Midsommar osv

Midsommarhelgen spenderades i Sjöbotten i glada vänners lag. Vi var kring 50 glada själar vid middagen och sång, bad och bastu fyllde kvällen och natten. Lördagen blev det ett besök på midsommartravet. Helgen blev väldigt lyckad!

I veckan så har de varit jobb och plugg som stått på listan. Äntligen har jag skickat in den sista uppgiften på skolan och det enda som är kvar är en liten muntlig del sen blir det sommarlov, härligt! Och på fredag kl 14.00 stämplar jag ut för att gå på min första riktiga fyra veckors semester. Semestern sparkas igång i Skellefteå med goda vänner och Stadsfesten vilket kommer att bli toppen!


Krångel!! Söndagens inlägg!

Idag har vi varit ute och stökat hela dagen. Klyvtved, börjat stöka ur vedhuset, klippt och räfsat gräs och målat mera i hundhuset. Dessutom varit ute på en cykeltur. Vem behöver ett gym när man bor på landet?! Nu ligger vi i soffan och ser på film. Tror jag kommer att sova gott inatt.


Hero of Wor

Mycket har hänt men orken att skriva....ja ni vet. Här kommer lite bilder och luddig uppdatering om vad som hänt mig senaste tiden. (Klicka på bilderna så blir dom större)
 
Varit på 70 års kalas i Sjöbotten:
 
Födelsedagsbarnet till vänster får en specialdesignad käpp!
Jag och min kära vän Sofia försöker få till en fin bild tillsammans men det verkar vara näst intill omöjligt... haha
Systrarna Jakobsson!
 
Ja, ungefär så..
Vissa satt inne
Andra satt ute och trevligt hade vi!
 
Brännboll på Stranden i Tärnamo:
Brännboll
Grabbarna var också me!
 
Mia och Erika
 
 
Mys och grillning
En väldigt vacker kväll
 
Tjejhelg i Sjöbotten:
Helgen gick ut på shopping, sola, bada och bara umgås.
 
 
 
 
 
 
Fick finbesök av lilla A och pappa P.
Hann men det ett bio besök, såg "Den store Gatsby"
 
Hem i hjärtat kommer alltid vara Sjöbotten!
 
Tack underbara, fina mamma som skämde bort oss den helgen.
 
Just nu är formen inte riktigt på topp eftersom en förkylning har tagit över min kropp, men börjar känna mig bättre och räknar med att vara redo för jobb på måndag. Skolan går sakta men säkert framåt och jag ser att slutet är nära, härligt!
Anders är som vanligt ute och stökar på gården när han inte jobbar, just nu har han traktorn och hundhuset som topp projekt. Vi har målat insidan av hundhuset första varvet så nu är det bara ett varv kvar sen är lilla Nikita välkommen att gå in. Spännande och se hennes reaktion när vi ska sätta dit hundluckan.
 
Hej hopp!
 

RSS 2.0