tiomånader!

Idag blir lillan hela tio månader och oj vad jag tycker tiden springer iväg. Hon kryper (läs ålar/drar sig) fram i räserfart, hon har nu också kommit på de här med att dra sig upp mot allt och vill gärna gå och försöka förflytta sig mellan möblerna. Inte riktigt fullt så stabilt och säker än så de blir lite vurpor här och där. Hunden blir mer och mer intressant medan Nikita tycker det blir tvärtom men de funkar bra ändå.

Idag har hon sex tänder som kommit fram men vi tror att de är fler på g inom kort.  Nätterna sover hon nu i sin egna säng och har den senaste tiden sovit väldigt bra och hela nätter. Morgon gör hon oftast 06.00 om inte ibland lite tidigare eller lite senare. Sen så har hon nu sen i torsdags varit helt utan amning så nu hoppas vi att det är ett avslutat kapitel för den här gången.  Annars för det mesta är hon go och glad bara hon får mat och sova.


________________________

Igår var vi en sväng på musikleken vilket Lilly tyckte var väldigt roligt, speciellt att få träffa andra små kompisar. 
Sen så måste jag åter igen skryta på min underbara man som tog med sig Lilly ner imorse och när jag kom ner så hade hon blivit tvättad, fått på sig kläder och dom satt och åt frukost. Världens bästa karl har jag! 

fint väder = + energi

Veckan har börjat väldigt bra med strålande sol, allt blir ju så mycket lättare och roligare när de är fint väder. Igår kväll gick vi en promenad och Lilly åkte i ryggsäcken för första gången. Väldigt populärt och toppen bra när hon inte ska sova. Nyfiken som hon är så har hon fullt fokus på allt som händer runt omkring.  



Idag hade jag en tanke att vi skulle åka på musikleken i Tärna men den börjar kl 10 och de är mitt i hennes sovtid så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa de så vi får väl se vad som blir. 





Kojdag!

Igår hade jag besök av några tjejkompisar och vi hade spelkväll, riktigt kul var de och många spel avverkades.  Men än finns många kvar så de blir garanterat igen. Anders och Lilly skötte sig så bra och hon somnade helt utan amning! Stora tjejen.  



Idag är de kojdag för hela slanten. Snön vräker ner och både jag och Anders är som däckade. Inge kul alls när vädergudarna inte fattat att det ska vara vår nu och inte snöstorm som i december.  Men men det ska väl kanske bli vår och kanske kommer sommaren även i år. 


Imorgon blir det nya tag och då åter går vi till att se möjligheter. Hade! 

nittonde April

Här händer inte så mycket annat än att dagarna rullar på med små fix. I fredags lunchade jag och Lilly med Sandra, alltid lika kul. Och igår hade vi besök av Karin och Peter, kul att surra en massa. Idag övar vi för fullt med den lilla att gå med gåvagnen. Hon är så duktig men de saknas lite balans. 




Idag blir de till att bygga på altanen och sen så blir de våfflor!  Hoppas ni får en fin dag i stormen. 


Påsken.

Påsken spenderades med underbara vänner från Sjöbotten.
Underbart väder, snälla barn och trevlig stämning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0