycket, då var jag och jobbade på förskolan i Tärna. Fredagen var min sista dag på förskolan i Hemavan med blandade kännslor, men jag tror och hoppas på att jag kommer att komma tillbaka dit och jobba igen.  Lördagen var första arbetsdagen på väldigt länge som jag var på Vikbacka. Nu börjar det dra igång lite smått. Har fått lite strö tider nu fram till slutet av juni när semester perioden drar igång och då blir det heltid på vikbacka hela juli och augusti!


Jag ska snart he mig iväg på ännu mera jobb. Blir vibacka 12-21 ikväll.
Hade!

Sol och värme!

Ja, idag har jag varit ledig och njutigt av det underbara vädret. Nikia har fått vara ute och busat hela dagen medans jag solat, städat gården, hängt tvätt, städat inne i huset och gjort middag. Dagen har varit helt underbar tack vare vädret som har gett mig energi vilket alltid välkomnas! Middagen åt vi ute på våran nya lilla veranda.




 Imorgon blir det lunch med flickorna från vikis.
Nä nu ska jag slappa lite med mitt vinglas bredvid mig.

Sjöbotten och sommar kännslor!

Ja som ni vet så åkte vi i fredags hem till Sjöbotten med en lång lista på många saker som skulle inhandlas och "aktiviteter" att hinna med. Helgen började med att Nikita vägrade sova längre än typ en kvart åt gången hela natten till lördagen och 03.45 gav jag upp och slet med mig hunden ut, problemet var bara att det hade regnat och brotrappen hade ett litet täcke av is på sig. Så jag kom i fullfart sömnig och lite halv förbannad ut genom framdörren och flyger ner för trappen. Detta resulterade i en lätt nackspärr och ett väldigt snyggt blåmärke som inte blir mindre utan bara större.
Med det kan man ju tänka att dagen skulle fortsätta i den riktningen men när vi väl fick oss in mot stan och började shoppa så var det som att det flöt på bättre och bättre och vi har inhandlat en soffa, tapeter och golv till vardagsrummet. Jag har även börjat få ihop det ena med de andra inför sommaren. Det kunde inte gott bättre med andra ord. Min kära mor hjälpte mig också att färga håret inför festen som Elin och Julia hade i stan. Kvällen blev väldigt trevlig och jag kan säga att jag var väldigt nöjd att jag körde själv den kvällen när jag fick höra hur min kära vänner mådde dagen efter.


Världens bästa ellan!

Idde, Vassi, Frans och jenn!

Idde!


crasy?!

Frasse!

Dante!


Söndagen blev som vanligt dagen då vi försöker träffa så många av våra bekanta som möjligt. Blev till att åka till mormor och ta en koppkaffa och prata en stund sen vidare till Sofia och Patrik för lite Alma mys och mer kaffe. Sen bar det av hem där tobbe och maria väntade på oss för att säga hej. Åt grillat sen bar det av hem med ett stort lass med grejer, bla  Trädgårdsmöbler.  Vi komme hem vid 23.00 och var det bara att he sig upp till jobbet i morse.



Nu sitter jag här hemma efter en hektisk helg och en lång arbetsdag och skrattar lite åt min kära sambo som verkligen inte har varvat ner än. Han är väldigt spidad för att övervåningen snart är klar och han vill bara bygga och nu ikväll har han "tvär" fixat fram trall så han har fixat en uteplats till mig med dom fina möblerna vi fick av mina päron! Nä nu ska vi gå upp och titta hur tapeterna blir mot resten av väggen!


Va nöjd med allt som livet ger!

Har varit ledig nu två dagar men har ändå aldrig haft lusten att skriva. Har bara degat för det mesta och varit allment seg och trött, men idag känner jag mig betydligt piggare och är riktigt "nöjd med allt livet ger." Jobbar på förskolan i morgon mellan 8,30 - 17 sen bär det av till underbara Sjöbotten! Blir som vanligt till att kuta runt på stan och göra ärenden sen blir det självklart till att umgås med mina underbara saknade vänner. Blir till att åka på 40års fest, två kompisar som fyllt 20 och nej det är ju självklart inte vilken kompis som helst. Elin ellan erlino Wiklund har ju fyllt. Så det blir stor fest med alla dom underbara, kommer säkert bli toppen så länge jag hinnr köpa färg och färga mitt hår. Jag har världens utväxt! En smula pinsamt att komma med mössa på FIN KALAS! 


Snart får vi kramas igen! puss ♥

Nä nu ska jag fortsätta städa och packa. Hade gött alla söta!

RSS 2.0